28 reacties

 1. blijkt maar weer, na die "rellen" in den haag en utrecht afgelopen dagen, en drillrappers op het strand die mensen doodknallen!.
  het zijn gewoon misdadigers die in groeps verband straat terreur en openbare orde verstoren!.

 2. Niks mis met wat vermenging, maar graag wel aanpassen aan de Nederlandse normen en waarden. Anders gezellig een ander land kiezen.

 3. Deze video is geniaal. Vanaf minuut 3:00 zou dit een geweldige campagnevideo zijn waar je een hoop linkse mensen op andere gedachten zou kunnen brengen (beetje bij beetje).

 4. " Sommige mensen zeggen: ja maar misschien is dat helemaal niet zo erg" ( dat Ariërs de minderheid worden in eigen land).
  Thierry: " ja ik vind dat wel erg als je er tenminste niet in slaagt deze mensen te laten intergreren. "

  Fijn om te weten dat Thierry dus niks om onze ethniciteit en de toekomst van ons ras geeft. Weet ik waar ik in ieder geval niet op ga stemmen.

 5. Vroeger deed ik mee met “ban the bom” demonstraties, festivals tegen rascisme, steunde je de krakers en stemde je PSP. Dan had je nog de rechtse oppositie (VVD, CDA etc) die voor de mannen in pakken waren. Discussies, demonstraties, debatten, alles was bespreekbaar en ieder had gewoon zijn eigen visie en werd geaccepteerd. Eigenlijk ben ik gewoon de linkse rakker van vroeger nog steeds, maar als ik nu kijk waar links voor staat, ben ik ineens rechts geworden! Zo raar, links is radicaal, duld geen tegenspraak, discussie voeren of er anders over denken is rascistisch,…wtf? Je moet slikken wat hun visie is anders ben je slecht? Wtf? Media, staat, politiek, zelfs weermannen duwen hun eenzijdige visie door je strot, en als je maar even denk van,..mmm wacht eens even,..dat klopt toch niet, ben je een crimineel, een “denier” of zoiets. Eigenlijk is het heel simpel: wees trots dat je rechts bent, want : rechts is de nieuwe links! Waar zijn de klimaat discussies, de immigratie discussies, de zorg discussies, de belasting discussies etc!

 6. Je had nooit in jaren 60, 70 tegen gastarbeiders moeten zeggen je familie mag hier komen en dat komt van een immigrant.
  Zolang je land van herkomst boven de land zet waar je woont kan het simpelweg niet goed gaan, dan moet je ook als n buitenstaander worden gezien en ook zo worden behandeld, dat is gewoon logisch.

 7. Wat is er in godsnaam mis met Nationalisme.Laten we daarbij ook nog wat Patriottistischer worden.Niets mis mee.Moet bij de opvoeding en onderwijs horen.

 8. Ik denk dat Jesse Klaver niet zou sterven voor Nederland. Als je dat niet wilt hoor je niet thuis in de Nederlandse politiek, en heb je niet het beste voor met Nederland, alleen maar met je eigen beurs.

 9. Als ik op school of een ander links milieu er voor uitkom dat ik trots ben om in Nederland geboren te zijn, wordt ik raar aangekeken. Mijn vrienden vinden het volkslied achterlijk, hechten geen waarde aan de vlag en zouden het geen flikker uitmaken als er een Europese superstaat zou komen. Over de Europese superstaat; Het lijkt op mijn school wel of iedereen dat wilt.

  Laatst gingen we met geschiedenis het Wilhelmus zingen, omdat de leraar vond dat dat hoorde. Wellicht rechtse indoctrinatie, maar ik kan me er wel in vinden! Topgozer die leraar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *