BZP Live: wat kunnen we doen tegen veroudering?

Op 5 februari a.s. om 19.00 uur gaat Bewegen zonder Pijn weer live. En het belooft een zeer interessante uitzending te worden. Dan gaan we in gesprek met orthopedisch therapeut Marco van der Pol over het vertragen van het verouderingsproces. Dit keer kunt u de uitzending zowel op Facebook als op Youtube volgen. Daarom de nieuwe naam: BZP Live.

Gezond ouder worden
Het is eigenlijk wel goed nieuws: in Nederland stijgt de gemiddelde leeftijd maar door. Maar ouder worden betekent ook nieuwe uitdagingen. U zult maatregelen moeten nemen om uw lichaam langer goed te laten functioneren. Dat betekent dat de gezondheid van uw botten, gewrichten en hart en bloedvaten extra aandacht verdienen. Maar niet alleen het bestrijden van inwendige ouderdomsverschijnselen zijn een belangrijk punt. Ook het vertragen van huidveroudering zal voor veel mensen een prioriteit zijn. We willen immers niet alleen vitaal, maar ook met zo weinig mogelijk rimpels ouder worden.

Voedingssupplementen
Als orthomoleculair specialist weet Marco van der Pol als geen ander wat u moet doen om tot op hoge leeftijd nog goed te kunnen blijven functioneren. Zo is hij een groot voorstander van het gebruik van voedingssupplementen om bijvoorbeeld de gewrichten of botten te ondersteunen. Van der Pol zal tijdens BZP dan ook waardevolle adviezen geven om meer grip te krijgen op het verouderingsproces. Zowel inwendig als uitwendig.

Zelf vragen stellen
BZP Live is op dinsdag 5 februari a.s. vanaf 19.00 uur te volgen op onze Facebookpagina en op ons Youtube-kanaal. Het wordt vooral een interactieve uitzending. U kunt zelf Marco van der Pol vragen stellen, die hij van een deskundig antwoord zal voorzien. Hebt u nu al een vraag? Dan kunt u die alvast mailen naar info@bewegenzonderpijn.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *