“50% test Vals-Positief!” zegt Dr. Sin Hang Lee en Dr. Peter Borger…

Bekijk de hele uitzending hier verder vanaf 10 min. 30 sec. https://www.blckbx.tv/videos/50-test-vals-positief-zegt-dr-sin-hang-lee-en-dr-peter-borger

Baanbrekend nieuws, al was dat er in 2020 ook al maar gek genoeg was er amper media-aandacht. In 2020 toonde de Amerikaanse Dr. Sin Hang Lee al aan in een gereviewde studie, dat 30% van de ge-sequence-te SarsCov-2 samples (positieve lab samples) GEEN SarsCov-2 bevatten. In een recente studio met officiële FDA SarsCov-2 samples vindt hij zelfs 50% vals-positieven. Kortom, 50% van de samples bevat geen SarsCov-2 maar vervuild- en menselijk genoom. Hierdoor worden massa’s mensen onterecht in quarantaine gezet met alle gevolgen van dien.

Programmamaker Flavio Pasquino; interviewde Peter Borger exclusief over dit onderwerp, waarvoor hij speciaal uit Duitland gereden kwam, nabij de Zwitserse grens waar hij al enkele jaren met zijn gezin woont.

Retraction Paper

Eind 2020 kwam Dr. Peter Borger met een “Retraction Paper” die de “Corman Drosten Paper” ondermijnd. De Corman Drosten Paper is de initiële studie die het SarsCov-2 virus heeft gedefinieerd en vanwaar uit de RT-PCR test wordt gefabriceerd. In vrijwel de hele wereld wordt het “recept” van de Corman Drosten Paper gebruikt om Corona test in de labs uit te kunnen voeren. Het gewicht van de paper is dus enorm want de zo wat de wereld vaart er blind op maar merkwaardig genoeg is de paper in 24 uur gereviewed. “Dit is praktisch onmogelijk” stelt Dr. Peter Borger die er zelf ruim een week aan heeft gewerkt met 3 man om de betreffende paper te kunnen reviewen alvorens tot een gedegen “retraction” te komen.

“It’s an absolute disgrace”

Na lang wachten kwam er dan toch een reactie van Eurosurvaillance (waar de Corman Drosten Paper was gedeponeerd) maar – helaas voor Borger – zonder gespecificeerde kritieken. Eurosurveillance wees de retraction af op gronden die onnavolgbaar waren, aangezien er op hoofdlijnen werd gereageerd middels een samenvatting en een conclusie. De details van de argumenten heeft Borger tot op heden niet gehad en dat maakt het onmogelijk om de retraction eventueel aan te scherpen aangezien Borger niet weet wat er nou precies aan mankeert. Bij toeval stuitte Borger op een radioprogramma “Planet Waves” waar Dr. Stephen Bustin verklaarde 1 van de 5 experts te zijn geweest die de retraction van Borger had gereviewed. Hij noemde de retraction “an absolute disgrace“ maar vergaf dat 7 van de 10 punten uit de retraction identiek waren aan de door hem onder ede verklaarde uiting in de PCR-Mazelen zaak tegen Dr. Andrew Wakefield. Dit maakt de opmerking van Bustin en de afwijzing van Eurosurveillance op z’n zachts gezegd dubieus, zeker gezien het feit dat Bustin in december 2020 zelf een corona sneltest (Cov2-ID) op de markt bracht die gestoeld was op de Corman Drosten Paper. De retraction paper valideren zou een schot in zijn eigen voet zijn geweest en daarmee is belangenverstrengelingen min of meer een feit, iets wat niet zou moeten kunnen bij een wetenschappelijke beoordeling van dergelijk groot belang.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen uit de uitzending:

https://www.rapidmicrobiology.com/news/cdc-covid-19-test-kit-is-error-prone-says-director-of-us-public-health-lab

http://www.int-soc-clin-geriat.com/img/top/Dr.-Lees-paper-on-testing-for-SARS-CoV-2_0402.pdf

Retraction request letter to Eurosurveillance editorial board

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2021.26.5.2102041

Planet Waves FM Interview with Dr. Stephen Bustin

https://www.nature.com/articles/nm0410-349.pdf?origin=ppub

https://www.nature.com/articles/s41598-020-79233-x

16 reacties

  1. In het eerste onderzoek blijkt 30% vals positief en 20% vals negatief. Dat betekend dus in totaal dat er 10% meer positieven zijn dan in werkelijkheid. Hoe zit dat dan in het geval met de 50% waarover wordt gesproken? Zijn daar ook vals negatieven bij getest?

  2. De agenda is al veel te ver door geduwd de media de overheid en artsen en ook grotete bedrijven in de pharmacie doen ook al mee aan de gekte om meer geld te kunnen verdienen

  3. typisch links van Dr. Bustin. doen alsof jezelf zo slim bent, veel slimmer dan degenen die met argumenten komen welke je niet kunt weerleggen. (vergeet niet de poeha)

  4. is toch zo als een watte staafje door de lucht beweegt en er is een corona deeltje dat land op staafje ben je dus positieve

  5. Dat het al in juni bekend was dat de PCR test niet bedoeld is om de ziekte te diagnosticeren doet niets af aan het belang van deze video. En ook nu blijkt Flavio een van de best interviewers te zijn van dit moment. Alleen nog even 'jullie' veranderen in 'u'. Tutoyeren doe je bij kinderen van 12 jaar en niet bij volwassen kijkers.

  6. Knettergoede aflevering, zo verhelderend. Ben erg benieuwd wat er uit de NL labtesten gaat komen. Dank voor de hoge kwaliteit interviews Flavio, daar kunnen ze bij de msm nog veel van leren 🙏💖👌

  7. Ik zie al maanden een rode draad. Kosten wat het kost moet er door worden gegaan met deze onbetrouwbare test. kijk maar naar de rechtszaken van Jeroen Pols. En de mensen blijven maar doorsnurken.

  8. Komt er dus op neer dat het virus ipv 0 15% ifr verdubbelt naar 0.3% ifr aangezien de helft van de positief geteste mensen eigenlijk geen covid hebben…
    Nogsteeds geen reden tot paniek want het is dus minder besmettelijk dan aangenomen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *