Bericht voor Micha Kat

Hoi Micha,

Jammer dat Revolutionaironline nu offline is.. Ik snap het wel.. Wish you all the best..

Micha kat (Journalist) wordt gezocht door justitie omdat hij de pedo netwerk exposed had, waar destijds hoogste man van justitie in betrokken was.. Nu is hij gevlucht naar Ierland, omdat justitie achter hem aan zit vanwege allerlei vervalste aangiften..

6 reacties

  1. Hartverwarmend, die onvoorwaardelijke steun aan Micha Kat. Dat is zeker omdat jij van zijn veronderstelling uitgaat dat Demmink in aanwezigheid van Beatrix baby's aan stukken scheurt en op eet, waar zo snel mogelijk een einde aan moet komen. Toch?

  2. Ach kijk! We hebben een historicus in het legioen der volgelingen van Micha Kat; "ooit was Nederland het rijkste land ter wereld". Maar denk eens even verder, beste Rogier, hoe denk jij dat er in die tijd werd omgegaan met mensen zoals jij? Er was in die tijd immers nog geen staats-infuus, en de mate van welvaart werd nou niet bepaald bereikt door mensen die nog geen dag van hun leven gewerkt hadden. Gebruikers met een gemankeerd verstandelijk niveau lagen letterlijk te rotten in de goot.

    Helemaal een gotspe is het dat een handophouder zoals jij de kamerleden en het staatshoofd parasieten noemt. En wat jij met je historische kennis ook even vergeet, is dat de staatsinrichting van onze monarchie precies is wat ons volk wilde, ze hebben er zelfs de gebroeders de Wit voor vermoord, juist tijdens de gouden eeuw waarin we de door jou geroemde status van rijkste land ter wereld hadden.

    Ik weet niet in hoeverre de onherstelbare schade aan je vitale hersenfunctionaliteiten al kapot gesnoven, gerookt, gespoten of geslikt is, maar je gebrek aan vermogen tot helder articuleren en formuleren voorspelt niet veel goeds. Om het over de semantische waarde van jouw boodschap nog maar niet te hebben.

    Overigens denk ik niet dat Micha op jouw steun zit te wachten. Hij moet namelijk geld hebben, maar daarin ben jij al net zo kansloos als hijzelf…

  3. Rogier, bedankt voor je integere en open boodschap. Reageren op het slag De Mink heeft geen enkele zin, ik heb het ook een keer geprobeerd. Ze zijn anoniem en doen allemaal hetzelfde. Zodra je ook maar iets positiefs over Micha zegt, komt er een ontkennende en vervelende reactie, alleen maar bedoeld om Micha omlaag te halen. Een soort Mefistofeles uit Faust (duivel), "Ich bin der Geist der stets verneint", maar dat is dan tenminste nog literatuur. Alleen maar continu met negativiteit komen, en als je reageert, gaan ze weer naar Micha wijzen. Wat moet het een enorme teleurstelling voor ze zijn dat Micha's site uit de lucht is, geen aanleiding meer om de hele dag anti-Micha teksten te spuien. Wow, wat een verschrikkelijk zwart gat voor deze mensen. En let op, ik ga nu ook weer een vreselijke anti-Michatekst krijgen op wat ik hier zeg. Kom op, jongens, doe je best, maar zorg wel dat je beter wordt dan Goethe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *