BREAKING NEWS: DIT KLOPT NIET – DE JENSEN SHOW #218

Breaking news: de media en journalistiek laten zoveel steken vallen dat instituten wegkomen met dubieus gedrag. Wij exposen het wรฉl.

Steun het echte geluid! Bestel de nieuwe items via http://jensen.nl/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

27 reacties

 1. Je vergeet een heel belangrijk bloedlijn The Rotshilds! The kazarian Mafia, bloedsuckers die ook de mee de kinder rituelen organiseren en samenhang met het de vieze PEDO's van het Vaticaan. Zij beheren ook jouw geboortecertificaat dat wordt verhandeld als bond op de stockmarket!!! U bent slechts een nummer en een bezit van de staat als natuurlijk PERSOON!

 2. Wou(t)er Raa(t)gever (t=kruis van Jesus)&Raadgever Wouter is beiden! KIJK ZIJN VIDEO'S OP ZIJN KANAAL&DEEL ZE EN DOE ZELF ONDERZOEK zorg goed voor jezelf en maak VOORRAADJE aan VOEDSEL&FLESSEN DRINKWATER&HUISDIERENVOER ETC. STERKTE VOOR ๐Ÿ•Š๏ธ๐ŸŒโค๏ธ๐Ÿ”œ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธโค๏ธ๐Ÿ”œ๐ŸŒŽIEDEREEN IN NEDERLAND EN WERELDWIJD GOD BLESSWou(t)er Raa(t)gever (t=kruis van Jesus)&Raadgever Wouter is beiden! KIJK ZIJN VIDEO'S OP ZIJN KANAAL&DEEL ZE EN DOE ZELF ONDERZOEK zorg goed voor jezelf en maak VOORRAADJE aan VOEDSEL&FLESSEN DRINKWATER&HUISDIERENVOER ETC. STERKTE VOOR IEDEREEN IN NEDERLAND EN WERELDWIJD GOD BLESS..
  ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธโค๏ธ๐Ÿ”œ๐ŸŒ๐Ÿ˜‰

 3. Nederland is een CORRUPTE LAND!

  NEDERLANDSE Staat IS BEZIG MET STELEN ROVEN EN ONTVOLKING DUS VAN POOLSE KINDEREN IN NEDERLAND!
  NEDERLANDSE STAAT MAAKT NEDERLANDERS VAN POOLSE KINDEREN! HET IS DISCRIMINATIE VAN DE POOLSE KINDEREN EN VAN POOLSE OUDERS ART 14 EVRM!
  NEDERLANDSE STAAT IS BEZIG MET STELEN DE IDENTITEIT VAN POOLSE KINDEREN ART 8 INTERNATIONALE KINDERRECHTEN WAARMEE DE NEDERLANDSE STAAT SCHENDT INTERNATIONALE KINDERENRECHTEN EN FUNDAMENTELE MENSENRECHTEN!
  NEDERLANDSE STAAT STOP MET ROVEN POOLSE KINDEREN VAN HUN IDENTITEIT EN DAARMEE MET DISCRIMINATIE!

  Dat feit over DWINGEN POOLSE MENSEN OM IN NEDERLAND TE WONNEN OMDAT NEDERLANDSE STAAT HEEFT DE KINDEREN VAN DE OUDERS AFGEPAKT IS NIET BEKEND IN mainstreamowe media/reguliere media, want het feit is goed VERBORGEN voor buitenwereld!
  En dat is verborgen omdat Nederlandse Staat moet milionen euro schadevergoeding aan de buitenlandse slachtoffers uitbetalen EN DAT VAN JULLIE NEDERLANDERS BELASTINGGELD!
  Er zijn op dit moment mensen bezig om over het feit en de proceder boek uit te geven!
  Dus binnenkort komt ook boek erover ook in Nederlands en in Engels!

  Alleen 4 naar 10 Nederlanders kent de fundamentele rechten van de mens , dus Fundamentele Mensenrechten.
  Daarom Jeugdzorg NOG STEEDS BESTAAT.
  Nederlanders ipv gaan Jeugdzorg aangeven bij Straatsburg gaan ze de strijd opgeven en vachten ze tot hun kind 18wordt!
  WAARMEE heeft de volk de Macht aan OVERHEID!!
  WAAR ZIJN JULLIE ERMEE BEZIG!?
  Het is mijn YouTube kanaal waar ik over de Fundamentele Mensenrechten en Internationale Kinderrechten aan de Poolse ouders die in Nederland wonen vertel en waar ik hun over hun rechten in Nederland informeer.
  Binnenkort ook in Nederlands.

 4. Wakker worden….is dat zo iets als de waarheid gaan zien? Zoals gelovigen dat tegen ongelovigen al eeuwen zeggen: aanvaard de Heer in je leven en je bent verlost, want Jezus is de weg en de waarheid en het leven? Ik krijg steeds meer het idee dat het 'wakker worden' op hetzelfde principe is gebaseerd: mensen laten denken dat ze de waarheid niet kennen en ze weg zetten als nog niet wakker zijn. Dezelfde indoctrinatie, conditionering en hersenspoeling waar religies gebruik van maken.

 5. 1 Een moeilijke vraag voor regering, RIVM en OMT, hoe kan het zo uit de hand lopen in de vakantie tijd, in 46 dagen van 615 naar 6.600 actieve besmettingen en hoe kan het dat al onze inspanningen teniet zijn gedaan van alle maanden er voor.

 6. Jensen je als de spijker keihard op zijn kop ,wat willen ze nou van ons die klootzakken nep nieuws en Rutte de grootste patalogiche leugenaar Jensen groetjes Fernando South Spain Cadiz

 7. Wat n NUTCASE, je ziet het aan zn ogen en mimiek๐Ÿ˜†. Kijkt naar links als ie weer liegt, haha. Geeft alleen om zichzelf. Hoezo wil Jentje ons voor gaan in de/zijn strijd.? All about HIS money (merchandise has to be sold nah?) people, donโ€™t believe his hipe. Is er uitgekicked bij radio en tv, je moet toch ergens van leven zeg maar. Veel plezier met deze zielepoot๐Ÿ˜‡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *