18 reacties

 1. Jensen heeft gewoon geen goed researchwerk gedaan.

  Hij dacht even de stoere rechtse crimefighter Peter R. de Vries uit te nodigen voor zijn one-man show vol rechts geluid. Je merkt inderdaad dat hij compleet van zijn à propos was toen hij er achter kwam dat Peter dus helemaal niet rechts georiënteerd was. Verre van zelfs. Jensen doet namelijk niet aan interviews, hij nodigt like minded mensen uit om zijn eigen wereldbeeld te staven. Dat is hier faliekant mislukt. In het geval van Peter wist hij natuurlijk al lang dat hij in een rechtse show terecht was gekomen, vandaar dat hij ook zo op z'n hoede was in het begin met die kassa. Al met al erg vermakelijk om te zien. 

  Los van Jensens erbarmelijke journalistieke prestaties:

  Zelf ben ik wat rechtser dan Peter R. de Vries was, maar mensen beoordelen op hun politieke geluid is vrij kansloos. Ik zie het hier ook in de comments. Comments als "Ik was het niet met Peter R. de Vries eens, maar hij verdient het niet om te sterven…" 😂… Wat kansloos ben je dan. Alsof iemand de dood verdient omdat hij een andere mening heeft en/of op een andere politieke partij stemt.

  Overigens, verder mag ik Jensen wel. Gewoon een man met een mening, waar ik best vaak om moet lachen en het zelden eens ben.

 2. Rechts is vooral gebaseerd op wantrouwen maar het is ook niet goed om iedereen zomaar te vertrouwen. De waarheid zal wel in het midden liggen maar we hebben totaal geen grip op de waarheid in Nederland.

 3. Ik wordt namater ik ouder wordt meer rechtser… Omdat ik meer van de wereld weet en ziet… Links maakt meer kapot dan je Lief is… Links is het kwaad en zelfvernietigend… De MSM probeert zoveel mogelijk te verhullen van wat ze aangericht hebben en proberen zoveel mogelijk rechts georiënteerde mensen weg te zetten als 'nazis' terwijl ze zelf de grootste racisten zijn… Het nieuws wordt eenzijdig gebracht waar ook de goedwillende moslims de dupe van zijn / worden. Die begrijpen misschien ook niet meer waar de weerstand vandaan komt tegenover moslims/islam. Er zijn teveel problemen in de wereld dat je het allang geen incidenten meer kunt noemen. Je kan niet tolerant blijven tegen intolerante 'mensen' Links kijkt het Liefst weg wetend wat ze veroorzaken en of veroorzaakt hebben… Vind je het gek dat je dan overal tegenhangers krijgt met rechts gedachtegoed… Natuurlijk niet… Dankzij deze mensen en internet zien we toch de waarheden… Toch helaas is het voor de meeste landen te laat al dankzij (s) Links beleid.!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *