Complottheorieën razen over Nederland: 'Pesten en uitlachen, vooral niet toespreken'

Niet alleen corona maar ook complottheorieën verspreiden zich razendsnel over de wereld. Zo wordt op social media veel van het QAnon-gedachtengoed gedeeld. De uit Amerika overgewaaide samenzweringbeweging wint snel aan populariteit, ook in Nederland. Daarvoor waarschuwt mediadeskundige Mark Koster in Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Meer van De Zaak van je Leven van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/de-zaak-van-j…

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid: https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

22 reacties

 1. Alleen MSM doen aan complottheorieën. Dus als ik het goed begrijp moeten we die pesten en uitlachen, en vooral heen positieve aandacht meer geven. Wat een lachwekkende 5 minuten.

 2. Wat heeft trump wel gedaan voor zijn land hoor je nooit
  Belastingen naar beneden
  Werk gelegenheid gecreëerd
  De muur gebouwd tegen mensen smokkel en drugs smokkel
  Enorm veel pedo netwerken op laten rollen.
  De leugens van de media exposen.
  Medicijn prijzen naar beneden .
  Hee veell vrede gesticht over de hele wereld.
  Oorlogen gestopt.
  Al zijn verkiezing beoftes na gekomen. Ondanks alle weerstand die hij heeft gekregen. Hij had veel meer goeds voor de mensen van zijn volk kunnen doen. Maar de media en de democraten hebben dit totaal tegengehouden. Omdat dat hun agenda niet beviel. COMPLOT? NEE HOOR JE HEBT HET 4 JAAR KUNNEN ZIEN MET JE EIGEN OGEN.
  Economie enorm laten boomen. Tot de corona waanzin. En nog steeds is de economie redelijk goed gebleven.
  Zwarte universiteiten enorm veel geld gegeven voor de komende 10 jaar. ( de media noemt hem een rascist?)

  Daar kan ons slang RUTTE nog een hoop van leren.
  Trump heeft nog veel meer gedaan. Maar de media heeft er alles aangedaan om mensen af te leiden van wat hij echt voor zijn land heeft betekend. Door al die laster en smaad berichtgeving te verspreiden over hem! ZELFS DAT BIDEN HEEFT GEWONNEN NU KLOPT NIET. DAT BESLIST DE MEDIA NIET. MAAR DE HIGHER CORDS EN DIE HEBBEN NOG GEEN UITSPAAK GEDAAN.
  NPO kan het beter hebben over de ernst van VERKIEZINGS FRAUDE OVER DE HELE WERELD. OOK IN NEDERLAND WELLICHT. want dat die Rutte al 12 jaar aan de macht zit. EN GEKOZEN IS. LIJKT MIJ OOK EEN GROTE FARS.

 3. Hallo WNL nu vallen jullie toch echt door de mand. Het QAnon-gedachtengoed, ben ik nog maar heel weinig tegengekomen. Wel kom ik regelmatig éénzijdige en bevooroordeelde berichtgevingen tegen. Onduidelijke en onsamenhangengende berichtgevingen in de Nederlandse media en bij de NOS/NPO.

 4. Het zou pas nieuws zijn als de NPO kakelaars een keer hun bek zouden houden en onafhankelijke deskundigen aan het woord laten.

 5. Beste WNL, leg mij nu eens uit wat jullie bedoelen met een complot? Ik vind dat alles tegenwoordig wordt geschaald onder complot. Ik kan je ervan verzekeren dat wij eind dit jaar de waarheid naar boven krijgen, en nu snappen jullie er waarschijnlijk niks van en denken waar heb jij het nu over? Dit is juist het probleem, zodra er een ander beeld is dan de huidige mainstream media dan schalen we dat gewoon onder een complot en wakkeren andere mensen aan om dit links te laten liggen. Maar als jullie nu ook eens gewoon je informatie zelf gaat halen in plaats van oplezen wat mijn baas mij verteld dan zul je ook tot de ontdekking komen dat er heel wat aan de gang is op de achtergrond. Waarom denk je dat er momenteel veel wordt gepost op YouTube of Facebook? Dit is omdat wereldwijd artsen, medici en wetenschappers van hoge kwaliteit heel iets anders zien en vertellen maar niet worden toegelaten. Denk maar niet als de wind ineens gaat draaien jullie ineens mee gaan draaien want dan is het te laat. Er worden interessante theorieën als ik het puur over het coronavirus heb gepost op dit soort kanalen. Artsen zijn boos, artsen zijn verbaasd en artsen zijn bang. Wij moeten over de hele wereld een groep mensen geloven die al een visitekaartje hebben achtergelaten, duik zelf eens in de historie van een Ab Oosterhaus, Jaap van Dissel, Anthony Fauci maar kijk nu ook even naar een zogenaamd onafhankelijke redteam die komt oppoppen. Zoek gepensioneerde Arts Wim Schellekens eens op, dit soort onderzoek kost toch niet zo veel moeite? Wat is dat toch met jullie allemaal? Ik heb op tv nog geen één zender gezien die hier zelf eens goed onderzoek naar doet allemaal volgen we een bepaalde lijn en wijken niet af. Doe je huiswerk RTL nieuws, WNL, NOS, NPO, AD en Telegraaf jullie hebben volgend jaar allemaal geen werk meer!!!! Het volk kiest voor betrouwbaar nieuws, het klinkt misschien heel raar maar bekijk het grote plaatje en blijf niet in die bubbel. Is gewoon een tip !!!!

 6. Qanon is net als BLM een Amerikaanse tumor. Wanneer gaat men nou eens inzien dat we geen noordzee-kolonie van de VS zijn en iets doen aan de y*nks? 🙂

 7. Laten we debielen die de zionazi gepimpte gecontroleerde oppositie propaganda poep Qanon Outlet promoten als "strawman" drogargument gebruiken om ware complotten belachelijk te maken. Edit 🖕 deze zionazi propaganda poep spugers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *