BIJKLETSEN MET PETER BIERHOF

Hoi, mijn naam is Chantal.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en klik ook op het belletje ernaast, om meldingen te krijgen, wanneer er een nieuwe video is.
DELEN IS LIEF..!

Ben ik hier niet meer te vinden en ga je zelf ook liever ergens anders heen, dan kun je me hier ook volgen:
https://www.bitchute.com/channel/drPMFqbd2qjd/

Ga vooral naar mijn Telegram Kanaal.
Daar wordt op dit moment het laatste nieuws het eerst geplaatst..!!

Telegram:
https://t.me/momsmagnet

Telegram Chat:
https://t.me/joinchat/RwuzEBLQJQAdkqBF

27 reacties

 1. Wat ik niet snap is dat Peter en Chantal zeggen dat ze Trump tof vinden… Maar hoe is Trump dan aan de macht gekomen??
  Doordat toch de meerderheid op Trump hebben gestemd?
  Dus waarom gaat Peter dan niet stemmen??
  Sorry dit vat ik niet. πŸ™„

 2. Chantal, Alsof t nog niet genoeg is kom ik gisteren in de verkiezings perikelen de partij lijst 20 tegen: Libertaire Partij. De info op die site staat werkelijk bol van processen tegen Mp, de staat, koning s huis enz. Waar ik het ' hehe, terechtgevoel' aan overhoud, maar …dan zit er een bizar apart verhaal omheen, waar ik nog nooit van gehoord heb, van een vrouw die, volgens haar en in beeld, mp is hier sinds jaren en dat… klinkt dan weer voor mij dermate kookoo…wat is dit voor partij en wat is waar? ( De vraag van het jaar natuurlijk..!) Weet jij daar iets vanaf?

 3. Ergens heb ik opgevangen dat de mensen die vanaf 2015 zijn overleden weer terugkomen om de mensheid te helpen en ondersteunen… Da's 1. Het andere wat wij, als mensheid, nodig hebben zijn de ambachtelucke beroepen; HANDwerkers. Mogeluck lezen van de boeken van MegrΓ¨, Zoemende Ceders van de Taiga; Anastasia!!!! EΓ©n boek gaat over scholen/scholing; talenten inzetten. Waardering voor iedereen, iedereen heeft een EIGEN talent. LOVE the coming world, working TOGETHER… πŸ’–β™Ύβ™ΎπŸ’–πŸΏπŸΏπŸŒΉβ˜˜πŸŒΉπŸ’. SAMEN (🀝) staan we STERK (πŸ’ͺ)

 4. MQMSMAGNET @MOMSMAGNET , HET GELUID IS NOG NOOIT ZO LUID EN HELDER GEWEEST. ENDELIJK GELUID ZOALS HET HOORT . RAAK JE NU JE MICRFOON AAN , HOREN WIJ DAT GOED.

 5. Gesara is een wereld reset
  Zal gelijkheid en vrijheid geven
  Dit is een onderdeel van het Gouden tijdperk
  Er zal geen armoede meer zijn verdeelheid sterft langzaam af en er komt vrede.
  Wij zijn nu teveel met het materie geld bezig.
  We mogen onze eigen goddelijkheid gaan ontdekken. Verbondenheid een liede zal het gouden tijdperk glans gaan geven.

 6. Geen 5 dagen, maar 3. Ze lagen 2 dagen voor op schema! Dus de 18e word vanuit gegaan!
  Just hold the forking line!!!

  Wat betreft Gesara vraag ik me ook af hoe dat verdeelt gaat worden. Ik hoor steeds over schulden kwijt schelden, maar stel bijvoorbeeld: iemand heeft nooit schulden gemaakt, woont in een simpel rijtjes woning en rijdt een simpele auto en iemand anders heeft heel zijn leven losbandig er oplos geleefd, flinke hypotheek voor grote woning, grote lening voor een dikke auto etc. Als schulden nu kwijt gescholden worden, hoe eerlijk is dat dan? Diegene die altijd geleefd heeft als god in frankrijk en dikke schulden opgebouwd, word in deze beloond!

 7. Hebben jullie vermoedens wie er op hoog niveau in NL op de hoogte zijn van "the plan"? Neem toch aan dat er militairen, ambtenaren, juristen e.d. zijn die informatie verstrekken of verstrekt krijgen? Dat Baudet een kerstkaart krijgt, lijkt iets te betekenen. Maar er zullen er vast meer zijn!

 8. Dank beiden.
  Vandaag dacht ik, het EBS doen ze waarschijnlijk in het weekend, zodat mensen tijd hebben om te kijken en om het te verwerken.

 9. Hoe kom ik aan die papieren, ik ben 76 niet zo goed met de computer zijn die papieren openbaar te dounloden. πŸ€β€οΈ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *