Bart Mos De Telegraaf tegen Micha Kat 27 mei 2013.

Uniek: Derde Goelag-Heksenproces in Amsterdam-Noir.

Grote zuivering is begonnen: Zaak-Mos: Vervalste pedograaf opnamens.

‘Heksen-Censuur-Tribunaal’ veroordeeld ‘Heks Micha Kat’.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- de unieke gelegenheid om ‘live’ een echt Koelag- proces te kunnen zien in het kader van een aanzet tot de “Grote Zuivering ” in ‘Banana Showbiz Vuilnis-Nederland’.
zie: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/05/22/uniek-derde-goelag-heksenproces-in-amsterdam-noir/

17 reacties

 1. Vooral blijven slapen ms molleboon…Dit land is een corrupt zootje steve en micha zijn de enige die zich verzetten tegen deze duivelse personages! GET UP STAND UP!

 2. (2)
  En wat betreft eerlijk antwoord gegeven heb ik gedaan je kan mijn boeken gratis lezen bij de bibliotheek en de betreffende interviews. Maar waarschijnlijk kan/wil jij de feiten niet onder ogen zien. Je hersens zullen wel aangetast zijn door het SBS hersenverpulveraar virus.

  En eerlijk ben jezelf niet je geeft anoniem onzinnig commentaar.

 3. @ ‪MsMolleboon Je hebt alleen onzinnig commentaar.Je hebt blijkbaar niet about Steve Brown op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir gelezen want daar staat mijn boek (helaas voor jou) op nr 25 van de NS bestseller lijst.
  Wat betreft geld uitgeven om een crimineel te steunen ben je blijkbaar in de war met het Bloedboek van Peter R de Vries ook te lezen op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. (1)

 4. Lees Drugsbaron in Spijkerbroek en al mijn andere boeken ik verberg helemaal niets. En lees de interviews bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Ben benieuwd als je de interviews gelezen hebt wat je commentaar dan weer is.

 5. Wat betreft bruine rat ben je in de war met De " Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout", zie youtube video "Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en Junk Ron Ostrowsk" en "Bruine Rat Bas van Hout met Junkie Ron Ostrowski" Die aan elkaar geplakte weblog bruine rat is namelijk van Bas van Hout, maar hij is te laf om dat te bekennen.

 6. @ MsMolleboon, Druk maken over andere? Mogen we van jou alleen die Maffioso en politie informant Peter R de Vries en zijn Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout alleen hun propaganda spuien? En crimineel als lid van een misdaadgroep is Peter R de Vries al in 1991 veroordeelt
  ik heb 10 x meer opleiding dan dat zooitje van Maffioso John de Mol met zijn snuivende neukende liegende BN-Slaven En wil je nog even op je gemak mijn diploma's nazien kijk dan op about Steven Brown, niet schrikken.

 7. Tot slot: het zijn juist de intens gewetenloze corrupte types als Bas van Hout en Peter R. de Vries, die al een kwart eeuw voor de politie en justitie werken en alles kunnen flikken wat ze willen en nooit vervolgd worden en iedereen die tot hun vijanden behoort de maat nemen en aan de Media-Pulp-Schandpaal nagelen -was dat je ook nog niet opgevallen?

  PS: Binnenkort komt er een Hilarisch filmpje met Bas van Hout in de hoofdrol: “Hilarische Bas van Hout Leugens”.

 8. Ik schrijf alleen over Witteboorden -criminele en hun Media- Maffia van o.a. de Maffiabazen John de Mol en zijn Pedo-Maffia compagnon Berlusconi, waartoe de Hoerenloper politie-informant en sinds 1991 door de Rechter tot Maffialid verklaarde Peter .R de Vries en zijn ‘Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ toe behoren, maar kennelijk gaat dat onderscheidt u boven uw lege ‘SBS-Hersenpan’.
  (2)

 9. @ anomie ‪MsMolleboon

  Ben u er nu al weer.
  Bent u ingehuurd door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries?
  Maar goed, of ik crimineel ben? Nou, niet helemaal, ik noem mij in dat verband liever ‘Volks-gangster’, die leeft bij het natuurecht ( even natuurecht google en er gaat mogelijk als je het kan bevatten een nieuwe wereld voor je open).

  (1)

 10. @ anonieme MsMolleboon Nee, een vieze crimineel is Peter R de Vries en zijn Panorama Hoerenjong Bas van Hout en hij is dan ook reeds in 1991 veroordeeld door het hof van Amsterdam als lid van een crimineel organisatie.
  zie demaffiajournalist.files.wordpress punt com/2012/09/arrest-gerechsthof-brown-wint-van-de-vries.pdf

 11. good job steve en micha ik volg jullie al een tijd je jullie doen het geweldig ECHT TOP !!! 🙂
  hoop dat rechtvaardigheid zal geschieden

 12. Bij mij zijn mensen van MIVD in mijn Dossier Falende nazorg Veteranen gezet en die hebben mij ook zwart proberen te maken dat ik hun kinderen zou hebben bedreigt het was de bedoeling om mij in een zwart daglicht te zetten bij Veteranen ( bekende TECHNIEK bij dit soort gasten) Tom Van der Spek Veteraan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *