Burgemeester Bodegraven over complotdenkers: 'Mijn inwoners zijn boos en verdrietig'

Complotdenkers en sympathisanten leggen al twee weken lang boeketten op kindergraven op begraafplaats Vredehof in Bodegraven, meldt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook worden er bij de graven protestborden geplaatst. De complotdenkers denken dat de overleden kinderen zijn vermoord door een satanistisch-pedo-netwerk dat afkomstig is uit het dorp. De burgemeester van Bodegraven, Christiaan van der Kamp, heeft aangifte gedaan vanwege smaad en laster en voor opruiing.

24 reacties

 1. Ze spreken niet meer in cijfers
  Maar
  De aantallen
  Zorgelijk hoog
  De Britse variant zorgelijk

  8 cojona patiënten per ziekenhuis en de zorg is overbelast.
  De premie en het eigen risico blijven wel stijgen.

  Wanneer de zorg geen kwaliteit en/of kwantiteit kan leveren MOET DE PRIJS OMLAAG.

  Ambtenaren en verzekeraars hebben het tot een pervers verdienmodel gemaakt.
  Wel premie innen maar GEEN ZORG leveren.

  De aantallen dalen al 4 maanden en zijn zeer stabiel onder de 2000 waarvan 500 ic gevallen

 2. https://youtu.be/wQRffa6E-gw

  Crimes Against Humanity, List of Indictments, Arrests and Executions – 24th February, 2021 Beatrix,Rutte,Willem Alexander en Maxima staan ook op deze liojst wegens het verhandele,verkrachten en offerenvan kinderen aan satan,zij zijn gearresteerd en ge-executeerd.En vervangen door kloons.

 3. Prince Clone vs Prince Charles: Doubles, Clones, Actors, Travestites Hiding in Plain Sight, Holographic of CGI (video)

  door Medeea Greere26 februari 2021040

  DELEN2

  Als je niet goed op de kleine details in deze wereld let, zul je zeker verstrikt raken in een leven van illusie. ​ ​ DISAMBIGUATIE!

  WAAROM denk je dat Prins Harry en Megan moesten rotten? Ze wisten wat er zou komen. Ze wisten waar hun familie schuldig aan was.

  Er wordt gemeld dat tegenwoordig veel publieke figuren zijn vervangen door stand inclones / doubles. Volgens ZetaTalk lopen deze militaire tribunalen sinds begin 2019 in de VS, geautoriseerd door de Executive Order van president Trump. Kwesties zoals verraad en misdaden tegen de menselijkheid vallen onder de militaire bevoegdheid en maken een snel proces in het geheim mogelijk, wat gewoonlijk resulteert in executies of langdurig verblijf bij GITMO.

  The Executed: Clones / Doubles

  Nu we duidelijk zijn dat het klonen van mensen heel echt is, kunnen we een paar van de meest voor de hand liggende klonen / dubbels van publieke figuren bekijken. Deze mensen zijn slechts plaatshouders totdat het publiek genoeg wakker is geworden voor volledige openbaarmaking en declassificatie van hun walgelijke misdaden tegen de menselijkheid. We moeten bedenken dat elk van de volgende klonen, dubbelspel, acteurs, travestieten die zich in het volle zicht verbergen, holografisch of CGI kunnen zijn.

 4. HRC is al berecht en mijn militaire tribunaal geëxecuteerd. Videobanden van haar misdaden zullen worden vrijgegeven aan het publiek om haar schuld te bewijzen, maar zullen oordeelkundig worden gemaakt en met sterke waarschuwingen vanwege de verdorvenheid en wreedheid die ermee gepaard gaat. Gewone mensen zullen lichamelijk ziek zijn bij het zien van dergelijke gruwelen; sommige vereisen ziekenhuisopname.

  ANTWOORD

  Elizabeth Brown

  7 februari 2021 om 01.46 uur

  Ik wil dit geloven, Delving Eye, maar er is niets uitgekomen. En HRC is springlevend. Hoe kan worden bewezen, BEWEZEN dat ze is geëxecuteerd?

  ANTWOORD

  Oog trekken

  12 februari 2021 om 22.20 uur

  HRC leeft niet. Ze werd opgehangen door een militair tribunaal. Je kijkt naar haar dubbelganger, een acteur, volledig een voet korter dan de originele HRC. Er speelt een "film" en de bevolking wordt met de paplepel ingegoten om aan de werkelijke verschrikkingen te wennen. Trump en zijn team hebben dit gepland om een ​​burgeroorlog te voorkomen en goede mensen de gruwelen die al eeuwenlang bestaan ​​langzaam te laten verteren. Er komt veel informatie in deze geest naar voren, maar je zult het niet vinden op MSM, dat zal worden ontmanteld nadat de waarheid is verteld. Je moet op zoek gaan naar de waarheid. Het is er als je kijkt.

  ANTWOORD

  Brenda Gress

  19 februari 2021 om 05:31 uur

  Ze is GEEN leven. Ze was opgehangen … kijk naar de nieuwe haar. Het is haar niet

  ANTWOORD

  keith thomas

 5. Het SATANISCHE SYNDICAAT

  WIST JE DAT de BAAS van het MI5 SPY NETWORK lid was van Aleister Crowley's elite Satanic Society genaamd de 'A: .A :.'?

  Wist je dat de adjunct-directeur van MI6 een valse naam "Peter Henderson" gebruikte en lid was van een club die KINDERPORNOGRAFIE verhandelde?

  Wist je dat de voormalige leider van de LABOR PARTY een leerling was van Aleister Crowley, en de executeur was van Crowley's laatste testament?

  CHRIS EVERARD's nieuwe digitale boek is een volledig geïllustreerde expositie van het 'SATANIC SYNDICATE in WESTMINSTER' – het blaast de deksel op de Pedo Cult aan de basis van de regering.

  Ook: Guantanamo Bay Detention Camp: Global Elite naar GITMO gebracht door US Special Forces – Full Disclosure Implications – Officiële documenten – Lijst met aanklachten

  Mijn grootvader was een diplomaat en lid van de Ridders van Malta. Mijn grootvader legde me uit dat de ambassades over de hele wereld niets meer zijn dan spionageposten. Handel met voorkennis en industriële spionage zijn de belangrijkste redenen waarom die ambassades bestaan ​​- als algemene vuistregel geven de ambassades geen moer om hun eigen landgenoten in het buitenland …

  In feite zijn de meeste mensen die een prominente machtspositie bekleden in Westminster hedonisten – ze HAATEN het grote publiek – en vinden het geweldig om kinderen uit de arbeidersklasse te schenden en seksueel te verkrachten – dat is geen ijdele beschuldiging – mijn nieuwe digitale boek is boordevol bewijsmateriaal dat de regering van Cameron verbindt met een SATANISCH SYNDICAAT van kinderverkrachters, oplichters en corrupte gangsters …

  Een 'diplomaat' is in feite een 'spion'. En veel van de spionnen waren pedofielen – in feite was Maxwell Knight, die het hoofd van MI5 was, een man in een lavendelhuwelijk die regelmatig homo-pijpbeurten had in zijn tuinhuisje terwijl zijn vrouw gasten vermaakte met Earl Grey, citroen en geserveerd in het beste porselein.

  Maxwell Knight, die een perverseling was, rekruteerde natuurlijk mannen van wie hij seksuele gunsten kon krijgen – het hele George Smiley Tinker Tailor Soldier Spy-netwerk dat door de BBC wordt geportretteerd, mist dit belangrijke onderdeel ernstig in zijn fictieve verhaal.

  Maxwell Knight werd persoonlijk ingewijd in de geheime aa-sekte van Aleister Crowley – die een uitloper was van de seksmagie-coven genaamd de Ordo Templi Orientis. Leden van deze covens en sekten hebben een SATANISCH SYNDICAAT gevormd in het Parlement – dat leden heeft gezaaid in de huidige regering van Cameron.

  Nadat hij Oxford [zonder kwalificatie] had verlaten, breidde de pedofiele dichter, Tom Driberg, zijn sociale kring uit door verslag te doen van de capriolen van de High Society, waaronder Evelyn Waugh en Aleister Crowley. Evelyn Waugh's dagboekaantekening voor 30 oktober 1927 vermeldt: "Ik ging naar de kerk in Margaret Street, waar ik teleurgesteld was om Tom Dribergs satanische gezicht in de gemeente te observeren".

  En het was satanisch – Tom Driberg werd een Labour Party Lord-Baron en maakte de weg vrij voor een hele mengelmoes van pedofiele aristocraten om namens Buckingham Palace de macht in het parlement te controleren.

  Driberg was niet alleen een Lord-Baron, maar ook een marxistisch-communist – zijn eerste betaalde inkomen [afgezien van 'gunsten' waarvoor hij een vergoeding ontving], schreef de WILLIAM HICKEY-column in de Daily Express-kranten [die nu eigendom zijn van socialite uitgever Richard Desmond].

  Driberg was een roofdier van jonge jongens en mannen – iets wat tot 1967 in Engeland verboden en tegen de wet was. Driberg gebruikte de column van William Hickey om vreemde en onvermoeibaar antisociale karakters te promoten, zoals Betjeman, Nancy Mitford [kennis van Hitler] en Peter Quennell.

  De William Hickey-column werd vooral bekend door het tonen van maatschappelijke feesten in het badhuis en het zwembad aan Buckingham Palace Road, waar het hoofdkantoor van Google en News International / 20th Century Fox nu staan ​​…

 6. De kindersekstape van Hillary is erger dan je je kunt voorstellen | Het SATANISCHE SYNDICAAT

  door Medeea Greere6 februari 2021253393

  DELEN41

  Update: 9-2-2021

  Must Read: The Executed: Clones, Doubles, Actors, Travestites Hiding in Plain Sight, Holographic of CGI

  Meerdere bronnen binnen de FBI en NYPD hebben het bestaan ​​bevestigd van een 'misselijkmakende' Hillary Clinton-sekstape met Huma Abedin en een minderjarig tienermeisje, en hebben de verzekering gegeven dat een factie binnen de afdeling heeft gezworen Hillary Clinton voor de rest van de wereld naar de gevangenis te sturen. haar leven.

  Een kleine factie binnen de NYPD heeft aanknopingspunten gevolgd en hoofdrolspelers geïdentificeerd die betrokken zijn bij "een elite netwerk van sickos en perverselingen", en heeft de voormalige presidentskandidaat Hillary Clinton geïdentificeerd als iemand die "onder normale omstandigheden nu zou worden gearresteerd".

  De rechercheurs van de NYPD die op de hoogte zijn van de inhoud van de tape, hebben "hun eenden op een rijtje" aan het voorbereiden op de vrijlating, waarbij ze uitlegden dat "we het niet alleen hebben over carrières die op het spel staan, we hebben het over levens. We moeten het goed doen. "

  Volgens QAnon, de beruchte insider van het Witte Huis, is de recente aankondiging van president Trump dat hij achter spraakmakende kindermisbruikers gaat, rechtstreeks gekoppeld aan de tape.

  Moet lezen: lijst met aanklachten, arrestaties en executies – ontmanteling van de Deep State-operaties en dubbelspel. 29 januari 2021

  Een senior detective zegt dat Anthony Weiner, de toevallige aanbieder van de tape, de eerste domino was die viel.

  Gevangenisstraf van 21 maanden op beschuldiging van seks door minderjarigen, inclusief de productie van kinderpornografie, is de computer van de voormalige congreslid een "bijenkorf van weerzinwekkende vuiligheid" die talrijke bureaucraten op hoog niveau impliceert.

  Volgens bronnen van de NYPD tonen bestanden die op Weiner's nieuw gevonden laptop, die hij deelde met zijn vrouw Huma Abedin, het bewijs van een politieke pedofielenkring die actief was in Washington, waarbij zowel leden van het Congres als talrijke Clinton-topmedewerkers en insiders betrokken waren.

 7. AMG-NEWS.com,chheck deze website voor de waarheid en zie de lijst waarop staat dat prinsen Beatrix,Willem alerxander,Maxima en Premier Rutte zijn gearresteerd en geexecutteerd,eveals vele hollywood acteurs en actrices,bekenbde zangers en zangeressen en europese royals en lees en zie wat ze duizenden kinderen decenia lang hebben aangedaan dmv misbruik,lichamelijke en geestelijke mishandeling en wereldwijde verhandeling en ingewanden verhandeling.

 8. wat een viezerik van een burgemeester die de doofpot hard dicht probeert te houden, je moet je schamen, we weten precies wat er is gebeurd en dat gaat een staartje krijgen let maar op. wat een zielig vertoon van propaganda.

  Van Dissel, Demmink en the list go ons, laat dit viraal gaan.

 9. MIJN INWONERS??????

  Marinanne Vaatstra, Nikki Verstappen, …
  Meneer Van der Kamp is BLIJKBAAR goed op de hoogte!
  Deze gebeurtenissen vragen natúúrlijk om GEDEGEN politie onderzoek; MAAR DAT GEBEURT NIET, BESTE VAN DER KAMP!
  (Doch dat weet ú ook wel. Waarom dan dit verzwegen?)

  MIJN inwoners?
  Vraag hen persoonlijk eens om hun meningen en lieg er dan niet over. Laat hén eens aan het woord in plaats van u.
  Wát een interviewer/journalist, ….. !
  Geen énkel kritisch vermogen, als je het mij vraagt.

  Beste borgermeester, mogelijk wordt dit alles door sommigen niet als prettig ervaren. Dat is begrijpelijk, maar wat móeten mensen indien er geen oprecht onderzoek plaats vindt?

  Als mensen, die met het bloemen leggen iets goeds menen te doen, hoe moeten zij dan ánders gehoord worden wanneer dit niet meer zou kunnen? Hebt u dáár over nagedacht|? En komt u ten aanzien hiervan met initiatieven? Want die mensen die bloemen hebben gelegd, zijn – daar kunt u van op aan – oprechte en betrokken borgers. Waarom zet u hen op voorhand zo negatief weg? Had eens getracht om met hen in gesprek te komen. Snapt u??? Dán was u een verantwoordelijk "meester" van "uw" borgers geweest! (Borgers hébben echter geen meester nodig; dat wordt hen (ons) opgedrongen.)

  Journalist van Omroep West, vraag ook eens aan borgers ( voor- en tegenstanders). Wel zo evenwichtig, toch?

 10. Wat is dit voor een stigmatiserend verhaal.. En wat afschuwelijk om te horen van deze Burgermeester dat hij zegt: 'Dat doet er niet toe…! Dit is niet waar het om Moet gaan..!!? Doet het af als: onzin verhaal….! "Onzin blijft Onzin! HE-LE-MAAL voorbij aannde kern van het Onderwerp kindermisbruik – kindermoord…
  Nou sorry hoor ,, het is al niet wat om zulke dingen te roepen… Deze grote groep Erkend in iedergeval dat dit onderwerp Liefdevolle aandacht nodig heeft.. bloemen leggen wordt Nu als een criminele daad weggezet..

  Heftige beschuldigingen zou je kunnen zeggen!!?? Moet dit dan niet tot de bodem uitgezocht worden!!!?? Waarheden kunnen zich immers goed schuilhouden door dekmantel van Leugens… #omgekeerdewereld #wachtenofaangifte #rechtzalzegenvieren

 11. Alles wat deze burgemeester zegt is pure onzin
  Er zijn aangiftes gedaan
  Hun telefoon nummers staan gewoon online en e-mail

  Hij komt super zenuwachtig over
  Dus hij heeft er ook is mee te maken.

 12. Ik ben benieuwd naar de reactie van deze burgemeester op dit verhaal van Geert Kimpen.
  https://www.facebook.com/geert.kimpen/posts/10218896188704970
  Ik dacht dat ik woonde in een vredig dorp waar nooit wat noemenswaardig gebeurd.
  Tot ik vorig jaar een oude Joegoslavische vrouw op bezoek kreeg met een merkwaardig verhaal. Begin jaren tachtig was ze hoogzwanger. Toen ze voor de verzorging van een snee op haar been naar het ziekenhuis ging, werd ze geheel naakt onderzocht door een dokter met een rode baard die merkwaardige opmetingen bij haar verrichte.
  Ze werd onder narcose gebracht en toen ze bij kwam was haar baby weg. Niemand vertelde haar waar haar baby was. Behalve een Joegoslavische poetsvrouw die haar zei; “je hebt een prachtig jongetje met krulletjes gebaard”.
  Al veertig jaar is ze op zoek naar haar verdwenen kind en ze vroeg mijn hulp bij haar zoektocht.
  Toen ik met Michelle aan het liefdesvaccin schreef, kwam de dokter met de rode baard opnieuw op mijn pad. Een man uit Bodegraven, beweerde dat hij, ook begin jaren tachtig, getuige was hoe deze dokter in de middagpauze een klasgenootje vermoordde. In dit dorp zou een pedonetwerk geweest zijn waar behalve de rode baard ook de plaatselijke huisarts en andere notabelen in betrokken waren.
  Van een andere vrouw, die je geenszins op complottheoriën kunt betrappen, op het dorp hoorde ik dat in dezelfde periode een jongen in een bosje zelfmoord gepleegd had. Zij was ooggetuige dat dezelfde huisarts in de bosjes op zoek was naar het mes in plaats van zich bezig te houden met de overleden jongen.
  Nog iemand anders vertelde me dat er begin jaren tachtig meerdere raadselachtige verdwijningen waren van jonge kinderen in Bodegraven.
  Aan al dit nieuws heb ik lang niet aan gewild. Bij het schrijven en onderzoek van ons boek komen er zovele betrouwbare bronnen op mijn pad, dat het afdoen als onzin niet meer mogelijk was.
  En nu sijpelt het zelfs door naar ‘het echte’ nieuws. Kranten en televisie besteden aandacht aan het Bodegraafse pedonetwerk. Niet om het op te rollen, maar om degenen die er aandacht voor vragen, aan te klagen voor smaad…
  Gisteren belde de oude Joegoslavische vrouw weer aan bij me.
  “Heb je nog nieuws,” vroeg ze hoopvol.
  “Binnenkort,” zei ik, “ik denk dat er binnenkort veel meer nieuws is…”

 13. WEET U WAT IK NIET BEGRIJP MENEER DE BURGEMEESTER?DAT U GEEN ONDERZOEK INSTELT NAAR DEZE ZAAK,U KUNT IEDEREEN NOU WEL UIT MAKEN VOOR COMPLOT DENKER,MAAR VERDER DOET U ER NIKS AAN.

 14. Haha hij probeert zich goed te praten maar ze weten dat ze nooit meer uit deze kuil komen!!!! Ze gaan ten onder !!! Vieze pedo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *