Avondklok verlengd tot en met 2 Maart ondanks onduidelijk effect

Dit kanaal dient tot de archievering van nieuwsfragmenten en is niet verbonden met de NOS of de publieke omroep.

Het NOS Journaal brengt elke dag nieuws op de publieke omroep. Dit fragment is afkomstig uit de uitzending van 8 ​Februari 2021

21 reacties

 1. Je moet mensen gewoon niet meer naar buiten laten. Opsluiten als ratten is het beste 🤗. Als de tweede wereld oorlog door de duitsers was gewonnen dan zou de wereld er mischien beter bij staan dan nu🤮🤮🤮

 2. GEVAARLIJK !!!! ALLE MODERNE VACCINATIES TEGEN COVID EN ANDERE ZIEKTEN VERGIFTIGING MET NANO CHIPS ZIE PATENT 060606. WANNEER ZAL DE VACCINATIE KRIJGEN, ZAL HET BEEST VAN HET WOORD PAUSIA HET HEILIGE PAARD PLAATSEN. BIOMETRIE. LASER. BARCODE 666 OP DE VOORZIJDE COMPUTER '' BEEST '' IN BRUCELLI. LEES DE APOCALYPSBIJBEL.

  Bij het indienen van biometrische gegevens op een BIO-paspoort, ID-KAART of een rijbewijs kan een persoon stiekem een ​​laser op het voorhoofd uitbranden met een foto van een gezicht met een QR CODE 666-nummer Dit wordt gedaan zodat de camera's je onmiddellijk identificeren als QR-codes op een smartphone. Hierna beginnen mensen lichamelijk ziek te worden en demonen in de kerk of doorstaan ​​ze PSITEROR, dat wil zeggen, luisteren naar stemmen in hun hoofd, enz. zelfs als je GEEN LABEL GEEFT, gaan je biodanen naar de computer onder de naam “ BEAST '' in Brussel, iedereen die de computer binnenkomt wordt de NAAM van GOD gedepersonaliseerd en krijgt een persoonlijk 18-cijferig nummer NAME van SATAN, dat wil zeggen, het beest invoeren van de computer dat u bent opgenomen in het boek van de dodenregistratie in de HEL !!!! ALS U BIOMETRIE HEBT GEACCEPTEERD EN WILT U MELDEN, DIENT U EEN AANVRAAG TOT WEIGERING TE SCHRIJVEN VANUIT HET BIO PASPOORT. GA NAAR DE CONJECTIE VAN DE ORTHODOXE KERK. VERBRAND HET PASPOORT EN GEBRUIK HET NOOIT. PRIESTER DIE BIOPASPOORT HEEFT OF ERKENT – ZEGEN ONTVANGST EN LEID ALLES NAAR DE HEL !!!!! HOE TE OVERLEVEN? CHRISTENEN DODEN UIT DE STEDEN IN HUN LAND. KIJK EXORCIST VASILY NOVIKOV FILM SPRUT GALINA TSAREVA.
  ,,
  https://www.brighteon.com/54e81839-fcb8-44e1-af3a-560c06829382

  https://www.brighteon.com/e17a2f7f-9eae-4951-95a3-891d3ac4a633

  https://www.youtube.com/watch?v=aBT8G03_j2A

  https://www.youtube.com/watch?v=WGrEFSxeVBk

  https://vk.com/id398983864?z=album398983864_259989631

  https://3rm.info/main/83234-strashnye-posledstvija-vakcinacii-ot-kovida-student-slil-pobochki-sputnika-v.html

 3. Zie hoe de Rutte liegt. Hij zei: de eerste wat versoepeld gaat worden is de avond klok. Hij is de eerst regel die we terug draaien. En hij draaide zelf. Hij zegt nee ik geef geen antwoord. Ik heb A gezecht. En ga nu geen B zeggen. Hij draaide de avond klok Niet terug. Hij verlengt het. Ik dacht aan ik beleid met mijn worden maar doe met mijn daden. Ik zeg ik wil geen avond klok. Maar ik ga het toch in voeren. Ik zeg ik wil als eerst van de avond klok af en ga nu eerst de bais scholen open gooien en ga de winkels iets meer ruimte geven. Ik hoe de avond klok zo lang als ik kan vol. Maar dat zeg ik natuurlijk niet. Ik zeg dus kijk niet wat een politicus zegt. Maar kijk naar wat u doet. Het werk van deze minster is er een van mooie worden en slechte daden. Maar het volk kiets en krijgt wat het gekozen heeft. Dus voor al de mensen die gestemt hebben. Bedankt. Dit is het gevolg van jullie (verantwoordelijkheid) stem en je krijgt leugenaars en bedriegen aan de macht. Stem niet en je krijgt ze ook.

 4. 17 maart verkiezingen. Ik hoop dat Rutte daarna wel echt pleite gaat en niet meer terug komt. We hebben nu lang genoeg naar die kop van hem gekeken.

 5. Ik vind dat iedereen in bed ook een mondkapje op moet. En buiten op straat geen mondkapje meer , maar een boerka van kop tot tenen. MET ingebouwd mondkapje.
  En voor de zekerheid ook een veiligheidsbril op zetten. Of een duikbril, kan ook.
  Tja wat kunnen we verder nog verzinnen? Honden en katten moeten voortaan ook maar een mondkapje op. Die snuffelen vaak overal aan, dus is ook link. Verder iedereen verplicht 4 stuks fruit per dag eten. Dan kan mooi s'avonds na 21.00 uur, want dan heb je toch niks anders te doen.
  We moeten met zijn allen dat virus overwinnen! We staan allemaal achter de grote Leider Rutte. Want hij weet alles van virussen samen met De Jonge.
  Oh ja , de avondklok verlengen, ik zou zeggen tot juli 2025 . Gewoon voor de zekerheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *