Bedreigingen en DOODSVERWENSINGEN voor VIROLOOG Marion Koopmans: 'Bespottelijk!' | In de Middag

Dit is een fragment uit het mediapanel van BNR In de Middag met Anna Dijkman, journalist en columnist bij het FD; en Jaap Stalenburg, sportjournalist, tv-maker en Statenlid in Friesland voor de PvdA.
Meer horen? Je vindt hier meer nieuws terug: https://www.bnr.nl/

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

28 reacties

 1. “Wetenschappers mond dood maken “ hoor ik haar zeggen en dat gebeurde en gebeurt tot op de dag van vandaag met die wetenschappers die andere meningen zijn toegedaan. Net als bij de klimaat discussie worden vooraanstaande en hooggewaardeerde mensen plotseling “kaltgestellt” en weggezet als charlatans, wappies , nazi enz.
  Twitter, YouTube, LinkedIn verwijderen accounts en de overheid bepaalt net als zo’n 80 jaar geleden wat er wel en niet gezegd mag worden. Joseph Goebbels zei al dat je de media moest beschouwen als een toetsenbord waar de regering op kan typen. Nederland vindt het allemaal prima

 2. Sorry hoor! Deze Virologen hebben gewoon hun ziel verkocht aan de duivel! Ze hangen allemaal aan het infuus van de WHO, de overheid en The big Pharma! Deze griezel van een Koopmans heeft sinds dag één bv de pcr test verdedigd, mede omdat zij ook aandeel had in het totstandkoming van deze test variant. Pas na hevige kritiek van bv Peter Borger, had zij in een interview met Thijs toegegeven dat eigenlijk deze test totaal niets zegt over een besmetting of een domme virus. Alles na de test zijn gewoon aannames en interpretaties! Eigenlijk moest zij meteen daarna bedankt hebben als omt lid. Dat zou haar meer waardering hebben opgeleverd. Ook een ander omt lid, Jan…(ivm censuur) heeft een miljoenen omzet gedraaid met deze fictieve pcr testen. Brabantse Ziekenhuizen zijn natuurlijk boos, ze vinden het esthetisch niet kunnen in deze bizarre periode. Lees het zelf maar op internet. Dus al deze griezels van zogenaamde wetenschappers profiteren dik en dik aan deze crisis. Zij bepalen misschien niet het beleid, maar hebben wel een hele dikke vinger in de pap!!

 3. joh met zulke lui moet je geen uitzending maken koopmans speelt met de hele boel roullet maar ja ze moeten zich zelf verandworden voor god en dan is het te laat stop met die onzin maak nederland vrij daar heb je meer aan sukkels

 4. Wat is er gebeurd met de positieve uitspraken
  Van de maatschappij?.
  De bekende Nederlanders die waren er goed in.
  JE KUNT ALLES WORDEN ZO LANG JE MAAF ERIN GELOOF.
  Waarom geloven mensen er niet meer is het soms uit de wereld?.
  En psychologie leert ons over de placebo effect
  Als je het geloof gebeurt het, dan kan je dronken worden van een glas water.
  JE BENT GENEZEN ZO LANG JIJ MAAR IN GELOOF.
  IK BEN GEZOND EN IK LAAT MIJ NIET WIJS MAKEN DOOR
  DE SYTEEM DAT IK ZIEK BEN, EN DAT WIJ NOG ALLEEN KUNNEN GENEZEN
  WORDEN DOOR VACCINATIE, IK GEHOOR ZAAM GOD
  EN IK LUISTER NIET NAAR DE SYTEEM ,NIET DE DOKTER NIET DE RECHTERS NIET DE ADVOCAAT
  GEEN PRIESTER EN POLETIEK SJOENALISTEN ,JEZUS CHRISTUS NAAM.
  God love

 5. We worden door die grappenmakers zoals mevrouw Koopmans volledig in de maling genomen. Het probleem van mevrouw Koopmans is dat ze het zelf niet weet. Het straalt van haar af dat ze oogkleppen op heeft.

 6. Viroloog nee dan ben ik dat ook.ze is veearts niet meer dan dat.zij is niet transparant en dan roep jij dit over jezelf op

 7. Ik luisterde altijd graag naar BNR. Sinds een jaar alleen nog maar naar Kees de kort. Doodmoe wordt je hiervan. Was na een paar minuten al weer klaar met dit stuk. BNR maak een nieuwe rubriek en nodig de mensen die andere FEITEN geven uit. Oops o nee dat mag niet van de overheid en alles wat daar boven staat. Punt.

 8. Als je als deskundige wil worden uitgenodigd op tv en je wijzigde continue het beleid en verandert continue dan ben je absoluut geen deskundige. Maurice de Hond is beter en geen deskundige

 9. PCR tests zijn niet geschikt voor het vaststellen van ziektes volgens de vermoorde? maker ervan, Kary Mullis. Ze geven totwel 94% valse positieven of meer. PCR tests zijn frauduleus en dus zijn de maatregelen dat ook. De hele CONvid 1984 SCAM is gebaseerd op deze PCR tests!

 10. Tja, als je meewerkt om het hele land te slopen vanwege een CONvid 1984 SCAM kun je wel eens wat terug verwachten natuurlijk.

 11. Was " mevrouw" Koopmans geen dierenarts of zo? Dierenartsen vaccineren dieren via de neus.(vandaar PCR tests via de neus?)

 12. Er is nog nooit een virus geïsoleerd en dus kan er ook geen vaccin tegen bestaan. Virussen zijn exosomen volgens Dr Andrew Kaufman en anderen. Je kunt niet eens besmet raken zegt hij ook. Met geen enkele ziekte zelfs.

 13. OMT leden zouden niet in de media hun mening moeten geven. Daarvoor is hun indirecte invloed via de media veel te groot. Het OMT moet met 1 mond praten na intern beraad ( binnen OMT zelf veel is vaak veel onenigheid maar uiteindelijk kiest men voor 1 advies wat iedereen dient uit te dragen) Tot nog toe is nog steeds de rol van de viroloog en epidemioloog de belangrijkste in het OMT. Van Dissel zelf wil niet te veel andere disciplines omdat dat de besluitvorming nog moeilijker maakt. Het kabinet neemt voor 95% het advies over omdat men volledig op de wetenschap vertrouwd en zelf geen buil wil vallen aan achteraf verkeerde beslissingen. Daarmee wordt de crisis vnl nog steeds vanuit het virologisch standpunt gemanaged.

 14. Gaat zij nu zielig doen? Serieus? Misschien moet ze eens kijken wat ze aangericht heeft en eens aan anderen denken ipv alleen aan haarzelf en dr geld en geldvriendjes

 15. Wat heeft deze vrouw Nederlanders veel leed en ellende bezorgt. Wat is zei en die andere corrupte medici verantwoordelijk voor veel schade, daar staat geen straf voor in het Wetboek van Strafrecht. Ze is het middelpunt in deze oplichting met de frauduleuze pcr test.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *