71 jarige neergeknuppeld! ”Demonstreren is een recht”, zei Femke Halsema op tv.

71 jarige neergeknuppeld! ”Demonstreren is een recht”, zei Femke Halsema op tv.

De demonstratie op het Museumplein liep zondag 17 januari 2021 uit op een fiasco. Wat begon als een vreedzame samenkomst werd niet veel later door de ME met geweld uit elkaar geslagen. Politie te paard, waterkanonnen en veel strijdkrachten te voet, verjoegen duizenden mensen waaronder ook de 71 jarige Arie Paap uit Zeewolde, die rake klappen opliep en met diepe hoofdwonden in het ziekenhuis belandde.

Programmamaker Flavio Pasquino interviewde de vader en grootvader, die uiteen deed wat zijn motieven waren om te demonstreren. De gepensioneerde ondernemer kon het niet droog houden toen het over zijn dochten en kleindochter ging maar benadrukt dat de hele kwestie hem alleen maar strijdbaarder en sterker heeft gemaakt.

1 juni vertelde Femke Halsema bij Op1 hoe het demonstratierecht in elkaar steekt. “Het demonstratierecht is gegeven. Dat hoef je niet aan te vragen”.

Bekijk hier het fragment bij NPO uitzending gemist vanaf 17:40 tm 18:20

https://www.npostart.nl/op1-1-juni-2020/01-06-2020/POW_04675807

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

17 reacties

  1. Deze demo moest gewoon weer falen en negatief in de media komen, zo doorzichtig en 100% uitgebuit onder de bevolking als verdeel en heers tactiek en gelukt ook helaas.

  2. Ik weet een ding : als de ME komt en die vraagt 1 x “vertrekken” dan betekend dat “VERTREKKEN”, doe je dat niet, zorg dan dat je goed beschermende kleding aan hebt want het gaat raar. Beterschap gewenst voor de goed burgerman 👍

  3. Ik vind vervelend hoe de politie samenwerkend met trollen van platformen,en videre! Ongelooflijk ,maar dat is ook het bewijs….en IEDEREEN MOET ZIEN!

  4. Misschien is het tijd de realiteit te belichten; dat er mensen zijn die graag met geweld iedere demonstratie kapen. Dat demonstraties zijn als een belangrijk volksfeest in een vuurwerkfabriek met (on)genode gasten die ongenode aanstekers meenemen.

    Ik ben blijkbaar de enige die vind, dat we eerst moeten stoppen met aanstekers meenemen, voor we normaal kunnen demonstreren. Misschien omdat dit idee tegen het sneeuwvlokjes-sentiment van het volk in gaat.

  5. Toch een paar goed bedoelde opmerkingen. Geweld tussen politie en volk heb ik liever niet. Ik kies geen andere partij dan de vrede in deze, en vindt het simpel triest. Het is regel in dit land om aanwijzingen politie op te volgen, zelfs als een demo is aangemeld en niet verboden. Als under cover fotograaf, en ex kraker heb ik ervaring met demo's en ze zijn simpel altijd grillig in verloop. Je kan maar zo klappen krijgen, van welke partij dan ook. Demo is altijd chaotisch, ben je niet goed ter been, ouder, of met kinderen, kijk uit voor deelname. Zet je eigen veiligheid altijd pre! Demo is altijd onveilig. Ik zeg duidelijk NIET, ga niet naar een demo. Maar ben je bewust vd gevaren waar je je aan bloot stelt. Ook voor journalisten. Mocht je besluiten te gaan: trek goede schoenen/kleding aan. Heb cash geld, opgeladen telefoon. Ga met een groepje. Check het internet: als er een tegen demo komt, kan het heftiger worden. Wees gezellig en lief met elkaar. Deze video heb ik voor educatie/terug koppeling naar korps Den Haag gestuurd. Dank voor Uw aandacht, groet.

  6. Femke Halsema, de hypocriet. Natuurlijk zegt ze dat je mag demonstreren, dan kun je klappen krijgen. Zij vond destijds ook dat je je kinderen op multi culti scholen moest zetten terwijl ze zelf haar kinderen priveles liet geven. Misschien dat ze nog haar onoprechte excuses aanbiedt in de media maar het is allemaal nep, niks is toeval of een ongelukje. Alles is gepland, die mensen maken geen fouten. Links met hun communisme is de stem van de NWO, de satanische cult die deze wereld wilt veranderen. Dus oa de Rockefellers, Rothschilds en het vaticaan. Daarom zijn al hun ideologieen gericht op verdeling en is alles wat ze zeggen een leugen. Verdeel en heers. Het hardhandig de kop indrukken van demonstraties tegen hun plannen is al oud nieuws, staat in hun programma van operation lockstep (van Rockefeller). Daarom doen ze ook niks met BLM demonstraties, dat is onderdeel van hun eigen plan dus tja, daar doen ze niks tegen, ook al branden ze hele steden af in Amerika. En over een tijdje gaan onze betrouwbare politie, ME en leger bepalen of je wel of niet te eten krijgt aan de hand van of je gevaccineerd bent of niet. Dus met andere woorden: je leven hangt af van een stel sociopaten die zichzelf belangrijk willen voelen. Staat allemaal in operation lockstep. Politie, ME en leger nemen mensen niet aan voor hun intelligentie of iets dergelijks, ze moeten bereid zijn blindeling orders uit te voeren en een stijve krijgen van authoriteit en geweld. Er is geen gerechtigheid of waarheid in dit systeem, alles staat in dienst van de NWO. Het idee dat er gerechtigheid is of logica moet je laten varen, er is niemand die ons komt redden. Daarom worden wetten genegeerd door de rechters en mondkapjes, avondklokken etc zijn er om je te onderdrukken en meer controle over de burgers te krijgen om zo uiteindelijk de hele wereld communistisch te maken. https://www.youtube.com/watch?v=pufQgWm4sbA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *