Afgelopen maand was echt een knetter dure maand

Kijk deze kleine man de economie spekken dan! *F in the chat voor Willeke

Ontvang mijn nieuwsbrief (inclusief boekentips):
https://www.percytienhooven.com/updates/

Donatie pagina (ook crypto):
https://www.percytienhooven.com/donatie/

Mijn website:
https://www.percytienhooven.com

Insta:
https://www.instagram.com/percytienhooven/

Bol.com affiliatie linkje:
https://bit.ly/2AIUeyG

CHEERS!
Percy & Iris

26 reacties

 1. Hรฉ Percy! Allereerst: The mask singer… LEUK JOH!!! Nie zo afkraken jochie ๐Ÿ˜‚ En ten tweede, ik ben fondsenwerver van beroep. Jawel dat is een beroep. Vanuit kantoor werf ik donateurs voor verschillende goede doelen waaronder het Rode Kruis. 85 procent van jouw geld gaat daadwerkelijk naar het doel. De rest gaat naar overige kosten. Waaronder naar mij, ik moet ook betaald worden. Maar ook naar bijvoorbeeld de reclames die je ziet etc. En natuurlijk ook naar de directeur. Het is dus maar 15 procent van jouw donatie wat voor overige kosten gebruikt word. En waar geef ik mijn geld aan uit. Aan mijn honden en aan de 20.000 hobbies die ik heb ๐Ÿ˜‚

 2. Hey Percy dat programma wat je zei in het begin is hier in Belgiรซ 2x 1 keer in Vlaanderen en 1 keer in Walloniรซ en alle landen hebben dat programma je kunt het vergelijken met Belgium got talent is in Nederland ook he en andere landen.

 3. Ik realiseer me nu hoe simpel het voor mij is: ik geef niets uit. Ik heb 35 euro pw uit te geven aan boodschappen, medicijnen en invalidentransport. Blijft niks over. Ik ga ook niet naar verjaardagen, want ik kan geen cadeau kopen. Mijn laatste kledingaankoop was een t-shirt van de band Dubioza Kolektiv, in 2019.

 4. ik gebruik een app wallet en daar ga ik altijd handmatig mijn inkomen en uitgaves ingeven zo zo sta ik bij elke uitgave even stil en kan ik in de app aanduiden of ik die het waard vond of niet, heel handige app want ik krijg ook heel wat insights enzo, app heet wallet

 5. De rabobank app houd alles bij automatisch. Ik hoef dus niet alles te noteren per keer gelukkig! Zie je mail soon gr Straisnici

 6. Serieus pik hoe jij verhalen verteld geweldig gewoon. Maakt denk ik geen kloot uit wat jij verteld het is altijd interessant. Moet je wat mee doen man. Misschien als spreker op het podium of een vlog kanaal ๐Ÿ˜

 7. Eigenlijk is het diep triest. We zitten zelf diep in de shit. Gezogen in een deepstate.
  Die 100 Euro had je beter in het Nederlandse verzet kunnen steken.

 8. Yo Perc wanneer gaan we weer met zn allen starlink kijken? Het verbaasd me trouwens dat niemand lijkt te weten wat het is.. ๐Ÿถ groetjes uit Aalsmeer โ›ต๏ธ

 9. We hoeven de aarde helemaal niet zo vreselijk te vervuilen, maar we worden gedwongen door de elite die ons in slavenstand willen houden. Zoek maar eens naar; Tartarian energy. We hoeven ook niet te vliegen, want er bestaat al jaren een supersnelle ondergrondse trein die je in 20-30 minuten van de west-kust naar de oost-kust kan vervoeren voor een kostprijs van 1 dollar. We worden al eeuwen gigantisch voor de gek gehouden! Nu in een zgn. corona-crisis terwijl we ziek gemaakt worden door vergiftigingen, stress en elektromagnetische straling. Ga maar eens onderzoeken wat exosomen zijn! En ik geef de volgende overlevingstips mee; Laat je nooit testen voor corona en neem ook geen vaccins meer, beperk het gebruik van draadloze technologie, draag geen mondkapje en laat je niet bang maken. Kom op voor de vrijheid, we staan op het punt om het te verliezen! We kunnen de waanzin stoppen door er massaal niet aan mee te doen. En knuffel zo veel mogelijk, want dat verhoogt je weerstand echt! Is toch een positief bericht, of niet? Love, peace en cheers!

 10. Dat programma waar je het over hebt heet 'Masked singer' en komt oorspronkelijk uit Zuid-Korea. Nederland heeft concept van hen overgenomen. In Zuid-Korea zijn ze nu bezig met seizoen 18 ofzo ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *