27 reacties

 1. M.a.w. zijn de lockdowns een chantagemiddel om de bevolking te dwingen een onbetrouwbaar en dodelijk vaccin te nemen! Van mij mogen ze deze vaccins houden en van ijn dna afblijven!

 2. Lekker alles op lange baan schuiven weet je zeker dat er nog meer doden vallen. Ik heb het gekeken en ook zitten zoeken wie hij is deze prof Theo schetters. Snap niet dat als hij 40 jaar in het vak zit en dit allemaal zegt alleen maar vaccinaties voor dieren ontwikkeld. Deze prof is zeer kritisch op het RNA vaccin. Hij zegt niks over mensen met overgewicht, of zieken die jong zijn die wel dood gaan als er NIKS word gedaan. Keek gisteren 7-01-2021 20:00 journaal ( zie zelf de herhaling ) hoe gaat het nu in Engeland pfffff 1 op de 50 heeft daar Corona en in Londen 1 op de 30. 😔En wat denk je van die mensen die ziek zijn of te dik, long problemen/ oud / kunnen we niet laten dood gaan want dat doen ze wel. Deze methode met RNA is een keus zonder optie. Er zijn geen andere , ja een lockdown en kapotte economie,s.

  Ik denk dat hun kijken naar op langere termijn maar is deze er nog straks ?? Ik kan ook niet zeggen dan krijg ik het maar dan ben ik resistent. Wie zegt dat ik het wel overleef ik kan mensen in mijn omgeving die gezond waren en op de ic kwamen en dood gingen 🤔 Wat ik denk is dat ze geen andere keuze hebben want er is geen andere. En dan kan hij laconiek zeggen ze weten niet genoeg en de andere hebben het fout en ik goed. Kan de tijd straks nog wel het tegendeel bewijzen ??? Het is en pandemie dit betekent wereld wijd. Gelukkig worden er mensen ook vanzelf beter die hebben de kracht maar je heb ook mensen die het niet bezitten. En helaas zijn dat er heel heel veel.

  Verder vind ik dat hij niet via een filmpje dit de wereld moet inbrengen maar moet onderbouwen met bewijzen
  .

 3. Let op. Bij 32.40 Een vaccin dat onbetrouwbaar is en we weten niet of het effectief is. Het niet uit de lockdown komen is een beleidsregel van onze regering die kennis heeft van een ander opdracht aan overheden om hun volk te sturen richting aanname van de regels over de Nieuwe Wereld Orde. Pak dat eens beet ! Hierin zit de ontknoping van het vraagstuk Corona crisis.

 4. Let op. Bij 22.00 Waarom dit middel ingezet, terwijl er goede bewezen medicatie is waarmee corona voorkomen of afgewend worden. (dr. Elens ) Het vaccin en vooral van Pfizer is experimenteel en zou volgens de Code van Neurenberg niet eens verstrekt mogen worden. Stop eens met zoeken naar het rechtvaardigen van het gebruik van dit vaccin maar vraag u af wat erachter zit. Richt uw blik eens op de NWO wens van hen die daartoe the Great Reset aan het inzetten zijn. Kom op voor de werkelijkheid waar de waarheid in gevonden kan worden net als de leugen over de hele zgn. Pandemie dan openbaar zal worden. Bij 28.50 prietpraat van nul en gene waarde van een dame met een zeer zorgelijke uitstraling.

 5. Let op. Bij 10.36 Waarom heeft de Jonge voor Nederland gekozen voor dit vaccin . Raadselachtig. Voor mij niet. 100% duidelijk dat er iets niet deugd, en ik weet wat. Dit vaccin verstrekken is niet het aangewezen middel om om in te zetten in deze "pandemie". Gaat er nu bij niemand een lichtje op dat deze mix een gif mengsel is om te voldoen aan het ziek maken van een volk. Hier zit een complot achter. En dat complot is in werking gezet en zorgt voor een dodelijk effect op de gezondheid door vooral een economische crisis en teloorgang van duizenden banen. Laten we eens om de tafel gaan zitten. Laten we eens " buiten het bekende kader kijken ". Dit vaccin is levensbedreigend, en de vaccinatie zou per direct gestopt moeten worden. Neem de gast in dit interview gerust serieus.

 6. Er zijn mensen die zich laten vaccineren terwijl ze al corona hebben gehad. Als reden geven ze aan dat je na 8 weken weer opnieuw besmet kan raken en anderen (ook kwetsbaren) kan besmetten. Wat is er juist of niet juist aan hun redenatie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *