11 reacties

 1. Het zijn niet alleen die paar in Nederland maar over de hele wereld. Zo makkelijk kun je er niet over nadenken. Als van Dissel is gepakt, is niet mee te zeggen dat dan alles is opgelost. Helaas, was het maar zo. Laat het nou maar aan de mensen over die er al mee bezig zijn en verstoor ze hier niet mee.

 2. de waarheid is vergif voor de machthebbers …de great awakening is de oorzaak van al hun paniek en… haast ..om ons af te maken..we worden van elke mogelijke kant aangevallen..de schapen waren makkelijk maar ze willen echt niet overblijven met de kritische denkers…wij moeten ook kapot..

 3. Wij staan achter jullie…heb ik ook laten zien dmv aardig wat reacties in jullie podcastst..helaas heb ik op een paar kleine antwoordjes na niet echt contact met jullie kunnen krijgen..wat ik erg jammer vindt…want als er iemans wil helpen dan ben ik het wel…ik weet eea en heb in beoaalde zaken hiaten gezien die onmogelijk kunnen kloppen.
  Ik zou graag willen helpen op locatie…maar dit ia zo complex..dit moet massaal want er zal weer veel politiemacht zijn en wellicht de marechausse wie weet het leger…die viezerikken zoals demmink rutte de jonge van dissel en consorten weten dat ze het uiteindelijk gaan verliezen en het zijn ook maar waardeloos laffe puppets maar wel met megaveel op hun kerfstok..dat ja gerechtigheid moet er komen…die Satanistische kindermoordenaars/misbruikers moeten op zeker weten gestraft worden voor hun laffe monsterlijke daden…en amders moeten we ze pakken met hun eigen fouten…wie niet horen wil die moet maar voelen…toch verdorie te zot voor woorden dat zo een mislukt reptiel als van Dissel gewoon jaren achtereen er mee weg lijkt te komen…en laatst in de video van onze maat en medestrijder Eldor van Feggelen die het Demmink zeer moeilijk maakt…hoppa binnen 2.minuten politie erbij…he kan heel erg duidelijk merken dat zo,n viezerik als demmink een paniekknop in zijn zak heeft zitten zo,n zelfde als laffe informanten opk hebben…ecbt schandalig
  Onbegrijpelijk dat die vieze mislukte reptielen wannabee baphomets zo lang zo ver hebben kunnen doorgaan…eigenlijk mieten ze de wet veranderen dat als iemand echt knoeit met kids en ze vermoordt worden dat ze per direct vogwlvrij zouden moeten zijn zodat iedereen mag doen wat ie wel met ze…en er moet een prijs op hun hoofd komen te staan…is tevens gelijk weer banen creeren…
  Laat.mij weten hoe ik kan helpen en ik doe het micha en ik heb echt dingen ontdekt..of dat genoeg is weet ik niet want ze zijn zeer gewiekst die laffe viezerilken…ze.luizen je er zo in .
  Ik ben al jaren op mijn hoede

 4. Wat ben ik blij met deze video ik had vanmiddag gebeden voor Wouter die opgepakt is en dat hij vrij komt door al die valse beschuldigen, sta alle slachtoffers van die pedofilie getuigen om Wouter uit de gevangenis te halen, STA OP mensen! Bedankt Micha voor deze video, het is inderdaad de grootste genocide der aarde, maar Abba Vader zal deze criminelen vermoorden voor hun goddeloosheid, blijf sterk Micha!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *