3 reacties

  1. Dank je Fany! Zo ben ik opgevoed om altijd beleefd en aardig te zijn. Daar werd soms misbruik van gemaakt. Zo ook door mijn narc. vriendin. Zij stelde zichzelf juist op de 1e plaats en had er geen moeite mee om over grenzen heen te gaan. Na assertiviteitstrainingen ben ik meer voor mezelf opgekomen. Het gedrag van mijn vriendin was beneden alle peil, dat zag ik toen pas. Zij had zeker ook haar goede kanten en ik heb goede herinneringen aan de tijd toen ze nog geen narc. trekken vertoonde. Maar na een 2e kans weet ik dat ik haar niet meer in mijn leven wil. Het was zeker leerzaam. Ik hoef niet altijd aardig meer gevonden worden.

  2. Je kan zelfs lichamelijke, en geestelijke klachten krijgen, van een narcist.
    En hsper zijn.. en nooit iets doorgehad, hoe een wolf in schaapskleren kan zijn, een hel. bedankt Voor de podcast, echt super

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *