Actiejournaal week #31 – Sanne van Beek met Michel Reijinga

In het wekelijks terugkerend Actiejournaal spreekt Sanne van Beek met Michel Reijinga.

Deze uitzending staat geheel in het teken van ‘Samen voor Nederland’ dat plaats zal vinden op 5 september 2021. Een groots initiatief van meer dan 40 organisaties, waaraan ook Café Weltschmerz en jongerentak Weltschmerz Next zich verbonden hebben. Michel Reijinga, oprichter van de organisatie Nederland in Verzet, is één van de initiatiefnemers van dit grootse project.

Wil je Nederland in Verzet steunen?
Ga dan naar https://nederlandinverzetshop.nl

Donaties kunnen naar M.Reijinga, NL54ABNA0511175426, o.v.v. DONATIE

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

22 reacties

 1. In de Canadese provincie Alberta komt een einde aan de mondkapjesplicht, verplichte quarantaine en testen bij klachten. Dat gebeurde mede dankzij de inspanningen van vrijheidsstrijder Patrick King. Hij nam het op tegen de machtige overheid van Alberta en won.
  King kreeg in december vorig jaar een boete van 1200 dollar wegens het overtreden van de coronaregels. De Canadees vroeg de overheid vervolgens om te bewijzen dat er sprake is van een pandemie en dat Sars-CoV-2 bestaat. In de rechtbank zeiden de advocaten van Hinshaw dat King had gevraagd om bewijs dat ze niet konden leveren. Met andere woorden: ze hadden geen bewijs voor het bestaan van Sars-CoV-2 oftewel corona. King zei dat de mond van de stenograaf openviel van verbazing toen dit ter sprake kwam.
  Ze doen het in hun broek

  “Nu weten we wat ze ons aandoen. We hebben het zwart op wit. We hebben het bewijs,” zei de Canadese vrijheidsstrijder. In de rechtbank zei hij dat hij mensen gaat leren wat ze moeten doen. “Ze doen het in hun broek. We hebben het fundament gelegd voor duizenden rechtszaken.”

 2. Top Michel alvast heel veel sterkte en beterschap met je a.s. operatie en hopelijk ben je weer snel de oude!

  PS: De mensen die zo nodig zeuren over deze dag.. Die weten niet wat er allemaal bij komt kijken. Ik weet zeker dat deze dag op 5 september super gaat worden!

 3. Ik heb er ZOVEEL zin in. Ik word ook zo vrolijk bij het opnoemen van de namen van al die groepen. Iedereen een individu, maar samen sterk, precies waar we denk ik ook allemaal voor staan.

 4. wtf wil je nu bereiken met 50000 mensen? zelfs al zijn het er een miljoen!
  Daar zullen de zetels in de 2e kamer echt niet van schrikken ,sterker nog ik ben heel erg bang dat als er 50000 mensen bij elkaar komen om zich tegen de nutteloosheid van onze overheidsdaden uit te spreken dat ze nog wel eens met ze alle op een apparte lijst komen te staan voor de overheid.
  En bedenk je dan eens dat er alleen al in europa bijna 10000 gevangenissen zijn.
  Ik kan alleen maar hopen dat iedereen in de komende paar jaren gaat bedenken wat hij of zij kan betekkenen voor zijn naasten, want ow ow wat geven we veel om onze vrijheid, maar wat zou jij kunnen doen voor iemand die nog niks gelooft van wat er in de alternatieve media allemaal wordt besproken.
  En dan heb ik het niet over keihard schreeuwen dat je vrijheid en democratie wil en liefde wilt.
  Liefde geef je en als je geluk hebt , krijg je vanzelf liefde terug.
  Zo veel mensen hebben nog nooit een poging gedaan om zich in een ander te verplaatsen en hun empatische vermogens te trainen alleen daarmee kunnen wij mensen elkaar leren te begrijpen.
  Zonder empatie zijn we kansloos als samenleving.
  PS: ik denk dat we nog wel 12 maanden vanaf nu(05-08-2021) te maken zullen hebben met maatregelen die WIJ nooit zullen begrijpen, tenzij de maatschappij gaat begrijpen wat QUALY,S zijn en dat dat de maatstaaf is voor de overheid om alle berekeningen op los te laten waar ze dan vervolgens hun beleid op baseren.
  Met de best bedoelde vriendelijkheid van een medebuger.

 5. Gooi echo opzij en accepteer elkaar. Wij.zijn allemaal volwassenen. Praat met elkaar. Het gaat niet om jouw club maar om het doel. Dus geen ruzie!!

 6. Fredje gaat een twitter accountje opzetten, speciaal voor de gelegenheid. Dan kan ik wat harder schreeuwen! ☺️ Dit is geweldig mensen en keihard nodig. Ik hoop dat er een miljoen mensen naar Amsterdam komen!!!

 7. actie week? begin dan maar eerst met het weghalen van de bloedklonten van de corona gevaccineerden. Frontline doctors in de VS hebben in 65% vd gevallen bloedklonters geconstateerd.

 8. Maar als je eenheid wil uitstralen moet je toch juist niet allemaal een totaal ander logo hebben?

  Misschien een algemeen logo ontwerpen die men dan bijvoorbeeld allemaal op dezelfde afstand vlak boven het eigen logo vastzet?

  Zodat iedereen meteen ziet waar jij bij hoort.

  Iets met een paraplu waar alles onder valt.

 9. Kan iemand mij vertellen via welke Telegram en of Facebook groepen we meer en op tijd te weten komen mbt 5 september? Of ook café Weltschmerz in de gaten blijven houden?

 10. Ze wachten wel tot al die gevaccineerden en getesten terug zijn van vacantie . .snap niet helemaal waarom! daar heb je toch niets meer van te verwachten . Lijkt mij . Die hebben hun keuze al gemaakt . Meelopen met wat er verlangt wordt testen en vaccineren .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *