7 reacties

  1. Goedemiddag, zouden wij deze beelden vanavond mogen gebruiken in de uitzending van Hart van Nederland? Wij horen het graag!

  2. Naomi graag kom ik in gesprek met de slachtoffers aangezien ik getuige was 1983 in Amsterdam by Salomonson advocaten met hun criminele pedofiele acties, waar oa Friso Claus en Beatrix aanwezig waren, waar politie Warmoesstraat te amsterdam en politie DenHaag de aangifte niet wilde opnemen! Na mijn proberen aangifte te doen werden 13 bedrijven van mij kapot gemaakt ( vaker voorkwam door Bernhard sr bij oa Willem Oltmans en Roy van Zuiderwijk en bij mij), ben sinds die tijd outlawed. afz klokkenluider sinds 1974, particulier detective recherche POB311, Twitter @Time4worldwide(-CHANGE) heb zelf 3 uitnodigingen staan buitenlandse tv programma makers om daar over te komen vertellen. Joost slachtoffer mag zeker contact opnemen pm via Twitter ©🤫

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *