Aboutaleb krijgt eerste prik en wil 'idiote tegencampagnes' van tegengeluid voorzien

Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb krijgt vandaag zijn eerste prik met een coronavaccin. Dit als startschot van de lancering van een uitgebreide vaccinatiecampagne in de Maasstad, zo vertelt hij in Goedemorgen Nederland. De campagne, die in samenwerking met het Erasmus MC en huisartsen is opgezet, moet een tegengeluid bieden tegenover de groepen mensen die complottheorieën verspreiden over vaccinaties.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Maak nu het verschil. Het telt. Word lid. Klik hier: https://www.steunwnl.tv/

24 reacties

 1. Ik wordt een beetje moe van Aboutaleb de moraalridder die werkelijk alles en iedereen belachelijk maakt die een kritisch geluid laat horen .

 2. Nou, niet iedereen die kritisch is, gelooft niet die verhalen over Bill Gates. Niet iedereen die tegen de vaccinatie is, is dat op idiote gronden. Er zijn best wel goed doordachte redenen waarom iemand aan deze oplossing twijfelt. Of aan het hele verhaal rond Corona twijfelt.

 3. Een eens zo integere man, valt nu ook voor het grote GELD!!!!!
  Duidelijk geval van hopeloosheid!!!! Ze weten niet meer wat ze moeten doen door BEWUST verkeerde voorlichting die ingefluisterd word door KLAUS SCHWAB en consorten.

 4. Een chip geloof ik niet, wel geloof ik dat kritische geluiden er mogen en moeten zijn. Iedereen maakt zijn of haar eigen keus en dat is toch alleen maar goed? We zijn toch een land waar we tolerant en verdraagzaam zijn?

 5. dus mensen die een tegen geluid geven en er over nadenken zijn volgens aboutelebje idioten??? dit zegt veel over dit soort domme en niet verder denkende mensen. in plaats van mensen die anders over iets denken te proberen te begrijpen ga je ze uitschelden, denigreren, apart zetten, niet serieus nemen, hun geloof of denken minachten enz…. als ik dit zou zeggen over aboutalebje zijn geloof, let wel geloof, dus niet onderbouwd, en de koran als dit van alles aangeef, dan is de wereld te klein want dat mag niet, en dan hebben wij het over GELOOF, dit is als je het zelfde denkt dat je zou kunnen vliegen en je na het springen van een flat dit denkt dat je vliegt, maar het is gewoon vallen, de domheid die hierin verschuil gaat is zo malotisch en lachwekkend dat je mensen als aboutalebje in bescherming moet nemen…. anderen dus als idioot uitschelden terwijl je zelf in domheid gelooft van duizenden jaren, is zo beperkt dat je totaal geen recht hebt om over anderen te oordelen.

 6. Deze pipo is een Bildenberger! Als CORONA zoooooooooooo dodelijk was dan waren de Elite Allen als eerste geent! Enkeltje HEL voor allen!

 7. Dat zal dan wel een zoutoplossing zijn! Want de soep aan brokstukken (prionen) RNA moleculen die op langer termijn ziekten veroorzaken zal je toch niet nemen? Hoe vaker je wordt ingeënt, hoe meer je van die substantie naar binnen krijgt. Hoe zieker, hoe dodelijker.
  God heeft alle recht, niemand anders heeft het recht om het leven van anderen spoediger te beëindigen.

 8. Tja, waarom denk je dat er zo'n tekort aan micro chips is? Alle capaciteit is natuurlijk gegaan naar het maken van de vaccins. Lol 🤣 Als je wilt dat mensen zich laten vaccineren dan kan je beter zorgen dat mensen zonder vaccin niet op vakantie kunnen naar het buitenland. Dat werkt een stuk beter dan een campagne met Aboutaleb. Welke jongere zit daar nu op te wachten?

 9. Onveilig vaccineren….zonder handschoenen en nogal dicht op elkaar. Zo krijg je corona op en priklokatie. Moet toch niet gekker worden.

 10. Bill Gates liegt nooit massa dooie mensen en een dikke vette pot vol miljarden door vaccinaties alweer binnen gehaald. Well done budy well done ..

 11. weet u wat ook heel belangrijk is burgermeester? het behoud van de RAZ (RECREATIEOORD HOEK VAN HOLLAND: ROTTERDAM AAN ZEE) voor de gewone arbeider zodat niet weer het grote geld het van de gewone burger wint

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *