Baudet in coronadebat: Corona-app is stap naar mass surveillance!

Bekijk de hele speech op Utreon: https://utreon.com/v/IV5o3d-AyUg

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

29 reacties

 1. Heeeeeeeeeel erg overdreven! Maar ja, spreekt weer tot de verbeelding van de lammeren van FvD die er allemaal achteraan mekkeren. Stakkers.

 2. Pas goed op jezelf Thierry Pim Fortuin wist er alles van wees niet naif de mensen die ons dit hebben aangedaan loeren op je BINNEN DE MUREN VAN HET PARLEMENT al die meisjes in die tweede kamer zijn mislukte moeders. Met een hoog salaris om ze te laten zeggen wat er door die ministers wordt voor geschreven. Het is een giftige slangenkuil.

 3. Goed zo Thiery wrijf het ze maar in alleen jammer dat de video zo kort is is hoor hier graag meer van
  Ga vooral door 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

 4. Ik mocht de club niet in omdat ik en geen vaccin heb en geen corona heb gehad omdat ik mij aan de regels heb gehouden(dus geen corona). Dat zal de straat weten tot een uurtje of 03:00.

  Tip: Deep techno dreunt en galmt lekker door de straat

 5. Ik mocht de club niet in omdat ik en geen vaccin heb en geen corona heb gehad omdat ik mij aan de regels heb gehouden. Dat zal de straat weten tot een uurtje of 03:00.

  Tip: Deep techno dreunt en galmt lekker door de straat

 6. Heel veel jongeren voelen zich zwaar belazerd. Nu ondervinden ze zelf dat de leugen regeert. Het is juist héél goed dat ze denken dat ze alléén met een prikbewijs toegang krijgen tot clubs en horecagelegenheden. Want dát heeft Hugo toch gezegd: “Alleen door je te laten prikken komen we uit deze pandemie”. Nu komen ze bedrogen uit want er moet dus, ondanks de prik, toch getest worden voor toegang, ook niet alle populaire vakantielanden zijn toegankelijk. Ze voelen zich nú bedrogen, tja………🤷🏼‍♂️🤷🏻‍♀️

 7. hier is wat je zou kunnen doen. Zorg dat alle mobiles die een dergelijke App actief hebben op een gegeven moment niet meer werkt. Het moet een risico zijn als je dergelijke apps gebuikt.

 8. Het systeem waarin wij dagelijks leven, en waarin de illusie van vrijheid wordt gecreeerd door een corrupte overheid is de belichaming van slavenij op zich zelve. Wake up, to see the Cage you live in, is to leave it..

 9. och, veel geluk met die app. Ik gebruik een bedrijfstelefoon en hierop komen alleen apps die werkgerelateerd zijn. Ik geloof zo wie zo dat dit geen toekomst heeft. Het kartel kan zo hard als ze willen pushen maar zonder medewerking gaat het hem niet worden.

 10. Honderdduizenden mensen weer de straat op vandaag in Londen, tegen deze
  prikdrang. En weer geen bericht erover op het nieuws. Nederland slaapt.

 11. Goed zo Thierry. En vandaag is een geweldige dag. Geen muilkorven meer in de supermarkt. Je merkt meteen het verschil. Mensen zijn weer vrolijk en blij en vriendelijk! 🙏❤️☺️

 12. Thierry ✌🏽je hebt wéér gelijk. Dé negatieve reacties getuigen eigenlijk alleen maar van angst. Dat deze angst al jarenlang gehanteerd wordt door allerlei instanties, banken, overheden, regeringen zijn heel veel mensen zich niet bewust. Het ontwaken 💤zal traumatisch zijn voor de meesten. Wacht maar af als de zomerperiode achter de rug is. Deze hele pandemie is véél groter het omvat zoveel meer!
  Er gaan hele roerige tijden aankomen, dat is een ding wat zeker is. Je moet het in een veel bredere context zien.
  Thierry en zijn fractiegenoten🏛 hebben dit als één van de weinigen door✌🏽

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *