BN'ERS MET BALLEN – DE JENSEN SHOW #224

De meeste BN’ers zijn oppervlakkige showbizz-creaties. Maar het is mooi om te zien dat er in deze tijd dappere en sterke BN’ers opstaan.

Steun het echte geluid! Bestel de Media=Virus items via http://jensen.nl/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

14 reacties

  1. Stuk voor stuk, zonder uitzondering laaggeschoolde nitwits, net hetzelfde als de aanhang van die Jensen, wat een simplistsch zootje tokkies als je dat hier allemaal leest.

  2. BN-ers met ballen, laat me niet lachen. Dezelfde dag worden de woorden ingetrokken van Famke. En zie wat er van Lange Frans gekomen is. 😂😂

  3. Flikker een eind op jensen, een virus vergelijken met een dood door val is onlogisch omdat een val niet besmettelijk is. Wederom weer een lekker eenzijdig verhaal

  4. als iemand een link heeft achter dat verhaal van die 90 jarige man uit leidschendam die zelfmoord heeft gepleegt zou ik dat zeer op prijs stellen

  5. Jensen…..Je probeert nu een tijdje de aandacht te trekken met je dikke kop. Je probeert de aandacht te trekken van mensen die hard werken en makkelijk te beïnvloeden zijn en waarom, alleen omdat jij geld wil verdienen om nog meer dure wijn en Champagne te kunnen zuipen! MENSEN laat je niet voor de gek houden door deze huichelaar en bedrieger. Hij probeert alleen maar de zwakkere mensen te benaderen en beinvloeden, omdat hij weet dat dit de mensen zijn waar hij snel geld aan kan verdienen. Hij is altijd zo geweest, al sinds hij met Radio en Tv begon. Waarom denk je dat hij bijna niet meer aan het werk komt en maar vlogger/youtuber/influencer is geworden, omdat hij niets anders meer kan! Omdat hij mensen belazerd! Deze man is een grote bedrieger! Een huichelaar! Even ter info, jou yt filmpje strekken nog minder kijkers als de politie y van Jan-willem de politie agent! Ter referentie, zodat het voor iedereen duidelijk is, hoe weinig mensen hier in geïnteresseerd zijn en makkelijk door jou fake news en huichelarij heen kijken! Mensen wordt net zoals de rest van Nederland wakker en luister niet naar deze bedrieger!

  6. De WAARHEID is dat de BANKEN WEER OP DE HELLING staan, want die worden gewoonlijk afgeroomd, dus de ondernemers moeten en kapot zodat hun panden die eigenlijk van de bank zijn (hypotheek) na hun faillissementen ineens weer een waardevol bezit zijn voor de banken.
    Het is gewoon de DIEP STATE die de lakens uit delen en het cabinet moet er iets mee anders draaien ze boven in de piramide de geldkraan dicht en zitten we in èèn klap in een dikke crisis dus neem het vooral het cabinet niet kwalijk, het is het systeem wat al heel lang VERROT is (GELD IS MACHT) wen er maar aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *