BAUDET MASTERCLASS – DE JENSEN SHOW #105

Bestel je Klimaatoptimist-items via https://jensen.nl/.

Rob Jetten heeft een hopeloze obsessie voor minderheden, de rekenkamer faalt met hun klimaatrapporten en Thierry Baudet indrukwekkend tijdens CETA-debat.

Deze aflevering werd gesteund door:
Bond tegen Overheidszaken: https://www.bondoverheidszaken.nl/
Wijny: http://wijny.nl/

GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

28 reacties

 1. En zo is er nog wel meer waarin Baudet een masterclass geeft, o.a. over de ware aard van de EU als project, alleen wat korter: https://youtu.be/6fNuzITDcAM. Hij heeft gelijk: het fascisme en nationaal-socialisme waren imperialistische ideologieën, en geen nationalistische, zoals vooral vanuit partijen als de PvdA, GL, D66 etc. de publieke opinie steeds opnieuw getracht wordt te manipuleren. Het toont vooral het verkokerde, beperkte conceptuele denken dat vooral links in de ban heeft, maar ook partijen als VVD, CDA, CU en andere partijen die niet als uitgesproken ‘links’ te boek staan. In feite is daarmee ook het onderscheid links vs. rechts van zijn inhoud ontdaan!

 2. Ik voeg er nog iets aan toe. Kijk, niet alle Linksen gedragen zich natuurlijk als de gillende keukenmeiden die je in het filmpje zit. Dit zijn echt de extreme gevallen waar zelfs de meest doorgewinterde psychiater geen chocola meer van kan maken. De rest misdraagt zich veel subtieler maar als je als Linkse Gutmensch Afrikanen hier heen wilt halen voor de arbeidsmarkt en bovendien harddrugs wilt legaliseren dan ben je misschien nog net geen gillende keukenmeid maar dan ben je er toch psychisch niet goed aan toe waarbij je je kunt afvragen of professionele hulp hier al niet te laat komt.

 3. De pak en beet 100 families die de wereld bezitten willen gewoon meer macht, meer controle, meer geld, meer ALLES en jij mag niets. Geen eigen bezit, geen autonomie, geen vrijheid, geen privacy, etc.
  Ze zien ons als huisdieren. Denk er maar goed over na. Je huisdier is in principe een slaaf. Die eet wanneer en wat jij bepaalt. Je houdt ze voor allerlei redenen, en beloond ze als ze braaf zijn en straft ze als ze stout zijn. Maar een hond is geen medemens!

  Ik wens ze veel succes hiermee. Dit is al ZOVAAK geprobeerd in de geschiedenis, maar dankzij A.I., the smartgrid, algoritmes etc denken de Technocraten dat het ze nu wél gaat lukken de hele mensheid te domineren en controleren. En de politici hun taak is om ons angstig en vol schuldgevoelens te maken en zogenaamd doen we het allemaal voor "het klimaat" en voor "gelijke rechten en kansen" en "verdeling van welvaart" maar dat is je reinste onzin. Mensen zijn géén slaven of huisdieren van andere mensen. De geschiedenis heeft keer op keer bewezen dat mensen vrij willen zijn en op een bepaald punt bereid zijn daar oorlog voor te voeren ongeacht de prijs.

  Onze vijanden zijn niet co2, vrijheid en privacy, onze vijanden zijn the club of Rome, the Trilateral commision, the Rockefeller foundation, de Bilderberg conferentie, the Council of Foreign Relations, de Centrale banken (met name the Federal Reserve) en daaronder hun hulpjes zoals de Zionisten, het Vaticaan, de Koningshuizen, de Vrijmetselaars, etc. Zeg maar de bazen van de oude wereld order die nu als brave hondjes helpen de nieuwe wereld order tot stand te brengen zodat ze hopen ook daar wat macht en rijkdommen te behouden als beloning….

  Ik denk niet dat mensen als Rob Jetten en Jesse Klaver slechte bedoelingen hebben, zij snappen het gewoon niet. Het zijn "useful idiots". En zo heb je er rechts ook een hoop rondlopen.

  Ik stem rechts, niet omdat ik rechts ben, maar omdat de rechtse partijen de agenda van de NWO dwarsbomen.

 4. Je mag niet meer je eigen openhaard stoken, maar het is wel goed om hout in een centrale te verbranden in de naam van biomassa duurzaamheid en klimaat. Als je deze hypocriete beredenering nou is goed bekijkt zou je haast zeggen dat er een andere reden achter zit. Maar ja, als je dat denkt ben je een klimaatontkenner….

 5. Ze kunnen het weer niet eens voorspellen. Laat staan de verandering in het klimaat. Wil de overheid ook nog eens 100 miljard euro uitgeven om klimaat verandering tegen te gaan. Als of wij er invloed op hebben… weg gegooid geld. En de ouderen in ons land in verzorgingstehuizen mogen niet eens 1 keer in de week gedoucht worden….

 6. De zelfrijdende elektrische auto zal er nooit komen want elektriciteit heeft een heel groot nadeel, met een schakelaartje gaat het AAN of UIT en dit in een fractie van een seconde. Nu kan ik aardig wat redenen bedenken waardoor dit schakelaartje plots in de UIT stand komt te staan en dan kun je enkel hopen dat je op loopafstand van je doel bent want anders ben je de sigaar. Fossiele brandstoffen hebben één heel groot voordeel, je kan er een voorraad van aanleggen zo groot als je zelf wilt.

 7. Als je nog zo,n linkse mentaal gestoorde gek wil moet je de video's pakken van die gozer die de filmpjes heeft gemaakt over Gingers do have a soul. Die reactie gaf op South Park toen der tijd

 8. Het weer is iets anders dan het klimaat, Jensen. Daarnaast zijn weervoorspellingen altijd behoorlijk accuraat itt de beweringen die jij doet.

 9. We moeten er werk van maken dat er een einde aan de EU komt. 🇱🇺🇱🇺 Nexit 🇱🇺🇱🇺

 10. Kijk zie je wel Paul Joseph Watson, aka InfoWars collumist en YT personage opgepikt door jensen. Hak de draad door breng super male vitality naar Europa lol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *