Als Robert Jensen het kan… | Stefan Pop

Ok… er zitten nog aardig wat fouten op audio gebied, een paar lelijke knips, een out of focus camera en de multi cam aansluiting werkt nog niet. Het is nog beetje behelpen, maar we zijn begonnen!
Abonneer hier op mijn kanaal: https://bit.ly/2SSH4FY

Korte bio en info:
Stefan Pop is lid van het stand up comedy collectief Comedytrain, met hun eigen club Toomler in Amsterdam. Zijn eerste half hour special zoals Amerikanen dat noemen, werd uitgezonden bij VARA BNN
https://www.youtube.com/watch?v=MKM4greZlKM&t=

Daarnaast maakte hij twee cabaretprogramma’s, namelijk “Popaganda” en “Mijn blauwe periode”, beiden hier gratis te zien op YouTube:
Popaganda
https://www.youtube.com/watch?v=I6vmdruQg5E&t=
Mijn Blauwe periode
https://www.youtube.com/watch?v=KJYg4iKdPbY&t=
De tweede show heeft ook op Netflix gestaan.

Na jarenlang hoofdredactie te hebben gedaan voor het Tv programma Dit was het nieuws, zette Stefan het comedy collectief Klikbeet op om sketches mee te maken. De andere vaste leden zijn Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel.

Volg hier het kanaal van Klikbeet:
https://www.youtube.com/channel/UCqWD-SERx4BjLJ9913ePOIw

Sinds 2018 is Stefan ook vaste columnist bij NPO radio 2 Spijkers met koppen, gepresenteerd door Felix Meurders en Dolf Jansen. Die columns worden ook op dit kanaal gepost.
Ben je echt die hard fan, misschien vind je dan Radio Zonder Handen leuk. Dat was een soort radio versie van Klikbeet voor NPO radio 1 en later 3. Op Spotify is onze best of cd te luisteren. Klik daarvoor hier:
https://open.spotify.com/album/0wOwUFEifkjOJY8AFYLzRN?si=AU6UITfWTiqJ0NYLbPSXIw
Wekelijks stand up Stefan nog. Voornamelijk in Toomler, maar ook in bijvoorbeeld Club Haug in Rotterdam of andere plekken die tof zijn. Binnenkort wil hij weer een theatershow gaan maken, maar hij wacht de Corona ontwikkelingen effe af.

Voor meer info en boekingen of pers mail:
Kantoor@comedytrain.nl

28 reacties

 1. Als jij je wil vergelijken met Robert Jensen amai die heeft op nog geen onder half jaar meer dan 100k abonnees en jij bent al meer dan 9 jaar bezig op YouTube en heb nog maar 8000 abonnees ik durf wedden als Jensen 9j bezig is heeft hij er meer als een miljoen. Stop met dromen.

 2. Wat slim bedacht, zeg! Theater is dood, wat mooi uitkomt, want je hebt toch geen talent, dus ga je je proberen op te trekken aan Jensens succes door hem net als vele andere coronamietjes dik te noemen, hij kan tenminste nog aan zijn gewicht werken, jij niet aan je lelijke kop. Natuurlijk zal het Jensen ook om het geld te doen zijn met zijn t-shirts, maar denk je nou echt dat Mark Rutte zich oprecht zorgen maakt om de gezondheid van 80 plussers die zonder corona ook wel dood zouden gaan aan elk andere longaandoening?

 3. Je tactiek werkt. Ik kende je niet totdat youtube een filmpje aanraadde. Moest enorm lachen, je humor is echt goed. Ben ik dan je eerste echte youtube-volger? 😁

 4. “En andere namen die klinken alsof ze uit een infantiel kinderboek zijn weg gelopen” 😂😂😂 geweldig…STEFAN POP…😂😂😂

 5. Na je andere video kwam ik hier puur voor de comments! Jensen de vleesgeworden messias voor op hol geslagen rechtse internet gekkies.

 6. sukkel je bent niet grappig je maakt anderen belachelijk terwijl je zelf niks voorsteld . jensen heeft de eerlijke waarheid het verhaal wat klopt en dat zal vroeg of laat ook blijken . wat zielepieten altijd doen is leedvermaak over anderen. zegt meer over henzelf dan over wie er gepraat word .. 🙂🙄🙄

 7. U kunt niet in de schaduw staan van ROBERT JENSEN Probeer op je eigen benen te staan en gebruik niet Robert Jensen om jezelf op te hemelen dat is dom en zwak. Was geïnteresseerd in uw youtube maar haak af. ROBERT JENSEN , HET ECHTE GELUID https://jensen.nl/

 8. Ik weet nou waarom ik zo weinig naar het theater ga, das om extreem linkse antifa figuren zoals jij niet te hoeven zien en horen.

 9. Wat ben jij een sukkeltje zeg, ja zelfs het woord sukkel is nog te groot voor je.
  Ik ben open je video gaan bekijken, want hey, zo ben ik, maar ik heb nog niet eens 1 lachspier kunnen ontdekken die je leuk of grappig vond.
  Het is eerder wat gespartel van een verdrinkende trol, compleet kansloos.
  Veel succes met je leven verder, dit was de eerste video die ik van je gezien heb en meteen de laatste vrees ik.

 10. Ik heb mij de hele dag al kut gevoeld en zag het echt niet meer zitten en deze video heeft mij een glimlach bezorgd, dankjewel Stefan Pop

 11. Ga jij jezelf nu serieus met Jensen vergelijken? Je bent nog nat achter je oren stumperd. En grappig is het al helemaal niet🖕😡

 12. Bedoel je dat Robert Jensen liegt of wat? Het zijn wel die klote politiekers die altijd hebben zitten liegen & nu de China dictators zitten uithangen! Ik hoop dat je dat niet bedoelde?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *