Bommelding door Micha Kat Bij Ministerie V&J

Micha Kat belt justitie met een bommelding. Omdat hij een laffe oplichter is die zichzelf hiervoor niet wil verantwoorden verblijft hij tegenwoordig in het buitenland en claimt dat hij door de overheid vervolgd wordt wegens zijn journalistieke werkzaamheden.

De eerste keer dat ik dit geluidsfragment hoorde was, terwijl ik naast Micha Kat in het verdachtenbankje zat, tijdens een zitting van de ‘Graffitizaak’. Helaas viel mijn verbazing, afschuw en woede de rechter niet op. Hoewel ik nu alsnog als een geweldpleger in de boeken sta, heb ik daar ter plekke voor de rechter aangetoond dat ik echt geen gewelddadig persoon ben. Soms kun je helaas blijkbaar ook te rustig en kalm zijn!

Dat Micha Kat dit soort ‘hetzes’ tegen zijn persoon zelf ensceneert hebben we meermaals van dichtbij mee mogen maken. Een ander voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld hoe Kat werd gearresteerd na een etentje met het JDTV team in Nieuwspoort.

http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/2012/12/aanhouding-micha-kat.html

Nadat Kat zich na afloop van het etentje aan tafel had ge√ęxcuseerd om te gaan betalen maakten wij ons op voor vertrek. Kort nadat wij buiten gekomen waren werd Kat opeens in een politieauto getrokken, waarbij hij op emotionele wijze claimde dat dit alles in verband stond met zijn werkzaamheden als onderzoeksjournalist. Waarop wij het als echte ‘vrijheidsstrijders’ natuurlijk letterlijk en figuurlijk hebben opgenomen voor deze ‘journalist’.
Uiteindelijk hebben we zelfs bij het bureau staan ‘protesteren’/wachten tot dit onrecht ongedaan gemaakt zou worden. Kat werd vrijgelaten. Waarop hij zijn rol als vervolgde onderzoeksjournalist glansrijk speelde. Achteraf bleek echter dat de werkelijke reden voor deze arrestatie was dat Kat het restaurant zonder te betalen had verlaten.

In de uitzending van Argusoog Radio, waarin Kat zijn arrestatie bespreekt, geeft Kat een andere gang van zaken weer dan de feitelijke gebeurtenissen die in Nieuwspoort hebben plaatsgevonden. Verder doet hij de voorspelling dat hij dakloos gemaakt zou gaan worden. Kat is echter geen profeet, maar betaalde ook hier opzettelijk de rekening niet om maar zoveel mogelijk geld bij elkaar te schrapen voor zijn ‘vlucht’ uit Nederland. Ook JDTV is flink benadeeld door deze handelswijze.

Doel van JDTV was een onderzoek naar de beschuldigingen tegen Joris Demmink. Dit is in een cruciale fase onmogelijk gemaakt, omdat Kat zich bewust niet aan diverse afspraken hield, waarmee hij JDTV opzettelijk in een onmogelijke positie heeft gebracht. Micha Kat heeft mij persoonlijk zelfs aangeboden om tijdens zijn verblijf in het buitenland in zijn appartement te verblijven, zodat ik op mijn huurkosten kon besparen. Dit terwijl hij op dat moment al wist dat dit kort na zijn vertrek ontruimd zou gaan worden. Gelukkig heb ik dit aanbod niet geaccepteerd, maar dit was duidelijk een doelbewuste poging om mij dakloos te maken. Sindsdien heb ik Micha Kat helaas niet meer in persoon kunnen spreken, omdat hij op kosten van anderen op ‘wereldreis’ is.

Dit zijn nog maar enkele van de vele voorbeelden waarom je Micha Kat vrijuit o.a.profiteur, bedrieger, dief, oplichter en een ronduit kwaadaardig persoon kan en moet noemen. De feiten zijn namelijk gewoon op beeld te zien en de camera liegt niet!

Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Bezoek het blog
https://www.jdtv.nl

Voor commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
©JDTVproducties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *