Aanranding door de Rechtbank Amsterdam dag 2 – proces Micha Kat deel 0

— gaat verder op https://www.youtube.com/watch?v=86QUM_sxGiM
Vandaag was het proces van Micha Kat tegen de Staat der Nederlanden. Ik was daar op zijn uitnodiging. Micha Kat heeft het aan de stok met de Staat der Nederlanden vanwege zijn berichtgeving over Joris Demmink. Ik had me vandaag netjes aangekondigd bij de persvoorlichter maar die wilde me niet toelaten. Ik heb het recht om elke interactie met vertegenwoordigers van de Staat der Nederlanden op video vast te leggen. Ik ben een souverein mens, en heb mijn souvereiniteitsverklaring naar het Nederlandse staatshoofd, Willem-Alexander van Amsberg, gestuurd. Als souverein mens heb ik dezelfde juridische onschendbaarheid die Willem-Alexander van Amsberg ook heeft. Helaas kenden deze geuniformeerde vertegenwoordigers van het staatshoofd de wet niet. Toen zij mijn eigendommen gingen stelen heb ik in total vijf van hen onder arrest geplaatst. Ik had dat recht omdat ik de hoogste autoriteit was die op dat moment in de rechtbank aanwezig was. Zij weigerden zich naar de officier van justitie te begeven. Toen ik een agente aansprak op haar ambtseed, schond zij deze door te wijgeren mijn veiligheid te beschermen. De agent waarvan ik al had geconstateerd dat die mentaal niet vermogens was te begrijpen waar hij mee bezig was, zag wat zij deed en probeerde de misdaad te verbergen door de camera te stelen. Ik liet de camera door de rechtbank sealen in een sealbag omdat de corrupte agenten mijn telefoon wilden laten wissen. Kort daarna werd ik door deze (door mij uit hun functie ontheven) burgers aangerand en ontvoerd.

4 reacties

  1. Vreemde vogel, vreemde ideeen Souverein mens… Betekent niks. Je bent onder de Nederlandse wet wanneer je in Nederland bent.

    Stop mensen lastig te vallen met je vreemde ideeen. Alhoewel, een beetje lachen is niet slecht voor de gezondheid.

  2. Wat een verschrikkelijke nare mensen heb je toch op deze aarde als de Nederlandse wetten en regels je niet bevallen ga je toch lekker weg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *