BREAKING: PCR Test Debunked! (English subtitles)

BREAKING: De PCR Test van de baan! (English subtitles)

Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten – PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook topviroloog Marion Koopmans nattigheid. Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden tegen Thijs van der Brink dat de PCR test geen diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus.

In de BLCLBX studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans + de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “ Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR publicatie – die in minder dan 48 uur tot stand kwam – ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de gold standard is geïsoleerd.

Op NPO Radio 1 zei Marion Koopmans twee dagen geleden nog, “Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt, dat maanden oud kan zijn”. Ook Jaap van Dissel verklaarde dergelijke zaken al tegen Wybren van Haga tijdens een technische hoorzitting, maar nu is ook Koopmans duidelijk.

“Al het coronabeleid is gestoeld op de PCR testen, die nu invalide blijken te zijn”, zegt Drs Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) die net als Savalle in de studio aanwezig was. Ook Ortiz is een oude bekende van Pasquino want samen maakten ze een video die ruim 350.000 views kende over de invaliditeit van de PCR test en dat wordt nu nog een extra bevestigd met de retraction en de uitlating van Koopmans.

“Dat de retraction geaccepteerd gaat worden is onwaarschijnlijk”, zegt Savalle.

“Er hangt te veel vanaf en deze paper is een soort klokkenluiders paper”, zegt Ortiz.

“Wat buiten kijf staat nu, is dat de maatregelen waarop alle coronamaatregelen zijn gestoeld, geen grondslag meer hebben en we dus mogen verwachten dat politiek Den Haag nu in actie komt. De spoedwet moet alsnog van de baan”, aldus programmamaker Flavio Pasquino.

Dit is de link naar de video met Peter Borger bij Cafe Weltschmerz over de retraction paper.

Dit is de link naar de retraction paper zelf!

Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

Dit is de integrale video van Mike Yeadon bij Lockdown tv, met NL vertaling.

Hier is de link naar de pagina waar alle wetenschappers staan vermeld, die meeschreven aan de retraction paper van Peter Borger.

https://www.blckbx.tv/videos/breaking-pcr-test-van-de-baan

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met Drs. Mario Ortiz Buijsse.

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met onderzoeksjournalist Patrick Savalle.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

15 reacties

 1. Het lijkt alsof de meerderheid alles maar pikt en slikt, … ja, nee en amen… Wanneer organiseren we onszelf nou eens tegen deze onzin…???

 2. They have been ignoring the REAL SCIENCE for the last 8 months, that fact alone proves there is another agenda at play and that agenda is "The Great Reset", the question remains, how are we going to stop this?, they are just continuing on unabated , ready to roll out DNA changing vacs for a virus that has NOT been proven to exist, me personally; i am ready to go to war over this, nobody is going to take my freedoms away without a massive fight, who is with me?

 3. Thank you brave people. This is an eye opener for millions all over the world.
  Pls send it to our President Donald JTrump. Keep doing what you doing.
  Great job.🙏

 4. Het RIVM geeft ook tijdens bron en contactonderzoek duidelijk aan dat de test geen nut heeft. Best wel bizar als je dat te horen krijgt.

 5. David icke had dit al maanden geleden genoemd net als dr. Rashid buttar in de vs. Niemand geeft een tegengeluid?? We zijn echt gehersenspoeld door de MSM. Vergeet de NOS en RTL nieuws mensen, jarenlang geïndoctrineerd!!!

 6. Mensen neem geen vaccin ongeacht wat ze zeggen. Niemand draait voor de kosten als er wat gebeurt met je. Lees de bijwerkingen goed. Als is fake. Wordt wakker.

 7. Wet is onwettig zie hieronder :

  Regeling van de Ministers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, van Justitie en Veiligheid en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 19 november 2020, kenmerk 1784379-214492-WJZ, tot wijziging van de Tijdelijke regeling maatregelen covid-19 in verband met de invoering van aanvullende verplichtingen om een mondkapje te dragen (Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen covid-19)

  De wet is gepubliceerd in de Staatscourant van 30 november maar is niet ondertekend door De Jonge dus ook niet rechtsgeldig !!

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-62032.html ….. kijk bij Authentieke versie en print hem uit

 8. Ik kom mevrouw Koopmans regelmatig tegen op station Hoek van Holland. Tot nog toe heb ik haar niet gevraagd waarom zij dit niet eerder verteld heeft. Volgende keer zal ik dit zeker doen. Ik hoop dat ze mij te woord zal staan en mij dit wil uitleggen.

 9. Nou? En nu? Denkt iemand dat Rutte en De Jong jullie nu gelijk gaat geven? Gaat never nooit niet gebeuren, want daarmee leggen ze een bom onder hun beleid van het laatste jaar, en tevens hun verkiezingen.
  Dus droom lekker verder. 😏

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *