Boeiende rode loper reportage van veelbesproken docu World War C…

Bekijk de hele documentaire hier: https://www.blckbx.tv/videos/wwc

Boeiende rode loper reportage van veelbesproken docu World War C…

NB: de docu heeft nu Nederlandse ondertitels.

De rode loper reportage is eindelijk af en absoluut een boeiend inkijkje achter de schermen bij de sneak preview van een unieke film.

Pathé Tuschinscki Amsterdam was donderdag 18 augustus “the place to be” voor iedereen die meer wilde begrijpen van de “Big Picture”. Een 1,5 uur durende documentaire van Nederlandse bodem ging voor een select gezelschap in première in de vorm van de sneak preview, omlijst door een kleurrijk programma, dat gehost werd door programmamaker Flavio Pasquino. Sietske Bergsma ging op pad met een cameraman om een mooie impressie te maken van de avond. Er wordt hard gewerkt aan de montage van de sneak preview dus heb nog even geduld…binnenkort is ie te zien.

De makers

Producent Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) en regisseuse Belgin Inal waren tot het laatste moment nog druk met de afwerking van de film. Belgin was zelfs zo druk dat ze geen tijd had voor interviews of pers tot op de avond zelf. Gelukkig kregen we de getalenteerde cineast wel nog voor de camera want Sietske was volhoudend bij de cameraschuwe filmmaker. Jean-Jacques spraken we wel al uitgebreid in aanloop naar de sneak preview en het interview met hem is hieronder te zien.

https://www.blckbx.tv/videos/we-leven-in-een-oorlog

Bijzondere gasten

Er was een select gezelschap aanwezig en dat had alles te maken met de beperkingen die de overheid heeft opgelegd aan zalen en bioscopen. Slechts 40 man mochten naar binnen in zaal 2 en dat oogde dus best een beetje leeg maar de pret was er niet minder om. Met een bonte club aan artsen, politici, burgerbelangenorganisaties en wetenschappers kon de 1,5 uur in alle rust bekeken worden. Naast reeds bekende mensen uit het kritische debat zoals Wybren van Haga, Gideon van Meieren, Bob de Wit en Jan Huurman slaagden de makers er ook in om vers bloed toe te voegen aan de film. Diverse mensen uit het Redteam waren te zien en ook Twan Houben was een verrassing. Laatstgenoemde gaf een boeiende interpretatie t.a.v. het roemruchte boek van Prof.dr. Klaus Schwab dat gaat over de Great Reset.

Alternatieve link

Indien de Nederlandse en/of Engelse ondertiteling in bovenstaande link – die verwijst naar onze site – niet werkt, kun je doorklikken naar deze Rumble link om de docu daar te bekijken.

https://rumble.com/vlfwcn-world-war-c-the-movie-that-opens-your-eyes….html

Evenwichtig verhaal

Wat wellicht het meest bijzonder aan de docu is, is dat het geen antivaxx film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een echte aanrader dus om samen met iemand te kijken die jouw mening niet deelt.

Donaties

De makers hebben de kosten voor de film zelf voorgeschoten en hebben daarmee een fors risico genomen. Dat is moedig en daarom willen wij er alles aan doen hun schade te beperken. Wij ondersteunen dit project voor 100% en hopen dat jij een kleine bijdrage kunt missen om de pot te spekken. Want deze mensen moeten dit kunnen blijven doen en hun moed mag best beloond worden. Via onderstaande link kun je doneren.

Doneer voor de film: https://bit.ly/3glsQZD

Help BLCKBX

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

20 reacties

 1. Ik heb de docu gezien en ik heb ook de comments gelezen die er al zijn en ik denk er hetzelfde over dan de meesten die nu al hun comments hebben geschreven, ik vind hem ook tegenvallen en ik wil er nog verder in gaan en zeggen dat de docu er is om uit de situatie waarin we zitten een slaatje te slaan.
  Voor de mensen die goed geïnformeerd zijn over wat er speelt wereldwijd is er niks nieuws te zien maar ik denk ook niet dat wij de doelgroep zijn, ik heb geen idee of het gaat werken zoals de makers van de docu zich hebben voorgesteld op de minder geïnformeerde mensen onder ons.

 2. Dit is het oordeel: dat het Licht in de wereld gekomen is, maar dat mensen de duisternis liever gehad hebben dan het Licht, want hun wandel en werken zijn boos. Want een ieder die kwaad bedrijft, haat het Licht, en gaat niet tot het Licht, hopende dat zijn werken niet aan de dag komen, maar wie de Waarheid doet, gaat wel tot het Licht, opdat van zijn werken duidelijk blijke, dat zij in God verricht zijn. Johannes 3 : 19, 20, 21.

 3. 💡
  Theorietje ontwikkeld over het mondiale coronabeleid:
  We deden allemaal wat China deed: in lockdown gaan, extreme maatregelen.
  Maar China wist iets dat wij niet wisten en wat ze zo wilden houden: het virus komt uit het Wuhan-lab.

 4. Al leg je 100% bewijs op tafel, veel mensen krijg je niet wakker!
  Dat zie je vooral goed bij die gelovige mensen, die blijven in hun ideële eeuwig geeuwende god geloven.
  In België is er versoepeling in horeca en privésfeer. Daar mogen mensen elkaar weer per acht in plaats van per vier zien.
  Maar de bouwsector is nog steeds de sigaar…..
  Vanaf 1 september mag er gedanst en samen gegeten worden op het personeelsfeest, maar de dag nadien mag men niet samen in de werkcamionette.
  Ze lachen ons vierkantig uit en volgen duidelijk agenda 21.

 5. De aarde is geen ronddraaiende bol, ook zo'n gigantische leugen. Onderzoekt het. NASA verkoopt u leugens in samenwerking met de media die u ook voorliegt over cv-19

 6. Respect niet meer dan respect voor deze docu. Ik wist al het ea dacht ik maar door deze docu,viel mijn bek nog verder open. nogmaals respect.

 7. Ben inmiddels blij dat ik niet vijftig jaar later ben geboren. Mijn partner en ik zijn nu 48 jaar bij elkaar en hebben een goed leven gehad. Arme mensen die nu nog aan het begin van hun leven staan. Die komen nog in situaties terecht waar de honden geen brood van lusten………… Toch hoop ik dat velen nog het licht gaan zien en er dan met elkaar voor gaan om e.e.a. niet te ver te laten komen……..

 8. jammer genoeg laten jullie ook mensen van de tegenpartij binnen die overal al hun leugens en illusies verkondigen en niet nog is hoeven gehoord te worden op andere kanalen, dat ze naar Weltsmertz gaan of de NOS of zo, niet hier, Engel is ook geen engel en werkt ook voor de pharma maffia en de overheid, net als de meesten die alle illusies en hoaxen in stand houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *