CHAOS – DE JENSEN SHOW #249

Bestel het “Holland for Trump”-shirt via https://de-jensen-show.myshopify.com/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

15 reacties

 1. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 2. De realiteit van lockdowns in 2020: uitgelegd met feiten, cijfers en bronnen :

  Meer dan 130 miljoen mensen wereldwijd leven financieel van dag tot dag . Met andere woorden : een dag niet kunnen werken , is een dag geen eten en drinken kunnen geven aan de familie. Als je deze miljoenen mensen in een lockdown zet, zeg je eigenlijk : je gaat omkomen van de honger, en dat is wat door alle maatregelen wereldwijd gaat gebeuren : 130 miljoen mensen zullen omkomen van de honger. Dit is 1 van de 17 ernstige gevolgen van lockdowns in heel de wereld , waar vele mensen zich niet druk om maken of niet beseffen en niet ( willen ) horen . Deze groep mensen zijn voornamelijk bezig met zich aan de absurde maatregelen houden , om de zorg te ontlasten en de risicogroep te beschermen . En wie dat niet doet , is in hun ogen asociaal of een complotdenker. Dat de grootste risicogroepen wereldwijd gaan overlijden als gevolg van deze absurde maatregelen, dat weet de “ ik hou me aan alle maatregelen groep” niet ,
  ze beseffen het niet? ,
  of ze willen het niet weten? Ze dragen er indirect wel allemaal een steentje aan bij, door niets te doen als alleen maar klakkeloos de maatregelen uit blijven voeren , met alle gevolgen van dien…. Dus wie is er hier nu echt asociaal ?

  https://youtu.be/mYs2WgHX8Sk.

 3. nieuw soort doden in de USA .
  ..democratische alzheimer doden ….die vergeten dat ze dood zijn ……en voor joe biden stemmen !

 4. Zojuist 31min van mn tijd hieraan verspilt. Deze man heeft tevaak zn kop gestoten als kind, is iets goed mis daarboven😂😂😂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *