"Bloedend Vaderhart!" Een vader over de toekomst van zijn kinderen…

Zelden komt iets zo hard binnen. Programmamaker Flavio Pasquino nam een paar dagen geleden de telefoon op en kreeg een geëmotioneerde vader aan de lijn. Tranen vloeiden al snel aan beide kanten van de lijn en dus volgde een gesprek op camera.

Jan met de Pet is de pseudoniem waarmee de gast in deze uitzending bij naam genoemd wil worden. Om privacy redenen wenst hij dat en dus heeft de bijzondere video geen naamtitel bij de geïnterviewde. Jan is een vader van twee jonge kinderen en is ten einde raad. Grote zorgen maakt hij zich over de toekomst en samenleving waarin zijn kinderen zullen opgroeien. En dus schreef hij een brief waarin zijn zorg maar ook zijn grote liefde tot uiting brengt. Jan legt uit waar zijn zorgen vandaan komen maar is ook oplossingsgericht en doet ons een aantal waardevolle handreikingen.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

18 reacties

 1. Flavio bedankt dat je deze fantastische vader hebt uitgenodigd! Dit interview mag wat mij betreft in alle talen de wereld over! Een man die de waarheid verkondigd met gevoel en die zijn emoties durft te tonen daar heb ik diep respect voor. Degenen die een duimpje naar beneden hebben gegeven moeten zich de ogen uit het hoofd schamen!!!
  Heel veel sterkte voor iederéén die weet wat er werkelijk gaande is en die zullen blijven strijden voor de vrijheid en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.
  Wij zullenin ieder geval nóóit zwichten voor TIRANNEN want vrijheid is een groot gemis als er geen vrijheid meer is. ❤

 2. Recht uit het hart ! Hoe mooi ! Zelf supporting mbt voeding is aan te raden, zeker nu Bill Gates een steeds grotere speler op de voedingsmarkt wordt

 3. Oké mooi, we zijn het allemaal eens wat er gaande is in Nederland en wat het plan van het kabinet is.
  Maar nu het volgende, wat gaan we er tegen doen.
  Laten we het gewoon gebeuren, of gaan we de oorlog aan tegen de overheid, en redden we toekomst van onze kinderen, gaan we vechten we voor democratie zoals onze voorouders dat ook hebben gedaan?
  Want hier wat constateren wat de feiten zijn en niets doen, dat schiet niet op natuurlijk.

 4. Het was een mooie uitlevering. Onze oudste zoon is 11 jaar. Hij geeft mij een gevoel dat de maatregelen wat er genomen wordt, vaccinaties etc allemaal goed is. Het lijkt zelfs dat hij zelfs niet meer openstaat voor onze opvattingen. Hij weet dat wij veel, heel veel maatregelen onzin vinden. Hij keek filmpjes over hoe goed de maatregelen, vaccins werken. Het maak mij idd zorgen, ook zorgen voor de jeugd. Er wordt zoveel op hun bordje gelegd, ze horen over angst, angst voor elkaar en voor je eigen lichaam. Bang om te kuchen want je kan het al hebben. Waar gaan we heen?

 5. Volledig begrijpelijk. Hoewel… het corona drama krijgt teveel tv aandacht met zogenaamde experts, visies, opinies, enzovoort.. een kontinue afstompende reklame serie. Ikzelf denk aan mijn (groot) ouders die 1 or zelfs 2 zware oorlogen hebben meegemaakt, tekort aan voedsel, geen social media, tekort aan toekomst verwachtingen, laag opgeleid, geen professionele psygologische begeleiding. Zij hebben het overleefd… echte sterke mensen…mijn enorme waardering voor hun en ik leer ervan. Het beste en het zal voorbijgaan…en we moeten proberen er sterker uit te komen..

 6. Hier ook een
  Jan met een pet
  Een vader
  Respect voor je
  Wanneer komen deze vaders samen ???
  Samen moeten we gaan strijden voor ons gezin

 7. Laat deze intelligente TOP VADER als voorbeeld dienen voor al die anderen…..petje af voor deze HEREN!…ik heb mee gehuild.

 8. Niemand is comploot denker…is intuicie en klopt..er klopt nix in deze wereld door handje klootzakken als rutte…en rest van parlament schijn koroept tentoonstelling….

 9. We oppofferren onze kinderren toekomst aan kinderloze merkel rutte macro….we moetten tegen aan opkommen dit is geen gezonde atmosfeer…handje mensrn is niey waard…sta mens op …

 10. Mooi stuk. Als ouder besef ik goed dat onze kinderen gebruikt worden om de agenda uit te rollen. Je kunt er depressief van worden maar ik lees dagelijks in mijn Bijbel.
  Jezus wist ook dat hij moest lijden om de glorie binnen te gaan. Zo zal het ook met deze wereld gaan. Wie niet wordt gekruisigd met deze wereld zal het koninkrijk van God niet binnen kunnen gaan.

 11. those who control the narrative controls the masses their perception of reality.

  pshycedelics reconnect the brain witch allow you to get out of the "system" by insights…

 12. Niet dat doen wat anderen doen of tegen je zeggen wat je zou moeten doen. Hebben we geleerd door onze ouders. Wij zijn 71 en 76 en hebben one beider zoons net zo opgevoed en ze geleerd zelfstandig te denken en te handelen. Ze zijn weerbaar en zelfredzaam. Zijn nu 39 en 40 en voeden hun kinderen met dezelfde normen en waarden op. Helaas is de invloed van buiten veel groter dan in onze tijd en maakt het niet makkelijker. Rug recht houden is niet altijd makkelijk maar geeft wel voldoening. Ik wens Jan en zijn echtgenote veel sterkte toe!

 13. Mensen, ik sta geregeld huilend in de openbaarheid doordat ik telkens op de vingers getikt wordt omdat ik geen masker draag (met medische uitzondering).

  Het frustreert mij en maakt mij verdrietig. Dat mag je laten zien. Je mag mensen laten zien wat dit doet. Ik doe dat omdat ik het belangrijk vindt om mensen te laten zien wat er gebeurd. Wij zijn mensen en hebben gevoel.

  Zeg NEE tegen iets dat niet goed voelt en blijf niet maar door gaan omdat een ander ook niets zegt.

  Luister naar gevoel!

 14. Welkom in de nieuwe wereld orde 🌏

  Keer nooit je rug naar God . Dit is het werk van de duivel 😈 eigen schuld dikke bult

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *