BREAKING: BLCKBX start onafhankelijk Nieuwskanaal!

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step”  te zetten.

Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden. Dit is een link naar de betreffende video op Rumble: https://rumble.com/embed/vcevr3/?pub=f37b9. Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. 

We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving.

Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol;

– burgerrechten in een spuitje
– de surveillance toename
– de testsamenleving
– stigmatisering van andersdenkenden
– polarisatie
– de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel.

Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews
Telegram: https://t.me/blckbxtv
Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews/
Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

11 reacties

  1. Ik herken het wel. blckbx tv daarom ook aan mijn favorieten toegevoegd. Onlangs plaatste Rep. Ilhan Omar op twitter haarzelf met een kleuter die een jijhab droeg. Ik trok daar dan misschien iets te fel van leer, omdat ik het normaliseren van vrouwenonderdrukking en tegen het seksualiseren van kleuters ben. Wat dan letterlijk over die bedekking in de koran soera 33:59 staat: zodat moslims moslima's kunnen herkennen en dat zij! dan niet seksueel (dan denk ik door moslimmannen) lastiggevallen worden. We kunnen ook wel tegen vrouwen hier zeggen, draag een witte puntmuts. Dan kan de KKK je herkennen en wordt je niet verkracht. Je kunt ook gewoon vrouwen niet verkrachten of er nou wel of geen hoofddoek in het spel is.
    Lang verhaal kort ik kreeg een 12 uur ban voor mijn opmerkzaamheid en twitter vond dat ik zoiets niet mocht opmerken.

  2. Top! Buiten het juridisch aanvechten, moet het ook echt vanuit de burger beginnen te komen.. DOENIETMEERMEE Urk begint alles al open te gooien !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *