BLCKBX – Een nieuw kanaal!

BLCKBX (spreek uit als Black Box) is de naam van het nieuwe video platform met een missie.

Founding father Flavio Pasquino is ambitieus en duidelijk.

“Met kritische en integere video content willen wij een bewustere samenleving stimuleren, waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijft. Maar we willen ook helpen bouwen aan die betere samenleving door ideeën en oplossingen vanuit collectieve denkkracht, waarin censuur geen plek heeft”.

Pasquino gaat het platform runnen met een groep enthousiaste mensen en ieder maandag, woensdag en vrijdag zal tussen 19:00 en 21:00 uur een verse uitzending live gaan op Youtube. Ook wordt er hard gewerkt aan een Late Night show waar ook plek is voor humor.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

23 reacties

  1. Dank je! Er is nog steeds een grote groep die stront in de ogen heeft. Of is het stront als verstand ? De politici die hieraan meewerken verdienen straffen voor land- en volkverraad.

  2. Ik heb in de afgelopen maanden je gesprekken met interesse en plezier gevolgd Flavio. Waardevolle bijdragen aan het corona debat. Goed werk!

  3. Hoi Flavio, ik had geen idee dat je een eigen kanaal bent begonnen. Ik hoorde het vandaag voor het eerst in video van Cafe Weltschmerz. Je had daar de interresantste sprekers en je toonde ook het meeste vuur in de strijd tegen corona. Ik wens je veel heel succes.

  4. Flavio ik blijf het zeggen tegen jou . RESPECT FLAVIO . BLIJVEN INFORMEREN . ik wou dat alle journalisten zo kritisch dachten in plaats van papegaaien te zijn .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *