Aanhouding Micha Kat 20-12-2012

Aanhouding Micha Kat 20-12-2012

Tijdens de productie van dit filmpje hadden we geen enkel idee over de reden achter deze plotselinge arrestatie van Micha Kat. Achteraf bleek dat hij het etentje in Nieuwspoort, waarop hij ons vlak voor deze arrestatie had getrakteerd, niet had betaald. Nadat wij het restaurant hadden verlaten heeft de bediening direct de politie ingeschakeld. Zoals in het filmpje te zien is kwamen we niet ver en is Dhr.Kat vrijwel direct in de kraag gevat. Voor de camera speelt hij de vermoorde onschuld!

….Is dit de arrestatie van een onschuldige maar iets opstandige journalist, of zit hier een dieper complot achter? Feit is dat Dhr.Kat in het verleden al eerder een slechte naam heeft opgebouwd in Nieuwspoort, nadat hij in beschonken toestand besloot om heel de trap onder te urineren. Wellicht was dit gewoon een soort mislukte onschuldige poging van Dhr. Kat om te laten zien dat hij ook schijt heeft aan dit politieke debatcentrum dat gevestigd is in het 2e Kamergebouw. http://www.nieuwspoort.nl/over-nieuwspoort/

Micha Kat heeft deze aanhouding dus gewoon zelf in scene gezet en speelt voor de camera de vermoorde onschuld. In feite is deze man gewoon een bedrieger en een oplichter.

In het bovenstaande filmpje hoor je me verklaren over de gebeurtenissen bij het kantoor van Korver en van Essen. Ook in deze situatie speelde Kat de vervolgde journalist, terwijl later bleek dat hij vooraf allerlei vreemde telefoontjes naar het kantoor waren gepleegd. Kat heeft deze situaties dus opzettelijk gecre√ęerd en ik was zo dom om het nog voor hem op te nemen ook!

Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien?
Abonneer jezelf op ons youtubekanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Bezoek het blog
https://www.jdtv.nl

Voor commercieel gebruik van dit beeldmateriaal is toestemming nodig.
©JDTVproducties

Een reactie

  1. Ik zeg af en toe tegen me zelf dat de vrijheid van meningsuiting gewoon niet meer bestaat en over 10 jaar is het hier netzoals in Noord-Korea gewoon dictatuur.Ik heb vaarwel gezegd tegen het Nederland dat ik heb gekend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *