17 reacties

 1. In Engeland uitbraak van een gemuteerde covid19. Opnieuw lockdown daar. Werkt dat vaccin niet? Kan dit vaccin misschien de oorzaak zijn van de vele ziekenhuisopnames of uitval door ziekte van zorg/medisch personeel?

 2. Er landen elke dag 12 volle passagiers vliegtuigen met Britten op Schiphol vanuit Engeland. En dan praat men over een avondklok. Belachelijk

 3. Die Rutte heeft er op toegezien dat de zorgsector kapot is bezuinigd met dat rechtse beleid! Er was al een bedden tekort en personeels tekort voor die covid19! Bron https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2650954/griepepidemie-zorgt-voor-bomvolle-ziekenhuizen-en-tekort-aan-bedden-dagelijks-zijn-er-opnamestops nog een bron https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/beddentekort-is-niet-nieuw-de-aandacht-ervoor-wel~ba596333/ Waarom wordt nog steeds niet opgeschaald? Sterker nog er zijn vele mensen afgewezen die in de zorgsector wilden werken https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5204615/zorg-medewerkers-aanmeldingen-afwijzingen-coronacrisis Wat een slechte regering!

 4. Er zijn veel gasten hier iov Rutte de Rat om mensen belachelijk te maken die de waarheid spreken, net als op de msm, zodra je de waarheid spreekt, ben je complotdenker….. jullie verraders mogen mijn reet komen likken…en iedereen die meedoet met het in stand houden van de corona maatregelen, zullen boeten voor wat ze de bevolking aandoen.

 5. Kijk ik heb vandaan een email gestuurd naar de rijke Mark Zuckerbergs dan dit niet goed is om alles stop tezetten en ik weet niet waar dat naar toe moet ik weet wel ik heb hard gewerkt dus advokaten zat kijk deze heeft al een paar fouten begaan maar deze mark dat kost je ook🇺🇸 heel veel mensen die niet meer jully willen hebben met deze waanzin met deze Coke snuiffer joebiden America om ons een hersen spoeling te geven🇳🇱🇮🇱🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️♌️🔮

 6. Wat heeft Jensen deze twee minuten nu eigenlijk gezegd? Zonder enig argument beweren dat zijn argumenten de juiste zijn.
  Een beetje zoals de Republikeinen: we hebben bewijs dat de verkiezingen gestolen zijn, maar de Democraten hebben het bewijs weggemoffeld en meer dan 60 rechters en het Hooggerechtshof werken er ook nog eens aan mee.

 7. Deel jouw verhaal over vaccinatieschade of deel een ongevaccineerd verhaal
  of spreek je uit als gezondheidsprofessional via @t

  Ongeveer 2 jaar geleden hebben Madeleine uit België & Ramon, elkaar ontmoet omdat zij in dezelfde situatie zaten. Allebei vinden zij medische vrijheid een zeer belangrijke kwestie voor onze kinderen. Zij zijn ouders, zonen, dochters, zusters, broeders en vrienden die dagelijks worstelen met de gevolgen van vaccinaties, variërend van allergieën tot autisme tot auto-immuunziektes tot overlijden.

  "We worden geclassificeerd als gevaar voor de volksgezondheid, gediscrimineerd, afgezonderd en achtervolgd omdat we verdere vaccinaties afwijzen. Wij zijn heel gemotiveerd om de waarheid boven tafel te brengen over hoe onze levens en gezondheid zijn beïnvloed door vaccins. En dat heeft ons in een sneltreinvaart gebracht waar we nu zijn".

  Inmiddels hebben zij een heel @Vaxxed2 NL team om zich heen verzameld, die door Nederland en België touren om kinderen en ouders een stem te geven die vaccinbeschadigd zijn. Deze beweging is uit Amerika overgewaaid en zij zijn trots dat zij hetzelfde kunnen doen met het vuur dat zij in ons hebben. Inmiddels hebben wij een nauwe samenwerking met Amerika.

  Blijf op de hoogte via Telegram @t van alle Miss Natural 🍀 Talk Shows, ontvang positieve 💕 vibes en updates over bewustwording van Eva van Zeeland ✨

  Leef je vanuit angst of vanuit liefde? Maak met mij de reis van je hoofd naar je hart 💕@t

  Wees welkom in mijn besloten Facebook groep @t Miss Natural 🍀 Awakening 🌍 Deze groep is voor iedereen die actief op zoek is naar antwoorden, graag naar het volgende level van bewustwording wil gaan en wil voelen 💛 hoe het is om te vertrouwen op je eigen waarheid. Je kunt hier jouw ervaring delen, elkaar motiveren en vragen stellen en natuurlijk gelijkgestemden ontmoeten!

  🍀 Verbeter je gezondheid en weerstand @t
  🍀 Ontgift je lichaam @t
  🍀 Natuurlijke vruchtbaarheid verbeteren @t
  🍀 Bescherm jezelf tegen straling @t
  🍀 Voedingssupplementen met 20% korting: gebruik code: missnatural bij @t

  The Heart Connectors 💞 @t

  Website: @t
  Facebook: @t
  Instagram: @t
  Telegram: @t

 8. Het is echt complete onzin dat jouw “tegenstanders” jouw argumenten niet kunnen weerleggen en alleen maar kunnen zeggen dat het jou alleen maar om t-shirts gaat. Het is andersom, dat volk dat jou volgt heeft als enige argument “schaap”, waardoor elke inhoudelijke discussie zinloos is.

 9. "Mensen die geen gezond verstand gebruiken kunnen het niet winnen met argumenten. Ze kunnen alleen maar irrationeel theater maken, fake crisis situaties creëren"… Vervolgens heeft Jensen een theatrale fake discussie met zichzelf zonder argumenten. Kom dan met echte voorbeelden in plaats van emoties…

 10. Bedenk zelf eens iets Robert. In plaats van USA wappies op Youtube te kopiëren. T-shirts voor idioten! De laatste Trump shirts! Wees er snel bij! De volgende serie Trump shirts zijn aan 2 kanten bedrukt. De ene kant Trump, de andere kant Joseph Goebbels.

 11. Volgende crisis is bekend: De Cyberattack! Er is in juli 2020 een event geweest hierover: Cyber Polygon. Alles gaat op zwart binnenkort (Dark Winter), geen stroom meer en dat weken lang. Dit zal tot gevolg hebben dat er voedseltekort zal zijn met enorme chaos tot gevolg. Mensen met honger zullen tot erge dingen in staat zijn. Dus…voedsel, water, camping gasstel en gas ed inslaan. De pompen voor de druk van gas en water werken namelijk op elektriciteit dus koken op je vertrouwde gasstel of de waterkraan zal je niet redden. Check volgend filmpje hierover https://www.youtube.com/watch?v=tSuCuoQxI20&feature=emb_logo. Sterkte iedereen, dit zal gauw gebeuren dus handel nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *