30 reacties

 1. Jensen lijkt wel de broedplaats te worden van de nieuwe binnenlandse terroristen.

  Doei! Ga je mis informatie ergens anders verspreiden. Ik blijf je taggen voor valse informatie.

 2. Jenssen is echt dapper. Hij gaat door tot de schoen in zijn nek. Misschien moeten We hem straks als de ridder Lord Jenssen benoemen? Hij lijkt al wel een beetje op iemand van adel toch?
  Lord Jenssen de beschermer tegen de NWO…mijn mening. Gewoon grapje hoor. Ik hoop dat je een goede provider hebt die je er niet ook afgooit. .Maar dan zijn er altijd nog kleiduiven om berichten over te brengen. Lol. .mijn mening

 3. ja duivels wordt wakker mensen je spreekt alleen maar waarheid. en ze willen dat het niet verder naar buiten komt. fuck media fk Mark Rukker en koning willem Alexander

 4. Tijd voor een clone van YouTube…wellicht 'peopleTube.org' , zelfde verdienmodel,reclame, volledig inzage in financiële stukken, hostile takeovers statutair uitgesloten. Elke vorm van beïnvloeding breed uitgemeten na grondig onderzoek, maar bovenal…alles kan en mag gezegd worden…no limits.

 5. Onze democratie blijkt dus een leugen te zijn, in een integere wereld voor onze kinderen mogen leugens niet als waarheid worden verkondigd en waarheid als een leugen, moederaarde zucht al lang genoeg, tijd voor saamhorigheid en niet het verdeel en heers spelletje, waarbij de waarheidvinders als zondebokken worden neer gezet, er is al zoveel gevochten voor vrijheid , kapot gemaakt door het systeem!

 6. Heel goed, wegwezen! Alleen op je eigen website, zodat alleen mensen kijken die toch al in je conspiracies geloven, zodat jullie elkaar lekker in de angst kunnen houden. 👋🏻

 7. Ach wat zielig , als er een verkiezing fraude was is het de verkiezing van 2016 geweest, waar Trump met zijn Ultrarechtse vazal Steve Bannon de hele verkiezingen met behulp van facebook gemanipuleerd heeft. Door deze frauduleuze verkiezingen zijn er zeer zorgvuldige maatregelen genomen om een herhaling van 2016 te voorkomen. En dat is gelukt en dat vinden jullie niet leuk! Deze verkiezingen waren de meest zuivere ooit!

 8. Heerlijk, ik heb veel van je video’s gerapporteerd. Fijn dat het heeft gewerkt. Rot maar lekker op naar je bitchute en je kutsite en binnen no time droog je vanzelf wel op.

  Dank en tot ziens 👍🏼

 9. Ik hoop dat nog vele mensen dit gaan doen, ik heb onlangs trump beginnen volgen op facebook en elk filmpje staat er een waarschuwing bij van Reuters. Reuters is maffia.

 10. Robert, je bent een kei met muziek, daar was het ooit begonnen. Waarom ga je niet dit succesvolle kanaal gebruiken om leuke plaatjes te draaien en verhalen eromheen te bedenken. De kracht van positiviteit kan enorm groot zijn, daar kun je wellicht veel meer mee bereiken. Gebruikt het als een kapstok voor jouw wereldvisie op een positieve manier.

 11. Volgens Youtube aka Jewtube, is alles antisemitisch en dus gaan ze je censoren/blokkeren! Iedereen zou kankerverwekkende Youtube moeten boycotten!

 12. Youtube verlaten volgens video #254? Niet dus, want geld stinkt niet. Praten over geen reclame en ondertussen de aanzienlijke inkomsten van de views verzwijgen. Daarbovenop komen de inkomsten uit de merchandising. Als je dan werkt met een klein team, dus 1 producer/editor en werkt in een vaste ruimte met groen doek, dan zijn de uitgaven minimaal en de inkomsten maximaal. Ook hoeft een goede viewer niet veel te kosten en extra bandbreedte al net zo min. Binnenkort meer hierover. En het is je best gegund hoor. Wat steekt is het niet eerlijk zijn. Over je zogenaamde vertrek op YouTube, je inkomsten, enz.

  Voorbeeld: je leest in een uitzending (eindelijk weer eens) een email voor van iemand die de show niet op tv kan bekijken en dat je dat niets kan schelen en dat hij maar op moet rotten. Aan het einde laat je weten juist hard bezig te zijn om de speler geschikt te laten maken chromecast, zodat ook via tv kan worden gekeken. Dat is hypocriet en onaardig naar jouw (te) trouwe gasten. Overigens iser helemaal niet perse extra software voor nodig. En geschikte zeer luxe spelers zijn er ook al heel lang. Betalen voor de licentie, de speler evt. wat laten customizen voor je site, die er overigens niet zo duur uitziet, en go for it. En net als vele BIGyoutubers die alleen voor het geld gaan, zoiets is een kwestie van tijd! Natuurlijk is het lekker cashen met veel filmpjes. Voorbeeld voor de kijkers/lezers: 1 youtuber filmpje die gedurende 3 minuten wordt bekeken door ongeveer 999K kijkers is +/- $ 3.000. Er zijn wel wat extra factoren, of er bijv. ondertussen subscribers bijkomen en of men op like/dislike klikt en het totaal aantal subscribers. In het geval van dit Jensen Show kanaal brengt het filmpje dan globaal zo'n $ 1.200 op. Als je hier per dag op uitkomt en dat ik bijv 20 filmpjes om het laag 🤣😂 te houden, dan kom je op zo'n $ 24.000. De verkoop van de kleding, die relatief duur en met extra winst wordt verkocht, komt hier nog bovenop. De uitzendruimte heeft een vaste setting, waarmee die kosten minmaal oftewel extreem laag zijn. De rest kan allemaal naar personeel en dat zijn heel weinig mensen, weet ik uit zeer betrouwbare bron. De rest kan in de sok. De website e.d. zullen de kosten niet zijn zo te zien, of je wordt hiermee een pootje uitgetrokken.

  Zelfs je lichaamstaal zegt het al, aldus een vriend van mij die gedragswetenschap en lichaamstaal bij defensie doet. Zo zou je dezelfde lach, gelaatsuitdrukking en lichaamstaal hebben op het moment dat je zegt het krap te hebben en dat de show veel geld kost, als eerder bij RTL-Unileverworst tijdens het in de maling nemen van een gast. Al dan niet met de hulp van Jan Paparazzi.

  Wees gewoon eerlijk, dat duurt het langst en alleen dan blijft je verhaal geloofwaardig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *