Bakkie met Bergsma #27: Politie Op De Stoep van Vrijdenkers, Nieuwe Samenwerkingen en Veel Koffie

Dagelijkse Bakkies (vrijdag: Biertje) met Bergsma worden gesponsord door donateurs, wil je ook een bijdrage doen, doe dan een fooi in de Tikkie pot!

https://tikkie.me/pay/h5caf350jcitqk8ribas

Of word abonnee via https://backme.org/content-creator/sietskebergsma/

Website https://thefireonline.com
Contact: sietske@thefireonline.com

Bedankt voor al jullie commentaren, vragen en steun!

Links genoemd in de stream worden nadien hier geplaatst:

Video BLCKBX met Flavio Pasquino: https://youtu.be/trZuled8Mhk

19 reacties

 1. Links zet volledig in Europa en Amerika alles is geoorloofd super fraude….
  Stemcomputers hebben Trump geflest maar Trump geeft niet op gelukkig…
  Ze willen je Vrijheid afpakken…

 2. Goed punt, ja. Ik dacht ook dat fascisme kwam met overtuiging maar het lijkt meer op een gebrek aan overtuiging of een gebrek aan zelf denken maar dat is dan wel weer logisch natuurlijk. Eigenlijk een gebrek aan alles, aan menselijkheid, ethiek, diepgang, het is leeg en triest. Fascisme verandert mensen in een soort zombies.

 3. Nee, het is niet Gestapo of SS. Het is exact, maar dan ook exact, hoe het ging in de voormalige D.D.R. (Stazi).
  Met een in het negatieve overdreven interpretatie ontkracht je het argument. Denk dat dat in de komende tijd erg belangrijk is want we lijken heel erg die kant op te gaan. Laten zien dat het precies is als in de D.D.R. kan wellicht meer mensen overtuigen.Er schijnt een serie te zijn waar je dat goed kunt zien: "Weissee". De situatie lijkt mij steeds ernstiger te worden.

 4. Beste Sietske, het is niet fascisme, maar wel repressie. Wij leven in een democratie. …. Wat is een democratie? Een definitie zou kunnen zijn: Een kudde schapen geregeerd door uitschot.

 5. En dat is Duitsland, met een verleden wat niet iets was om trots op te zijn, maar niks van geleerd hebben, gewoon weer doorgaan, schaam je

 6. Ik hoor en lees dat in china alles weer vrij normaal is zoals voor de COVID-19 uitbraak, nu vraag ik me af; zijn alle chinezen al ingeënt?

 7. Vanaf 1 december wordt de dictatuur echt van kracht. Dat geldt dan voor iedereen Ook voor de mainstream media.Hun komen ook aan het overheids infuus, of zijn het al. het zijn al overheids ambtenaren

 8. flavio Pasquino bij eurosport verslaggever geweest .Daar was de politie ja.Hij is een heel integere goede journalist
  Niet eens een journalistieke opleiding gehad.Jinek moet zich schamen

 9. Flavio mag geen anders denkenden een podium geven, en dat terwijl bij Op1, Jinek, Beau, Johnny de Mol en al die andere Linkse programma's niets anders gebeurd. Worden die ook gebeld door de politie? Ze zijn te dom om eens zelf na te denken waar ze mee bezig zijn.

 10. Jammer dat de meeste politie mensen zonder empathie zijn. Vlees geworden robots, hoe kun je tegen je eigen mensen in gaan, wat blijft er door hun eigen toedoen over voor hun kinderen?

 11. Ik sta in de europese DNA databank voor criminele geweldplegers vermeld omdat ik kritiek op het Openbaar Ministerie en Rechtspraak in beeld heb gebracht.
  Dit is al jaren gaande en heel erg eng.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *