Complotdenkers leggen bloemen op de begraafplaats van Bodegraven – OMROEP WEST

Op begraafplaats Vredehof in Bodegraven worden al een aantal weken bloemen gevonden op graven van jong overleden mensen. Deze zijn daar neergelegd door complotdenkers die geloven dat de doden slachtoffers zijn van duivelse moorden. Ook op andere plekken in het land vonden soortgelijke acties plaats, maar waarom komen de complotdenkers precies naar Bodegraven? En waar komt dat complotdenken vandaan?

29 reacties

 1. Door mensen die geloven? Sorry omroep west, ik ben een Bodegraafse en daar zijn toch echt rare dingen gebeurd. Iemand zomaar uitmaken voor complotwappie vind ik nogal een aantijging, zeker als onderzoek uit bleef! Ga u schamen! De bloemen waren een uiting van respect voor de overledenen. De enige die grafschennis liet uitvoeren was van der Kamp zelf😡. Ik heb in dat gemeentehuis gewerkt………dus breek me aub de bek niet open over het cultuurtje daar………

 2. En het word gelijk "complotdenkers" genoemd he..dat zijn er wel veel opeens he…het is een techniek om dingen weg te schuiven waar ze bang voor zijn, hoop dat de tijden gaan keren en de criminelen een keer gepakt gaan worden en niet de slachtoffers!! voordat we allemaal doodgespoten worden met die horror vaccins van ze

 3. Er worden hier enkele grove fouten gemaakt, allereerst vergelijkt burgemeester van der Kamp, mensen als een Micha Kat, Wouter Raatgever en Hans Meyer met Viruswaanzin, de voorganger van Viruswaarheid, een groter contrast valt er bijna niet te bedenken, verder gaat diezelfde burgemeester niet op het verzoek in van Joost Knevel en zijn louche vrienden, die een ongekende reputatie hebben om mensen te beschadigen, door theorieën op het internet los te laten, waar de honden geen brood van lusten.
  Om dit maar voor eens en voor altijd te doen ontzenuwen, zou juist een onafhankelijk onderzoek heel veel goeds kunnen doen, zo Joost op mij over is gekomen, is niet bepaald overtuigend geweest, voor Raatgever, Kat en Meyer is dit gefundenes Fressen.
  Heel eerlijk gezegd denk ik juist dat mensen zoals dit drietal juist hun zaak hadden moeten krijgen, om ze vervolgens ook aan te kunnen pakken, als mocht blijken dat er duidelijk bedrog in het spel is, er zit hier namelijk een doelstelling achter, Jaap van Dissel is niet bepaald mijn vriend, maar het bedrog wat Micha Kat telkens pleegde met zijn Revolutionair Online is gewoonweg tergend, zelfs zijn abonnees besodemietert hij door te stellen dat hij van YouTube is verwijderd, want hij is niet terug te vinden in altCensored.com waar alle door YouTube verwijderde sites en filmpjes worden gestald, Revolutionair Online = 0 results!
  Maar vlak voordat Micha Kat zelf zijn account leeghaalde verzond hij middels dit account nog wel enkele berichtjes, waardoor hij zichzelf verraadde: https://www.youtube.com/channel/UCn1VfYt0JD7Mg4-_T0rVgRg en dit was zijn reactie, waar zo'n 20 reacties op kwamen: JA HEEL GRAAG GEDAAN MAAR IK DOE DIT DUS NIET VOOR DEMENTERENDE BEJAARDEN MET PEUK
  Erg dom dus van Micha Kat, die vlak hiervoor op een filmpje nog mededeelde dat hij erg jaloers was, dat Lange Frans verwijderd was en hij nog niet, dus ik ben juist voor een onafhankelijk onderzoek voor deze zaak!

 4. Een onderwerp waar Micha achteraan is gegaan🤔.. Rest in peace voor degene die het overkomen is.. en die burgemeester🤔… En waarom noemen mensen het complot denkers…. alsof iedereen hier gelooft in het vliegend spaghetti monster…. Some shit is real, unfortunately….
  Ik snap nu meer en meer waarom mensen een hekel krijgen aan dit soort nieuws, je weet wat er speelt en het word alsnog voor je neus weggelult alsof het onzin is.

  Misschien ook eens de andere kant van dit verhaal onderzoeken ipv meneer de burgemeester op z'n woord vertrouwen, waar zijn de bewijzen dat het zo is, of niet..

  Hij zegt zelf: ja daar gaan we het niet over hebben, dat is niet belangrijk…. GAAAST?

 5. Schijtbak je durft ze niet eens te spreken en als burgervader zou jij juist het gesprek met ze aan moeten gaan om te kijken of je er samen uit komt maar aangezien je dat niet doet/durft omdat dan blijkbaar jouw zogenaamde goede reputatie aangetast wordt vindt ik dat laf van je je bent een 1ste klas pedo beschermer als je wat ik net al zei niet eens een telefoon gesprek durft aan te gaan met de desbetreffende persoon

 6. Over de satanistische rituelen 'Daar moeten we het niet eens over hebben, daar gaat het niet eens over'' Uh jawel viezerd daar gaat het dus wel om. En die opmerking zegt dus gelijk genoeg. En dat de bewoners niet in beeld willen zegt ook weer genoeg. Wat hebben jullie te verbergen???

 7. 1. Ontsla de verslaggever op staande voet. Ja het bestaan van een pedonetwerk wordt ontkent. De manier waarop de verslaggever deze onzin brengt met zijn lijzige stem doet vermoeden dat hij zelf een @!-anon/Baudet aanhanger is
  2. Het is allemaal niet zo moeilijk als het in de kast kijken bij een bijstandsmoeder. Kondig een maatregel af. Maak het strafbaar om bloemen te leggen en berichten achter te laten voor lieden die niet gerelateerd zijn aan de overledenen. Hang camera’s op en geef elke idioot direct een boeten van een paar duizend Euro. Goed voor het kerkhof want dat kan mooi gebruikt worden om de graven te onderhouden en zal de aanhangers van Thierry baudet leren.

 8. Als men weigert te luisteren naar en te praten met de mensen die de beschuldigingen uiten, dan zijn ze genoodzaakt hun stem op een andere manier te laten horen. Deze bloemen zijn daar het direct resultaat van. Het ligt niet aan de bloemleggers, het ligt aan de weigeraars om een stem te aanhoren. Vanwaar die halstarrige weigering? Teveel “belangen” die in gevaar komen? Als het verhaal niet klopt is er geen reden om een gesprek te weigeren. Je oogst wat je zaait.

 9. Mocht het ooit van toepassing zijn: ik ben van plan mezelf tezijnertijd van kant te maken maar als ik tegen die tijd niet een hele hoop crypto munten aan mensen nalaat kun je er donder op zeggen dat ik omgelegd ben.

 10. Voor de mensen die denken: waar gaat dit in godsnaam over? Er is iemand (Joost Knevel) die beweert dat hij als kind in die omgeving getuige is geweest van onder andere het vermoorden van kinderen door hooggeplaatste personen waaronder van Dissel. Hij weet dit te ondersteunen met verschillende feiten die te controleren zijn. Dat verhaal dient onderzocht te worden. Zeker omdat er de laatste tijd weer allerlei van dit soort verhalen opduiken, net iets teveel om allemaal aan wappies toe te schrijven. Bovendien zijn er zaken uit het verleden waar nog steeds de onderste steen niet boven is, bijvoorbeeld de zaak Demmink en de zaak Dutroux. Naar verluidt zouden allerlei mensen in hoge posities zoals de Nederlandse, Belgische of Europese regering, koningshuizen of superrijken zich structureel bezighouden met het verkrachten, martelen en vermoorden van kinderen. Dit zouden ze doen op plaatsen zoals chateau Amerois.

 11. Satanisten zijn blijkbaar allergisch voor bloemen! Maar deze bloemen zijn er voor de slachtoffers niet voor U meneer de burgemeester. Volgens mij is bloemen leggen voor slachtoffers niet strafbaar.

 12. Grafschennis is een graf slopen. Bloemen leggen is een teken dat we aan ze denken en dat deze mensen zoals die burgermeester zich moet schamen. Als je dit zegt heb je wat te verbergen zo simpel is het. Ontkennen vanuit een machts positie zieke mensen dit!!! En ja hij zit er diep in lichaamstaal zegt veel. Maar de waarheid komt altijd boven en dan komt deze man jaren te zitten. Wat zeker terecht is.. En dat de media en hun ons complot geklen noemen zegt genoeg over de media worden dik betaald maar 1 ding karma is een bitch. We will fight for joost en alle andere slachtoffers media veel mensen zijn wakker het heeft geen zin meer om valse info naar buiten te brengen. #THEGREATAWAKENING!!!!!

 13. Meeste van deze 'complotdenkers' moeten eerst eens een les Nederlands krijgen, voordat ze een mening kunnen geven. Inplaats van hun kop tegen het toetsenbord rammen, kunnen ze ook les volgen bij het LOI of iets dergelijks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *