18 reacties

 1. Familie van van mij trombose na vaccinatie. Dokters staan haar niet bij in erkennen als bijwerking. Veel bijwerkingen worden niet gemeld of gedocumenteerd doordat artsen zwijgen! Wordt de eed van hippocrates overruled door pandemie protocollen? Veel artsen die zich in diens stellen van die vaccinatie farmaceuten en bijwerkingen kosten wat het kost willen weggehouden bij het publiek! Enkel de positieve gevallen worden aangehaald! Propaganda, onwetenschappelijk en een verrot medisch systeem!

 2. Steeds meer landen stoppen met vaccineren omdat het niet veilig is. Wake up aub! Zeggen ze ons nu werkelijk dat 7,8 miljard mensen in de wereld gevaccineerd moeten worden voor een 'virus' dat 99,99% van de bevolking niet doodt? Dat zou totaal belachelijk zijn. De negatieve bijwerkingen van de vaccins zullen meer mensen doden dan het 'virus' zelf…..! Wat is de werkelijk reden dat er zoveel mensen een injectie moeten krijgen??? En daarnaast durven ze ook nog te zeggen dat je niet beschermd bent als je de injectie neemt!
  Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus. Bovendien is er Ivermectine een zeer goed medicijn tegen de Covid.

 3. Nou, heb de 2de helft ook gezien. Ik kan concluderen dat je alles behalve objectief bent, want je bent het aan het promoten en maakt mensen die terecht kritisch zijn belachelijk. En ik kan je vertellen dat je bijwerkingen lijst alles behalve volledig is. De meest voorkomende bijwerking met bv het Pfeizer vaccin is een ernstige allergische reactie die vrij veel voorkomend is en nog meer ernstige bijwerkingen mis ik op je lijst.

 4. Beste Ivar, ik vind het een beetje gevaarlijk wat je doet. Ik begrijp dat een behoorlijk publiek jouw volgt en je hen binnenkort gaat informeren over het vaccin en dat je dit objectief doet. Ik ben nu op de helft van deze presentatie en ben al direct geschokt dat je beweerd dat deze vaccins goedgekeurd zijn! Dat is absoluut niet waar! Ze zijn TOEGESTAAN onder voorwaarden! En het onderzoek loopt nog 2 jaar. Wij, de bevolking, zijn de proefpersonen zonder dat we hierover geïnformeerd worden. Ik hoop dat als jij jongeren gaat overtuigen om dat vaccin te nemen dat je ze wel van ware informatie voorziet. Als je echt mensen objectief wil informeren en een weloverwogen keuze wil laten maken, dan verwijs je ze naar de juiste sites hiervoor waar mensen de onderzoeksresultaten kunnen inzien, de ingrediënten, de bijwerkingen en dus ook dat deze vaccins allemaal nog in experimentele fase zijn. Besef dat je mede verantwoordelijk bent als het blijkt mis te gaan met mensen, wat dus nog allemaal moet blijken uit het onderzoek. Lees anders even het onderzoek uitgebreid eerst zelf op cbg-meb.nl voordat je je op dit ijs begeeft. Ik kijk uit naar je interview met Clarice binnenkort. Ik hoop dat je die kwetsbare groep niet van misleidende of valse informatie voorziet. Ik vindt dit overigens van alle artsen en wetenschappers de verantwoordelijkheid. Net als dat je bij je paracetamolletje nog steeds op de bijsluiter wordt gewezen, vindt ik dat dit met een experimenteel vaccin al helemaal moet!

 5. De vaccins AstraZeneca worden bijna niet meer geleverd door problemen met de productie.

  Als dat zo doorgaat is de corona dadelijk net als de varkensgriep vanzelf verdwenen wat natuurlijk niet de bedoeling was.

  Gelukkig kunnen we dadelijk weer overgaan naar de andere ramp of `Killer` namelijk de `verschrikkelijke` klimaat crisis.

  Door een zeespiegel stijging van 60 meter de komende 20 jaar kunnen we nu beter deze zomer aan een avondklok beginnen om 7 uur `s avonds en voor 9 uur naar bed gaan in de hoop dat we op die manier de planeet nog kunnen redden!

 6. Voor een leek is dit verhaal veel te technisch en langdradig. Ook te medisch. Uitleg over het waarom van vaccinatie, kort en duidelijk, was in deze fase waarin het vaccineren van start gaat. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat de spreker zichzelf graag hoort praten maar niet beseft dat men afhaakt bij dit veel te lange betoog

 7. Graag zie ik een volgende webinar met meer historische info over vaccinaties. Het lijkt me heel boeiend en zal uiterst informatief zijn voor sceptici

 8. Heel boeiende en zeer heldere uitleg op een rustige toon. Het blijft als leerstof een heel moeilijk onderwerp om zodanig te vereenvoudigen dat een ieder begrijpt hoe het in elkaar zit. Complimenten.

 9. Fijn, deze uitgebreide info. Dit helpt begrijpelijk maken wat we kunnen verwachten. Wel nog een vraagje: bij de vaccincritici wordt vaak gesproken over de hulpstoffen die met het vaccin ingespoten moeten worden. Dat heb ik gemist in deze uitleg. Zijn er geen hulpstoffen? Of toch wel? Zo ja, wat kunt u daarover zeggen?

 10. Sorry vriend je geeft aan geen banden te hebben met deze fabrikanten generlei wijze, maar je video zit vol met zaken met copyrights, of je hebt toestemming van de eigenaren en daarmee heb je dus toch een band, of de copyrightwaakhonden liggen te slapen en ben jezelf aan het profileren met zaken die je eerst moet aanvragen om te gebruiken. Overigens hoor ik heel veel vergelijkingen die helemaal niet evident vergelijkbaar zijn. Griep kun je bijvoorbeeld niet vérgelijken met de pokken.

 11. OPflikkeren met deze in alle haast onder druk van de concurrentie gefabriceerde troep door de bio-tech-maffia. Wéés niét zo’n typisch pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés: financiële motieven is gemaakt is levensgevaarlijk. Binnen een jaar al zullen wat mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoals verkleurende nagels, bulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gek niet bedenken wàt allemaal, maar welke in ieder geval niéuw zullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het voor iedereen nieuw is en wij het óók niet weten mag u de aandoening zélf een naam geven”. En als je zo’n pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero” bent maakt dat álles weer goed toch?

 12. Als men niet met de oudste en de zwaarst gehandicapte begint dan heb men bloed aan de handen, zo simpel is het !
  De besmetting graad van gevaccineerde is nog ongewis, dus dat argument houd geen stand.
  En de distributie is ook geen argument.
  En er valt nog veel meer over te zeggen, maar heel weinig positiefs.

 13. Aandacht voor de vele bijwerkingen van het HPV vaccin was een consumenten programma voor nodig. Bronnen https://youtu.be/TVJM19buuwc en https://youtu.be/brAqZx3d_Cw Het is vaak voorgekomen dat het HPV vaccin Chronische aandoeningen, allergie ontwikkelingen zelfs auto-immunziekte. Sterker nog de Gezondheidsraad keurde het vaccin niet goed! Desondanks werdt er alsnog gevaccineerd. Hierdoor kreeg je de horde moeders die zich niet gehoord voelden door de verantwoordelverantwoordelijke farmaceuten waarvan de dochters ziek zijn geworden! Een overhaaste covid19 vaccinatie is onverantwoord!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *