2 + 2 = 5, een Sprookje over Macht & Indoctrine

2 + 2 = 5, een Sprookje over Macht & Indoctrine

Onze opa’s en oma’s wisten als geen ander dat sprookjes goed werken om jonge mensen iets te leren over oude wijsheden. Maar zou dat ook bij volwassenen werken? We gaan de proef op de som nemen met een Perzisch sprookje uit de oude doos waar een leraar de klas uitlegt dat vanaf heden twee plus twee geen vier meer is, maar vijf. Dan staat er een jongen op die tegensputtert en de meester tegenspreekt. “Twee plus twee is vier, meneer” zegt de logisch denkende jongen maar dat zal hem duur komen te staan. In slechts 8 minuten wordt de wereld van ons geschetst in een metafoor die iedereen als logica zou bestempelen maar wat als we naar onze realiteit kijken? Kent die nog logica? Of is ook in onze wereld twee plus twee vijf geworden?

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

20 reacties

 1. De Japanse hoogleraar fysiologie of geneeskunde, professor dr.Tasuku Honjo, baarde vandaag opzien in de media door te zeggen dat het coronavirus niet natuurlijk is. als het natuurlijk is, zal het niet zo de hele wereld hebben beïnvloed. Omdat, afhankelijk van de aard, de temperatuur in verschillende landen verschilt. als het natuurlijk was, zou het alleen landen hebben getroffen met dezelfde temperatuur als China. in plaats daarvan verspreidt het zich naar een land als Zwitserland, op dezelfde manier als het zich verspreidt naar woestijngebieden. terwijl als het natuurlijk was, het zich zou hebben verspreid op koude plaatsen, maar zou zijn gestorven op hete plaatsen. Ik heb 40 jaar onderzoek gedaan naar dieren en virussen. Het is niet natuurlijk. Het is vervaardigd en het virus is volledig kunstmatig. Ik werk 4 jaar in het Wuhan-laboratorium in China. Ik ken al het personeel van dit laboratorium goed. Ik heb ze allemaal gebeld na het Corona-ongeluk. maar al hun telefoons zijn al 3 maanden dood. Het is nu duidelijk dat al deze laboratoriumtechnici dood zijn.

  Op basis van al mijn kennis en onderzoek tot nu toe, kan ik dit met 100% vertrouwen zeggen dat Corona niet natuurlijk is. Het kwam niet van vleermuizen. China heeft het gehaald. als wat ik vandaag zeg, nu of zelfs na mijn dood onjuist blijkt te zijn, kan de regering mijn Nobelprijs intrekken. maar China liegt en deze waarheid zal ooit aan iedereen worden onthuld.

 2. Gevalletje nevenschade in Nederland.

  Ongeveer 200.000 mensen hun baan verloren.
  60.000 tot 70.000 zaken in de horeca die failliet gaan.
  Tienduizenden kleine ondernemers en familiebedrijfjes die kapot gaan.
  Op de jaarlijkse meldingen van kindermishandeling kwamen er dit jaar 40.000 meldingen van kindermishandeling er bij.
  De ggd word overspoeld met tienduizenden meldingen van depressie en zelfmoordneigingen bij jongeren.
  Aantal zelfmoorden bij jongeren is skyrocketing.
  Duizenden ouderen sterven in isolatie en eenzaamheid.
  Honderdduizenden euro's schade door rellen.
  Het grootste deel van de bevolking leeft niet meer vrij maar in angst.
  Duizenden kleine kinderen met nachtmerries en oplopende trauma's.
  Ongekend aantal oplopende gezondheidsschade wegens zuurstoftekort vanwege mondmaskers.
  Buitenproportioneel geweld in de samenleving.
  Een enorme toename van huiselijk geweld.
  Een economische schade van honderden miljarden.
  En dit is nog maar het topje van de ijsberg.

 3. Ik heb ze (in mijn geval in België) nooit horen zeggen dat mondkapjes niet werken. In het begin van de coronacrisis ging het er wel over dat het belangrijker was dat de zorgsector ze kreeg. Dat kwam ook gewoon doordat er een tekort was aan maskers.
  Je moet de juiste maskers dragen en ook op de juiste manier dan werken ze gewoon wel.
  Waarom dragen ze die anders al jaren in ziekenhuizen.
  Logisch redeneren: 2+2=4

 4. Ik had vandaag een gesprek met een agent. Ik vroeg 'm of die er achter stond dat ie de avondklok moest handhaven. Hij zei we moeten er alles aan doen om corona onder controle te krijgen.

  Ik vroeg 'm of die niet vond dat de consequenties van de maatregelen groter zijn dan de gevolgen van 't virus. Dat wist hij niet, dat moet de overheid later maar bepalen. We kunnen niet niks doen zei hij.

  Ik vertelde hem dat we inderdaad niet niks kunnen doen, maar wel iets anders. Dat die overheid waar die nu 't vertrouwen in legt hem niet zo goed heeft behandeld de laatste jaren omtrent loon, gevaar, training, etc. Daar was hij het wel mee eens. Maar de noodzaak nu is enorm.

  Ik vertelde hem dat hij onderdeel uitmaakt van een milgram experiment. Dat hij zelf ook verantwoordelijkheid heeft en moet nadenken. Dat de noodzaak er helemaal niet is, met een aantal argumenten. Daar had hij geen mening over, dat moesten de specialisten maar doen.

  Ik zei hem dat ie naïef was en dat ie best wat meer vertrouwen in zijn eigen denken te hebben en wenste 'm succes met jongeren beboeten.

  Een gemoedelijke agent met goede intenties waarschijnlijk. Maar zo naïef en wereldvreemd. Deze mensen zitten zo diep in de hypnose. Wat moet er in vredesnaam gebeuren tot ze het kunnen zien?

 5. Gezonde verstand. Vraag of misschien een kleine Poll. Hoe veel van jullie denken, dat Joe Biden de legitieme president van de USA is?

 6. Dit is exact wat er met de meerderheid is gedaan, de brainwash kent geen grenzen en een ieder die weigert de boodschap van de brainwash uit te dragen wordt verketterd… Heel mooi Flavio!

 7. Ik wil toch graag een paar verzen uit de Bijbel citeren, als jullie dat niet erg vinden. Er is toch nog steeds wat over van onze 'vrijheid van meningsuiting' hoop ik? In ieder geval geeft mij dat toch steeds weer hoop, vooral door de bevestiging die ik eruit haal . Plus dat ik duidelijk in de profetische boeken van de Bijbel zie waar we nu in zitten. Misschien geeft het jullie ook wat steun. Ik neem aan dat we een streven naar integriteit, transparantie en rechtvaardigheid als gemeenschappelijke factor hebben. 

  De winst van een goddeloze is bedrieglijk, het loon van een rechtvaardige is duurzaam.
  Spreuken 11:18

  Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden.
  Matteüs 5:6

  Bye bye en Gods Zegen.

 8. Geen mondkap voor mij. Mijn eigen tandarts zei: "Je weet dat dit ding (hij wees naar het mondkapje dat hij droeg) niet werkt." 1+1=4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *