Afl.59 – Het Vaatstra complot

De bizarre confrontatie tussen ‘onderzoeksjournalist’ Micha Kat, privéspeurneus” Wim Dankbaar en 2 rechercheurs die de Vaatstra moordzaak serieus onderzochten. Volgens Kat en Dankbaar zijn politie en justitie betrokken bij een complot, waarbij de daders om politieke redenen bescherming zouden krijgen. Dit baseren zij op diverse getuigenverklaringen en complotverhalen die zij tijdens hun onderzoek zijn tegengekomen. Volgens de rechercheurs zijn Dankbaar en Kat stakkers.

Met het vaststellen van het DNA profiel en de bekentenis van Jasper S. is er nu voor eeuwig een einde gekomen aan de discussie wie Marianne Vaatstra om het leven gebracht heeft. https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Marianne_Vaatstra

19 reacties

  1. Als wij nou zeggen dat het niet interessant is , dan is het niet interessant. Je zou gaan lachen als het niet zo'n serieus onderwerp was waarop nogal laconiek op wordt geacteerd. Wat een trieste lui, om na ruim 10 minuten weg te wezen. Dat was zeker de opdracht. Goed om ff die koppen erbij te zien.

  2. na 1:10 gehoort van de video heb je al genoeg gehoort en besef je je al dat er niks concreets word gezegd … ik herken de stem van het verhoor filmpje van wim dankbaar van de agent … hier zit zo veel meer achter … hoe verder je zoekt hoe gekker je word ….

  3. Klinken als de types die altijd een tegencomment hebben op revolutionair online wat een loosers.
    Niet interessant of verboden terrein!!!

  4. Nog vreemder is een uitzending van rtl waarbij ze paragnosten er bij gehaald hebben die het verhaal van het azc beschrijven met het type auto en kleur, en het dader profiel van de asielzoekers die voor ze verschijnen in dat visioen, en pas later komen de journalisten in beeld die tot dezelfde conclusie komen met azc daders en die nu als gekkies zijn weg gezet,

    want als overheid die alle macht heeft kun je van iedereen wel een zondebok maken en valse dna verklaringen laten uitgaan als je agenda in gevaar komt of als je daders wilt beschermen om wat voor reden dan ook….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *