CDA complot rond Joris Demmink?

JDTV Afl.300 – Bontes Kamervragen

Louis Bontes sprak in december 2016 in het Programma Opvliegers op 1 met Erik de Vlieger over zijn inzet op het Demmink dossier. Over dit dossier gaan al jaren de wildste geruchten over in de rondte. Is er daadwerkelijk een groot complot gaande om deze schandalige affaire in de doofpot te houden?

23 reacties

 1. Je stelt aan het begin een goede vraag, Maar op een verkeerde manier, je moet de vraag zo formuleren dat als hij geen antwoord geeft, je dus automatisch kunt concluderen dat hij of iemand anders dus ergens schuldig aan is. Dan moet hij wel antwoorden

 2. Nederland is chantabel doordat Turkije veel weet en bewijzen heeft van veel pedo’sDemminck en vele andere hoogwaardigheidsbekleders

 3. Als de Demmink bagger boven komt valt heel Justitie…………..Den Haag pedo stad. Zie in de VS is de hoogste rechter ook een pedo. En als het zwartboek open gaat daar zie je de linken naar Nederland. Flynn zegt dat de kop van de Draak in Nederland zit.

 4. Alle namen die worden genoemd.
  Zijn zelf pedofielen.
  Nederland meest diep in slaap ter wereld logisch al die evil voc pedo bank shit komt hier vandaan .
  Nederland straft het laagst ter wereld als het om zeden of pedo zaken gaat.
  Nu weet je waarom.
  Nederland heeft het grootste pedonetwerk ter wereld.
  Worldwide awakening end game game over.
  Nederland gaat de zwaarste klap krijgen ter wereld krijgen .
  Minerva is going down .
  2Q2Q no dems left quick trails quick death

 5. Wat heeft het CDA toch veel duistere kanten. Ik ben zelf christelijk, maar herken niets in de C van het CDA in relatie tot Bijbels waarden en normen.

 6. Het mag niet onderzocht worden omdat het de koninklijke familie raakt. Dan moet je denken aan Claus. Goed bevriend met Demmink en Frits Salomonson. Daar zijn zelfs fotos van. Frits is naar Frankrijk gevlucht. Hier laat ik het even bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *