Barbara Baarsma | Hoe verder na corona?

Volgens econoom Barbara Baarsma is de pandemie niet alleen een bedreiging, maar ook een moment om samen te werken en kansen te grijpen.

In de serie ‘Hoe verder na corona?’ vragen we bekende en minder bekende denkers naar hun visie op het leven na corona. Is dit een kantelpunt of gaan we straks met de komst van het vaccin terug naar ‘business as usual?’.
____

Iedereen Verlicht is een programma van de NTR. Persoonlijke verhalen van mensen die zich, vaak geïnspireerd door het Hindoeïsme, spiritueel bezig houden met het verbeteren van zichzelf en de wereld.

6 reacties

  1. Deze dame wil mensen opsluiten en mogelijk zelfs vernietigen om zelf de volle vrijheid te hebben … onzin ja maar wat deze vrouw wil komt wel heel dicht in de buurt

  2. Barbara is iemand die zeer goed kan verwoorden waar we kunnen verbeteren jammer dat er te weinig naar dit soort positieve impulsen wordt geluisterd

  3. Kansen, eerst de heleboel kapot maken!! De school kinderen isoleren, totaal niet nodig geweest, want de kinderen hebben een enorm sterk immuun systeem. De kinderen kunnen de oudere niet besmetten. Luister naar Prof. Pierre Capel. Er zijn trouwens medicijnen zeer goede zelfs tegen deze Covid, Ivermectine oa. Mondkap is ongezond, dus was niet nodig, vaccin is geen vaccin maar een gentherapie. Niet nemen. Als je het toch wil vraag dan een brief of Rutte en de Jonge zich aansprakelijk willen stellen als je op een later termijn nare klachten krijgt van deze gentherapie. Ik vrees dat je dat niet krijgt, Rutte en de Jonge hebben zich allang ingedekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *