17 reacties

 1. Zit nog steeds te wachten dat een politiecommissaris eens zijn verhaal komt doen. Zo'n iemand moet toch ook een geweten hebben of…..

 2. Heeft allemaal geen zin.
  Ze zijn allemaal afhankelijk van hun baan.
  Want iets anders kunnen ze nooit meer gaan doen.
  Dus daarom spreken meestal ex. Politie, ex soldaten, ex artsen ex noem ze maar.
  Wat heeft 't voor een nut.
  Zeg 't mij maar!!

 3. Zo maar een theorietje, vanaf januari vrijwillig vaccineren. 50% zal weigeren, Pandamic 2 komt (woorden van Bill Gates) en 30% sterft hieraan, de complotdenkers krijgen de schuld voor zich niet laten vaccineren. Eng dit heel erg eng!

 4. De meeste BN'ers zijn bang hun populariteit te verliezen en dus hun inkomsten bij de omroepen en houden laf hun mening voor zich, ze hopen dat als het veilig is weer flink te kunnen cashen en dat de meesten ze weer omarmen, eigenlijk zijn het laffe types die meehobbelen in de richting waar ze het meest verdienen veelal de msm club die de angst verspreid.

 5. De eed is niks waard.
  Ik ben slachtoffer van ernstige fraude gepleegt door en officier van justitie en rechter een reclassering medewerker en eeen advocaat. Ik kan dit bewijzen. Alleen de mensen in kwestie liegen kei hard. Wijzigen documenten in hun voordeel. Stellen rapporten op vol leugens en dekken mekaar allemaal. Vieze corrupte criminelen. Georganiseerde misdaad bij rechtbank Haarlem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *