College: United Nations Gidsland, Verplichte vaccinatie & Mensenrechten, met Prof. Cees Hamelink.

College: United Nations Gidsland, Verplichte vaccinatie & Mensenrechten, met Prof. Cees Hamelink.

Professor Cees Hamelink is emeritus hoogleraar mensenrechten en werkte als adviseur voor de VN en adviseerde oa. secretaris-generaal van de VN Kofi Annan. Hamelink is pessimistisch over de uitkomst van bijna 75 jaar Verenigde Naties en schreef een tekst die ons allen laat nadenken over mensenrechten anno 2020.

Eleanor Roosevelt – die ons in 1948 een mensenrechten declaratie cadeau gaf – zouden we in herinnering moeten nemen, nu we mensenrechten in naam van een virus lijken te verkwanselen, aldus Hamelink. Weten we wel wat mensenrechten zijn? En hoe passen we die toe in het heden bij ethische vraagstukken als het “indirect”verplichte vaccin?

12 reacties

 1. BELANGRIJK: INFO OVER VACCINS: zie https://www.youtube.com/watch?v=fBtPbyvAgFI&t=12s Lange video kijk vanaf 3.05 commentaar van Prof S. Hockertz immunoloog en toxicoloog. Swissmedic overheidsorgaan dat medicaties toelaat op Zwitserse markt, heeft vaccins toegang geweigerd wegens gebrek aan data oa qua veiligheid. Dit ondanks dat regering voor miljoenen shots heeft aangekocht.

 2. Ik neem Corona serieus, er zijn immers veel mensen aan overleden en dat is erg genoeg.
  .
  Maar.
  In het griepseizoen 2017/2018 zijn er in Nederland alleen al zo'n 10.000 mensen overleden aan de gevolgen van de "gewone" griep.
  Geen maatregelen, geen horeca dicht, geen maskers, geen reisbeperkingen, geen verplichte vaccinatie, geen media circus, geen regerings-update elke dinsdag, niets van de WHO, helemaal NIETS.
  .
  Toch iets om over na te denken.

 3. Goedemorgen,
  Er valt mij iets op aan de ‘regel’ dat er erg veel vee-artsen deelnemen als viroloog, epidemioloog e.d. aan de beraadslagingen en beslissingen rond Corona (en andere pandemieën).
  Zou dat iets te maken kunnen hebben met het feit dat zij zich niet hoeven te houden aan de eed van Hypocrates, die echte artsen WEL moeten afleggen? Of ben ik nou weer een komplot theorist?
  Wordt het dus niet eens tijd dat deze lui, met terugwerkende kracht, wanneer zij zich gaan bemoeien met menselijke geneeskunde, alsnog die eed moeten afleggen? En dat geldt volgens mij OOK voor die lui die zich bezighouden in de farmaceutische industrie!
  Graag wil ik weten of dit zo’n gek idee is? Ben ik nou zo knap en zijn zij nou zo dom??? ;-))

 4. dat ging u zo goed af tot u begon over : "een poosje opschorsen van rechten" heeft u ooit gehoord van je geeft een vinger ,ze pakken de hand, of is u ontgaan dat TIJDELIJKE maatregelen, zijn voor altijd bedoeld, wees duidelijk en recht ,mensen opsluiten ,vaccineren, en de mond snoeren zijn misdaden en geen tijdelijke maatregelen.

 5. Vandaag bij ah , kruidvat, bruna, en een etos gevraagd of ze de mondkapverplichting zelf gingen handhaven. Alle 4 , nee hoor daar zien wij geen reden toe en iedereen is welkom zonder mondkap. Wel verwacht men alle 4 gedoe tussen klanten. En als de boa je ziet krijg je een boete. De islamitische slager liet me zonder kapje niet binnen, maar wilde op mijn verzoek best voor mij boodschappen doen in zijn eigen winkel zodat ik buiten kon wachten. Kortom, samen komen we er wel uit. En wederom een zoveelste voorbeeld dat de politiek alles kapot krijgt door alsmaar die bemoeienis. Laat je id thuis mensen, kunnen ze je ook niet beboeten. Werk samen met de winkels , zo pleeg je werkelijk verzet

 6. Hey Rutte, WAAR IS HET BEWIJS DAT MONDKAPJES WERKEN??
  WIE HEEFT DAT ONDERZOEK GEDAAN??
  WAAR??, WANEER??, ZIJN VIDEO OPNAMES VAN?? WAAR EN WANEER IS DAAR EEN REPORTAGE VAN GEMAAKT ?? IK ZOU DAAR GRAAG KOPIE VAN WILLEN ONTVANGEN!!
  ALS DAAR GEEN BEWIJS VOOR IS??
  WAAROM DAN DE MONDKAJES PLICHT?? VIND WEL HEEL VEEL DAT ZE NIET WERKEN!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *