"Bravo Rosanne…dank namens de rechten van de mens" zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/bravo

“Bravo Rosanne…dank namens de rechten van de mens” zegt Hoogleraar Mensenrechten Cees Hamelink…

“Laten we het beestje bij de naam noemen…dwang. Nogmaals…ik heb me laten vaccineren. Maar ik zal het recht verdedigen van hen die dat echt niet willen” schreef microbioloog Rosanne Hertzberger onlangs in het NRC handelsblad. Het was dit artikel dat emeritus hoogleraar mensenrechten Cees Hamelink gelukkig stemde en daarom opent hij zijn column met deze publicatie.

Bravo

“Een bravo van Cees viel Rosanne ten deel maar dat zal niet bij iedereen in goede aarde vallen”, realiseert programmamaker Flavio Pasquino zich ter degen. “Ik heb zelf getwijfeld of we deze column wel zouden moeten uitzenden maar we staan nou eenmaal voor verbinding en moeten onze kijkers ook meenemen in die weg naar de oplossing. Daarom gaat de column vanavond dus live en ik hoop op een goede spinn off”, gaat Pasquino verder…

Polarisatie

“Helaas is de polarisatie in onze samenleving nu zo hoog opgelopen dat velen de lichtpuntjes nog maar moeilijk kunnen zien maar dit is er zo één. Immers het is Rosanne’s goed recht om zichzelf te laten vaccineren en de overtuiging te hebben dat dit een goed idee is. Maar het is ook een grondrecht om ervoor te kiezen het niet te doen en dat verdedigt zij.”

Op1

Deze avond (9 augustus 2021) zal Rosanne het debat aangaan met Roland Pierik van het OMT, die vindt dat dwang en drang legitiem is als de beoogde vaccinatiegraad niet wordt behaald. 20 of 25 september zet ons kabinet al de eerste concrete stappen naar een medische apartheid die feitelijk een opmaat is naar een indirecte vaccinatieplicht. Eerde refereerden we al naar het standpunt van Pierik in een uitzending met twee professoren “vaccineren ja of nee”.

https://www.blckbx.tv/videos/vaccinatie-ja-of-nee

Dringende oproep!

“Met klem wil ik je dus vragen deze column niet af te serveren omdat je reeds hebt besloten dat Rosanne Hertzberger “af” is. Het is nooit te laat om een belangrijk inzicht te krijgen. Laten we de gevaccineerden juist koesteren. Velen van hen zullen – net als Rosanne – zeer binnenkort hun grens gaan aangeven. Mogelijk met vallen en opstaan maar hoe mooi is het als we straks samen met hen de rechten van de mens kunnen verdedigen. Laten we dus empathisch zijn naar iedereen die de grondwet en de mensenrechten respecteert en streven naar meer verbinding”

Was getekend, Flavio Pasquino

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

19 reacties

 1. Eerlijk dat niet-gevaccineerde zich een ongeluk moet testen? ‘Snap dat geklaag niet zo’
  Niet-gevaccineerden die zich een ongeluk moeten testen om mee te doen aan de maatschappij. Is dat fair, of gaat het te ver?

  Deze berichten in de MSM zijn een verkapte aansporing, dwang, om alsnog de prik te nemen. De MSM spelen hierin een hele kwalijke rol van roeptoeters van “Den Haag”. Over wát sociaal wenselijk is, asociaal zijn wordt afgestraft. Uitsluiten van de maatschappij. De enige reden zal zijn dat het volk zélf de veilige kooi moet gaan bouwen waarin zij zich (schijn)veilig zullen gaan voelen. Dé testmaatschappij omarmen; deze zal door de horecagelegenheden, musea en andere openbare gelegenheden ingevoerd gaan worden. Verkapte dwang, jullie mogen zonder maatregelen weer publiek ontvangen, maar dan wel meedoen met dé testmaatschappij. Ik ben benieuwd of zij zich voor dit testkarretje laten spannen.
  Wie vrijheid✌🏽 opoffert voor veiligheid is het beiden niet waard!

 2. NRC en Volkskrant doen altijd hun best om redelijk over te komen.
  Ze beginnen vaak met een compliment naar de ¨vijand¨ om dan met kromme ¨argumenten¨ te ¨bewijzen¨ waarom deze helemaal fout zou moeten zitten.
  Blijkbaar trapt zelfs Hamelink hier in.
  PS Allerlei lieden [ministers, diplomaten …] hoeven zich niet te laten ¨vaccineren¨.
  Hoeveel bewijs heeft een mens nodig !

 3. Het is zo besmettelijk als wat, elke dag zijn er nieuwe varianten, groepsimmuniteit zal nooit worden bereikt en er is geen vaccin tegen gewassen. De coronataal muteert sneller dan het coronavirus zelf en heeft diepe sporen getrokken in ons vocabulaire 🗣

 4. In msm las ik nu: .. in Denemarken worden ALLE maatregelen opgeheven.

  Wat mij betreft mag dat in NL ook als iedereen de kans heeft gehad zich te laten vaccineren.

  Aangezien msm fakenews is, heb ik bij blckbx geleerd, is het dus niet waar 😉

 5. Heel goed dat dit theater zich niet voor het testkarretje van Hugo laat spannen. Wie durft de volgende te zijn……✌🏽
  Het Haarlemse Theater de Liefde lapt volgende week de coronaregels aan zijn laars en laat cabaretier Theo Maassen optreden voor een volle zaal. Na de beelden van een drukbezochte Formule 1 in Zandvoort wil het bestuur zich niet in bochten wringen om de zaal slechts voor twee derde te vullen, zoals de regels voorschrijven. Een mogelijke boete neemt het theater voor lief. ,,We waren er klaar mee.’’

 6. – De onderstaande berichtgeving is natuurlijk stuitend maar heeft een duidelijke giftige boodschap, de MSM geven graag hun medewerking hieraan-.
  In Nederland zijn ongevaccineerden via de privacywetgeving beschermd tegen dwingende maatregelen van hun werkgevers. Maar in onze buurlanden wordt het ongevaccineerd personeel steeds moeilijker gemaakt. Diverse Duitse deelstaten hebben nu regelgeving ingesteld waarmee werkgevers hun ongevaccineerde personeel geen loon meer hoeven te betalen als zij verplicht in quarantaine moeten.
  Wie vrijheid ✌🏽opoffert voor veiligheid is het beiden niet waard!

 7. * Kijk naar de titanen met medelijden aangezien zij vroeg of laat zullen boeten voor hun daden dat is nou eenmaal hoe de oerkracht van het universum werkt, BALANS!

 8. Zodra ik geen overheids gebouw meer mag betreden, geen gebruik meer mag maken van het openbaar vervoer en niet meer geholpen word in een ziekenhuis omdat ik geen injectieSTER bij me draag; stop ik met het doneren aan deze staat! Waarom zou ik nog belasting betalen als ik niet meer mee mag doen?? Sterker nog; Ben ik niet MEDEPLICHTIG ALS IK BELASTING BLIJF BETALEN?? Zijn er meer mensen die er zo over denken?

 9. Afgelopen zaterdag heeft ze een kolom geschreven wat de gevolgen zijn voor onze gezondheid binnen tien jaar. Het immuunsysteem van de gevaccineerden is sterk achteruit gegaan met gevolg dat mensen in grote getalen ziek zijn. Een maatschappij vol met zwakke mensen

 10. Toe maar jongens de beuk erin
  Ja vooruit maar lui zet hem op
  Blijf maar trouw aan elk gezag
  Dat niets presteert maar alles mag
  En heb maar niet te veel kritiek
  Op heel die ouwe-lullenkliek
  Vol oorlogszucht en machtsmisbruik kwaadaardig en gemeen
  En met schijt aan iedereen

 11. " De niet-gevaccineerden vormen een gevaar voor de vrijheid van gevaccineerden "
  Argument klopt toch gewoon niet ? Als je gevaccineerd bent ben je veilig , waarom neem je anders dat vaccin ??
  Maar ondertussen blijft het maar een zeer merkwaardige medische discussie.

 12. Had per ongeluk link geklikt naar debat van 2 professoren, vaccinatieplicht ja of nee? het is eigenlijk makkelijk te beantwoorden, heeft iemand (financiele )belangen bij de risicovolle experimentele snel ontwikkelde injectie met nieuwe techniek, banden met WEF en daarbij gelinkte organisaties dat ze schijt hebben aan prikschade, want er zijn er velen die belangen hebben bij de 4e industriele revolutie/ covid19 -the great reset, om wat voor redenen dan ook financieel, idealen of eigen hachje redden of je geeft om mensenlevens, integriteit en tegen dwang, drang, angst aanjagen,onderdrukking met een experimentele spuit en tegen de globalistische plannen, zo simpel ligt het. Choose your future human: Demonic or Divine.

 13. Nederlanders zijn van God los: daar ligt de oorzaak van deze dictatuur: wie God niet meer gedenkt en gebod niet meer naleeft wordt corrupt…en krijgt dezelfde regering.

 14. Is toch erg dat vrijheids van meningsuiting een grond recht is die vervolgens hier stopt en op jullie website verder gaat 😕 ik dacht dat ik een afkeer van Marokko kreeg om die reden nu blijkt dat ik ook van Nederland begin te vervreemden waar ik juist altijd dacht dat men alles mag en kan zeggen. Niet dus!! Ik ben getuige van de geboorte van het Dictatuur in het westen. Triest 😞

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *