Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie daagt kabinet wegens coronabeleid

Een Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gaat het kabinet dagen wegens het coronabeleid. Drs. Pedro Kuit is Theoloog , onafhankelijk dominee en de initiatiefnemer van BPOC2020, de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie, dat middels openbare verhoren van getuigen (artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren) onderzoek doet, naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid 19, het coronavirus.

Naar aanleiding van de verhoren – die allemaal gefilmd en gestreamd worden op internet – wordt een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld, die wordt aangeboden aan de Tweede Kamer.

Waarbij 3 vragen centraal staan zijn:

1)     Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd

2)     Zijn deze maatregelen effectief…

3)     …en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het virus SARS-CoV-2 ?

“ Indien het kabinet de conclusies van het rapport negeert zullen we de weg naar de rechter niet schuwen” , verklaart initiatiefnemer en commissielid Pedro Kuit aan programmamaker Flavio Pasquino

Meer info over dit project is te vinden op:
http://bpoc2020.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

17 reacties

 1. In Dubai, en andere deelen van de werld hoor en zie je niks. 😂 En ze gaan ijskoud door met liegen en bedriegen, paar mensen maar die dit doen. Npo, nos, zegen ok aleen maar wat ze moeten zegen. Zo als mark ruten als held neer zeten, de redder van het land… Welke schaap staat nog achter hem.

 2. Jeetje. Dit had ik echt even nodig ! Ik moest nu echt een keer vernemen dat er mensen zijn met kennis van zaken die mijn bezorgdheid delen. En nog beter is het natuurlijk dat er nu ook mensen zijn die tegen deze waanzin optreden. Dank jullie wel !

 3. PAS OP!
  GEBASEERD OP NEP-NIEUWS, VERSPREIDERS VAN COMPLOT-THEORIEËN EN KWAKZALVERS DIE MET REGELMAAT ONTMASKERD WORDEN.
  NU, IN DE CORONA-PANDEMIE, GRIJPEN ZIJ HUN KANS…!
  WEES VERSTANDIG EN GEEF ZE DIE KANS NIET.

 4. Zo fijn te zien dat dit programma niet zomaar oneliners erin gooit of beetje speculeert op de toekomst of zomaar mensen zwart maakt. Deze man interviewd heel goed en stelt open vragen en stelde ook crisiscentrum vragen. Ook komen er niet zomaar mensen in de show die zomaar wat roepen…

 5. Blckbx beste zender met echte gesprekken. Flavio interviewt met respect. Zoveel beter dan Pauw, Jinek, Beau of welke andere dan ook.
  Hulde Flavio👍👑

 6. Wat fijn dat nog zoveel moedige en intelligente mensen in Nederland leven, die met een rechte rug de waarheid zoeken en naar buiten brengen. Het "waarheidsblok" moet groeien om een krachtig antwoordt te kunnen geven tegen de geld- en machtzucht. Het gaat niet echt om Corona; de grote geld- een machtselite wil op een goddeloze wijze de wereldpolitiek omgooien. Met een ongekende economische schade en verbijsterend veel mensenleed. De wereldelite denkt ongestraft de ziel van God te kunnen overnemen en met behulp van duivelse digi-vaccins (+5G) de gewone mensen tot werkbijen te kunnen degraderen en daar zelf van te kunnen profiteren. Maar gelukkig leven we in een tijd waarbij alle kwaad zichtbaar wordt. Nu moeten eerst de naïeve schapen nog wakker worden. Door zich niet meer alleen te oriënteren op de gesecensureerde NPO/NOS en de (Brusselse) kranten. Oogkleppen af – en leven voor plicht en waarheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *