21 reacties

  1. Ik vond het echt jammer dat er zo'n weinig mensen waren van de RPJ kijkers. Ik had er wel meer verwacht. En van de gebedsgroep heb ik niemand gezien. Jammer.
    Maar ja, wij waren er

  2. Veel piloten, zoniet alle, weten dat de aarde plat is, op bergen en dalen na natuurlijk. De aarde is vierkant en plat zoals beschreven in Henoch1. De zon tussen de wolken en het verspringen van de maan 1 keer per maand kunnen alleen maar op de Henoch1 vierkante platte aarde. Dit is niet te ontkrachten

  3. Wij zijn over alles voorgelogen mensen. Niet over veel, nee over alles. Halve waarheden zijn immers ook leugens. De grootste zelfs. De rabbithole gaat nog veel dieper dan dat bijna iedereen denkt, inclusief de leden van het Redpill journaal, die ik herhaaldelijk heb geïnformeerd. En daar laat ik het voor nu even bij.

  4. En weer wordt reLIEGie van stapel gehaald. Alle reLIEGies zijn slavernijsystemen. Henoch1 is het oudste boek ter wereld, meer dan 6000 jaar oud en een wetenschappelijk boek. reLIEGies kwamen daarna pas. Henoch1 zegt: the sun of the Lawd. Dus niet een mensenzoon of zoon van God. Henoch1 is uit de bijbel verwijderd omdat er de waarheid in staat over de vierkante platte aarde. Geloven betekent dat je het niet weet. Geloven is iets anders dan de waarheid weten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *