83 jarige vader wil liever dood dan leven in corona quarantaine!

Mary en Anja Brokken trokken aan de bel. Hun vader is 83 jaar en zit al ruim 3 maanden gevangen in een verpleegtehuis. Ben Brokken leidt aan Altzheimer en mist zijn dochters ontzettend. Al die tijd geen knuffel en fysiek contact. Pas sinds kort zien ze elkaar achter een glazen deur maar nog steeds geen aanraking of zoen. En dat heeft er toe geleidt dat Ben nu geen zin meer heeft in het leven en hoopt dat hij morgen niet meer wakker wordt. Mary en Anja zijn verdrietig en schreven een prachtig gedicht op basis van een “Altzheimer” gedicht van Youp van t Hek. Ze vroegen mij om hulp om onzichtare zichtbaar te maken. Het verborgen verdriet van vele hoogbejaarden in isolatie. Mary en Anja willen hen een stem geven middels hun vader. Hun geliefde vader die door dit kabinet en het RIVM in ‘zogenaamde’veiligeheid wordt gesteld, terwijl de 83 jarige het virus totaal niet vreest.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

27 reacties

 1. Goed dat je dit laat zien, dit wordt niet op de tv laten zien.. als we meer van deze verhalen krijgen te zien snappen de andere mensen die klakkeloos alles volgen van rutte en de jonge dit ook en worden ze hopelijk ook wakker.. vrijheid blijheid.. dit is onderdrukking.. ik vind het zo sneu en zo zijn zij niet alleen.. iedereen zou en moet zelf kunnen beslissen over zijn leven en hoe zij daar invulling aangeven..

 2. Endless talking talking talking.
  And the idiocy and stupidity of measurements taken by governments about a common flu and forced upon the world population is unbelievable.
  It has to stop now otherwise you might lose your freedom.
  Every individual has to revolt.
  Shake hands come together open your businesses. They can't arrest millions of people who don't comply .Fight for your freedom or otherwise no traveling without vaccinations or shopping and so on.
  Every individual has to take action.
  Concerned global citizen

 3. at 1:20 minuten. NEE, DE VRAAG IS NIET OF JE OP MANIER A OF B MET BEJAARDEN MOET OMGAAN. DE VRAAG MOET ZIJN: IS ER UBERHAUPT WEL EEN VIRUS. EN HET ANTWOORD IS: N E E E R I S G E E N V I R U S .

 4. weer hetzelfde als de vorige video. TOTAAL GEEN TEGENSPRAAK TEGEN DE ONZIN DIE NAAR VOREN KOMT. HET LIJKT WEL EEN MOOI VERPAKT REKLAME VIDEOTJE.
  OM MISSELIJK VAN TE WORDEN. NET ALS WELTSCHMERTS, QUERDENKEN, WIM ENGEL EN VIRUSWAANZIN. en nog iets: waar halen ze al het geld vandaan om dat te doen? en nog iets anders: wie weet echt iets van deze mensen, van hun verleden en hun hobbies? wie het weet mag het zeggen, of beter nog, laten ze het zelf zeggen.

 5. Voor het eerst dat ik huil van een filmpje over de Corona situatie. Puur omdat ik probeer mij sterk te houden.
  Maar sorry……dit is mij niet gelukt. In en in triest! Onder de gordel maatregelen. Dat er zulke gemene mensen bestaan, Gatverdamme!!!

 6. God heeft mensen een vrije wil gegeven. Deze wordt ons nu ontnomen door mensen die geen flauw benul hebben wat nu echt belangrijk is in het leven!! Dit is onmenselijk.

 7. Wat een slappe hap. Ik heb mijn schoonmoeder van 87 gewoon in huis genomen. Moet iedereen gewoon doen. Betaal de rekening van het verpleeghuis niet meer. moet je zien hoe snel ze bij je zijn. Kom nou verdomme in opstand en niet alleen met woorden.

 8. Mijn hart huilt en alle liefde en licht naar de mensen geraakt; direct of indirect door dit vieze onmenselijk totalitaire beleid # vieze vieze verraders die dit op kerfstok hebben

 9. De schuldigen van dit beleid van hoog tot laag zullen branden …
  het karma van de volgzame schapen en uitvoerders van dit inhumane beleid zullen ook kosmisch krijgen wat ze toekomst

 10. waarom halen mensen hun ouder daar niet weg als ze enigszins ruimte hebben, met het geld dat naar de zorginstelling gaat kan je dan minder werken en er is ook gratis verpleeg en zorghulp mogelijk(toch in België)

 11. Nee hoor het maakt allemaal niets uit hoeveel video's je maakt, de politiek kijkt alleen naar statistieken en cijfertjes.
  Wat je wel bereikt is dat je door de politie wordt gezien als oproerkraaier en dat je een gevaar bent voor het overheidsbeleid.
  https://youtu.be/trZuled8Mhk
  Ik ben bang dat dit alleen maar erger zal worden en dat mensen dit een ander geluid laten horen uiteindelijk worden opgepakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *