28 reacties

 1. Heerlijk om weer terug te kijken. Ongelooflijk dat Jensen eigenlijk de eerste basis was dat mensen met dit soort onzin kwamen. Domheid ten top.

 2. Ja 2000 gevallen in nederland dat valt echt mee. Omdat de pcr test niet gemaakt is om te testen op het hederdaagse corona virus. Daarnaast het doden tal zijn voor een groot deel m3nsen die zwak zijn en ook van een griepje kunnen oberlijden.

 3. vaccinaties ondermijnen het immuunsysteem, zelf ben ik nog nooit gevaccineerd geweest en nu nog niet. maar kreeg wel de zelfde dingen die gevaccineerde kids ook kregen. het gekke is wel bij de bijsluiter kom je altijd bijwerkingen tegen, dat hele woord bijwerking bestaat gewoon niet, wanneer je een medicijn neemt of een vaccin krijgt dan heb je alleen de werking van die zooi geen bijwerkingen

 4. Harry Hol ik volg Jensen nu al maanden en hoewel ik het ook niet eens ben met zijn samenzweringstheorieën. De Corona cijfers die hij gebruikt zijn van bijvoorbeeld het RIVM en andere doodnormale bronnen.

 5. Soros en Bloomberg, beiden Joods. Toeval dat Jensen het over hen heeft? Ik suggereer alleen maar, doe je eigen onderzoek [naar Jensen].
  EDIT Er zijn meer Robert Jensens op Internet. Onze Robert (https://www.youtube.com/watch?v=XIny4KArjY4): je hebt iets succesvols opgebouwd, je bent blij; je wilt doorgaan met je visie en iets zit in je bloed. Of het visserij is of de boeren dat zit bij de meesten gewoon in hun bloed en dat werd generatie op generatie overgegeven [Blut und Boden theorie? Ik meen dat serieus] .. prachtige oer-beroepsgroep wordt gewoon gesloopt.' En zijn Video noemt hij 'DE VIJAND'.

 6. Hé Harry! Ik wilde hier serieus naar kijken, maar ben afgehaakt.
  Òf je hebt een blauwtje gelopen bij Jensen òf je bent geobsedeert door deze goed bekeken muppetshow.

  Die boekenkast op de achtergrond maakt je écht niet slimmer. 😄

 7. Ik moet zeggen dat ik het met je eens ben dat beledigingen niets oplossen in de comments maar om vervolgens zelf Robert te gaan fatshamen en te zeggen dat hij geen rekenen gehad heeft. Uitdelen en incasseren

 8. Jo doe je huiswerk goed Kinder sterfte daalt ? Verkeerde polio vaccinatie door Bill Gates in India en Afrika Bil Gates moet berecht worden en de doodstraf krijgen voor het leed wat hij mensen en kinderen heeft aangedaan met zijn vaccinaties !

 9. Wel leuk om te zien dat je met je video zoveel mensen in beweging zet, al de Jensen adapten klikken het duimpje naar beneden aan….lol.

 10. Harry, Ik heb tot 7:37 je video bekeken, toen was het duidelijk.
  Je doet precies hetzelfde als Jensen. Context uit verband rukken, zinnen (opzettelijk?) verkeerd interpeteren.
  Ik kijk Jensen voor de vermakelijkheid, meestal val ik in slaap. Soms zegt hij dingen die interessant zijn.

  Grappige is is dat Jensen vaak leftys ervan beschuldigd te schelden naar anderen als ze het argument niet kunnen winnen en je raad het al, Jensen doet precies hetzelfde. En wat doe jij? Ook precies hetzelfde.

  Voorbeeld: Getallen op de site van WHO die niet kloppen volgens Jensen. Als we alleen al binnen Nederland kijken blijkt dat de aantallen die we dagelijks horen alleen voor indicatie zijn want elke dag komt er wel weer een ander instituut met 'de echte getallen', om nog maar te zwijgen over hoe die getallen gemeten worden. Belgie ligt naast ons en daar is het hetzelfde verhaal.
  Hier heeft Jensen dus voor mij best wel (deels) gelijk.

 11. Wanneer er 8 op 10 kinderen sterven voor vijfde levensjaar zonder vaccinatie en met nemen mensen 2 kinderen levert geen substantiële vermindering op van wereldbevolking. Wel wanneer je via vaccinatie de vruchtbaarheid van de vrouwen beïnvloed. Vanwaar jouw overtuiging dat er met zekerheid een aureool boven het hoofd van Bill hangt? Omdat hij grondlegger van jouw mooiste speelgoed is?

 12. Word wakker Harry Hol!!! Wat een een onzin kraam jij uit, ga jij maar in de lijn staan om je vaccin te krijgen en om je rechten af te geven. En die wiskunde van jou 256 1024 hahahaha. Mss moet jij eens terug naar school?

 13. het citaat is niet van roosevelt? so what

  je bezwaar over Bill Gates, ten eerste is Bill Gates geen wetenschapper of dokter, aantoonbaar in belangenverstrelling,
  heeft ernstige polio-uitbraak veroorzaakt in India, en staat aan de basis van twijfelachtige onderzoeken en patenten,
  dus je laat hier overkomen alsof Bill Gates een echt weldoener is, daar zou je toch eens objectief moeten gaan bekijken,

  je bezwaar over de aantallen; inmiddels staat vast dat jensen natuurlijk pijnlijk gelijk had toen, met een CFR van 0.02 procent,
  het bewust manipuleren van cijfers, je kan onmogelijk blijven volhouden dat een lockdown legitiem is.

  jensen zijn argument nogmaals: dit griepvirus is idd een wereldwijde scam, die wordt misbruik om een nieuwe machtstaat
  door te drukken terwijl jij bibberend op bank de corona doden aan het tellen bent

 14. Jensen heeft gelijk dat veel doden andere onderliggende ziektes hebben. Maar, hij suggereert daarmee dat slechts een zeer beperkt aantal mensen een dergelijke aandoening heeft. In dat geval zou hij gelijk hebben: waar maken we ons druk over! En dat kleine aantal 'onderliggende aandoeningen' klopt nou net niet!!

  Even een blik op Nederland: 9,9 miljoen mensen heeft één chronische ziekte en 5,5 miljoen twee of meer (bron: @t van het ministerie VWS). Dat zijn dus mensen met een 'onderliggende aandoening'. Grappig om die naast de cijfers van Jensen te leggen: kwa Corona doden dus komen 3 op de vijf voor bij onderliggende ziektes. 9,9 miljoen Nederlanders hebben potentieel zo'n 'onderliggende aandoening', dat zijn dus 10 op de 17 ofwel 3 op de 5! Dat betekent dus dat de kans voor mensen met of zonder 'onderliggende aandoeningen' statistisch even groot is. Toegegeven, ik neem aan dat mensen met astma, diabetes of iets dergelijks gewaarschuwd zijn en extra voorzichtig. Maar de kans dat een chronisch zieke dood gaat aan Corona is precies even groot als de kans dat een perfect gezond mens er aan dood gaat. En zelfs dan, het aantal mensen met een verhoogde kans om er aan te overlijden is dus zo'n 70% van de bevolking. Dat is nog los van het extra risiko van mensen met een ongezond leefpatroon: overgewicht, stress, roken etcetera. Gezien zijn omvang, de stress van het niet kunnen accepteren van zijn ontslag en zijn kwakkelend ondernemerschap en zijn regelmatig blauw aanlopend gezicht (duidt op hoge bloeddruk) plaatsen Jensen zeker in de risiko groep. In ieder geval: het is de meerderheid van de Nederlanders, net zo goed die oude dikke roker, als jouw zoon met astma of je zwangere zusje!

  Belangrijkste conclusie: de risico groep gaat niet (veel) vaker dood aan Corona dan gezonde mensen(waarschijnlijk door extra voorzichtig te zijn, want het lijkt niet 'logisch) en de 'risiko groep' bedraagt de ruime meerderheid van de Nederlanders. Nou Jensen weer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *