“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht…

“Artsen moeten rekenen op vervolging!” zegt procesadvocaat en docent aansprakelijkheidsrecht…

11 maart jl. was vws minister de Jonge nog stellig; ”Astra Zeneca is gewoon een goed vaccin en de gemelde trombose gevallen treden op na vaccinatie en niet door vaccinatie”, sprak de minister voor overtuiging uit op het NOS Journaal.

Niet veel later kwam hier hierop terug en inmiddels wordt er helemaal niet meer geprikt met Astra Zeneca want tientallen gezonde jonge Nederlandse vrouwen kregen hersenbloedingen, trombose klachten en sommige overleden zelfs.

Lisette Verhoeven is zo iemand. 13 maart, 2 dgn nadat de minister op tv meldde dat AstraZeneca een goed vaccin is, kreeg zij de prik. Kort erna zakte de 28 jarige zorgmedewerkster in elkaar vanwege ernstige vaccin bijwerkingen en nu wil de minister bij haar op visite komen om ” van mens tot mens ” zoals hij het zelf verwoordde met Lisette te praten over de akelige situatie waarin ze zich nu bevind.

De uitzending die wij over het persoonlijke drama van Lisette maakten werd in een paar dagen ruim 300.000 keer bekeken en bracht veel teweeg maar we eindigden de video met de belofte ook een tweede deel te maken over de juridische implicaties, wat die zijn er ook.

Bekijk de eerste uitzending over Lisette hieronder:

Juridische Implicaties

We besloten de eerste uitzending met de belofte een tweede deel te maken over de juridische implicaties.

Want afgezien van vraagstukken als zorgplicht, de artseneed en “informed consent” rijst natuurlijk de vraag “Wie is nou eigenlijk aansprakelijk voor de schade?”

Volgens de landsadvocaat (de Raadsvrouw van de Staat der Nederlanden) – die hier 24 feb jl een uitspraak over deed in een andere zaak – is dat zorgverlener, oftewel de medisch eindverantwoordelijke arts. En dat biedt voer voor juristen, Simon van Zijll en Maria-Louise Genet die zich hard maken voor Lisette Verhoeven en vandaag met programmamaker Flavio Pasquino, huisarts Frank Roodenburg en een oud GGD directeur Zuid Oost Brabant Jan Vosters de cases bespreken.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

19 reacties

 1. Ik herinner me nog dat Rutte beloofde dat de regering zou opdraaien voor dergelijke onkosten (schadeclaims), omdat Big Pharma niet dat risico wilde nemen, omdat ze niet voldoende tijd kregen om terdege de vaccins te testen. Ik dacht toen al, zal wel weer een leugen van Rutte zijn. Blijkt te kloppen dus. Nog niet eens zo lang geleden. Politici veranderen sneller dan het nederlands weer.

 2. Een minister van volksgezondheid hoort niet reklame te maken voor een medisch produkt, en zeker niet wanneer het experimentele gentherapie betreft. Hugo de Jonge is een misdadiger, opsluiten dus deze sociopathische crimineel!

 3. Wederom een ijzersterke uitzending met interessante gasten die weten wat er speelt en/of met gezond verstand reageren op de idioterie en massa psychose in de huidige wereld.

  Waar ik wel enorm jeuk van krijg is als het gaat over de verantwoordelijkheid in dezen. Tuurlijk zijn de artsen die instemmen met de gen-therapie en de prik zetten of laten zetten in hun praktijk verantwoordelijk, maar we leven in zo’n gestoorde wereld momenteel, aangevoerd door mensen als Hugo ‘Mengele’ de Jonge, dat veel mensen buigen voor de consequenties van het weigeren. Dit geldt voor zowel artsen als burgers…neemt niet weg dat artsen gewoon hun gezworen eed zouden moeten nakomen.

  Maar het is ergens te begrijpen dat (ongeïnformeerde) mensen eieren voor hun geld kiezen, hoe ontzettend dom dat ook is. En dat zeg ik als fervent tegenstander van alles wat nu gaande is en iemand die er zelf voor gekozen heeft zijn baan niet te behouden door de plicht die mijn werkgever ons heeft opgelegd om de gen-therapie te nemen.

  Echter, de overheid is bezig met psychologische oorlogsvoering die zijn weerga niet kent. Dit zijn Noord-Koreaanse praktijken en dat is voor mij reden genoeg om alle leden van het demissionaire kabinet volledig aansprakelijk te stellen voor deze onmetelijke ellende, Mark en Hugo voorop. Wanneer de hele beerput volledig opengaat moeten deze untermenschen toch voor het gerecht gesleept worden?!

  Het is wellicht naïef om te denken dat dit ooit zal gebeuren, aan de andere kant ben ik er echt van overtuigd dat we wereldwijd op een enorm kruispunt staan. Het gros van de mensheid (>75%) gaat helaas slapend door het leven en hobbelen slaafs achter de overheid aan, dit is een feit. Maar als die kritieke massa eenmaal bereikt wordt om de boel te doen laten kantelen…wat een overwinning zou dat zijn. Het kan beide kanten opvallen…we gaan het meemaken.

 4. Denken jullie echt dat jullie goden zijn?
  Zelfs de pil is gevaarlijker, ieder geneesmiddel of vaccin kent hele kleine gevaren. De winst is vele malen groter dan het verlies, hoe pijnlijk ook.

 5. Zeer duidelijk en voor ons in Suriname heel belangrijke informatie. Zaken als informed consent zijn hier niet eens bespreekbaar.

 6. Moet je je voorstellen dat degene die de prik zet vooraf zegd" u gaat hiermee akkoord een proefpersoon te willen zijn voor een gen-therapie waarvan de onderzoeksfase over een jaar pas is afgerond dan pas bekend is wat de lange termijngevolgen en risico,s hiervan zullen zijn..petje af voor de eerlijke artsen die zelf nadenken en kritisch durven zijn en echt om mensen geven. De overheid is bang dat jij niet bang bent, vat je hem?

 7. De delta variant moet nu als gevaarlijk gepresenteerd worden, zodat, als er straks slachtoffers komen/vallen als gevolg van de 'vaccinaties', ze dit kunnen ontkennen door deze gevolgen toe schrijven aan die delta variant.

 8. Het RIVM schrijft over vaccineren tijdens de zwangerschap: “Op basis van de onderzoeksgegevens en werking van de vaccins van Pfizer en Moderna zijn er geen redenen om aan te nemen dat deze vaccins schadelijk zouden zijn bij gebruik in de zwangerschap.”
  De bekende Amerikaanse arts Christiane Northrup schetst een heel ander beeld. Ze wijst erop dat de spike-eiwitten en SM-102, een ingrediënt van het Moderna-vaccin, zich ophopen in de eierstokken.
  Northrup heeft een onderzoek uitgevoerd naar de effecten van coronavaccinatie op zwangere vrouwen. “Veel vrouwen hebben een miskraam gehad, begonnen hevig te bloeden, bij 18 maanden oude baby’s kwamen bloedproppen uit de vagina nadat ze in de buurt waren geweest van onlangs gevaccineerde grootouders, jongetjes kregen last van uitslag op hun balzak, dingen die we nog nooit eerder hebben gezien,” zei de arts in het programma Right Now op Ickonic.
  Ook veroorzaakte het spike-eiwit in moedermelk in één geval trombocytopenie – een tekort aan bloedplaatjes – bij de baby, die vervolgens stierf. “Deze prik is nog nooit getest op zwangere vrouwen, ze zouden deze prik nooit moeten nemen,” benadrukte arts Northrup.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *